Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BugattiV

Sony 55NX720 ise birden bire 600-TL ucuzlayarak 3.099-TL'ye inmiş. Samsungu verip Sony'i mi alsam diye düşündüm biraz ama Sony'de sanırım klavye bağlama, internette rahatça gezinme, USB'den istediğin formatta film izleme gibi özellikleri yok. Gözlükleri de çok daha pahalı. Samsung yine daha iyi gibi geliyor. Takdir sizlerin.

Merhaba,

Kurulumu yapılmış olan televizyonu memnuniyetsizlikten iade edemezsiniz yalnız. Samsung iyidir. Bende de 46'sı var 10 numaradır kendileri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

quote:

Sony 55NX720 ise birden bire 600-TL ucuzlayarak 3.099-TL'ye inmiş. Samsungu verip Sony'i mi alsam diye düşündüm biraz ama Sony'de sanırım klavye bağlama, internette rahatça gezinme, USB'den istediğin formatta film izleme gibi özellikleri yok. Gözlükleri de çok daha pahalı. Samsung yine daha iyi gibi geliyor. Takdir sizlerin.

Merhaba,

Kurulumu yapılmış olan televizyonu memnuniyetsizlikten iade edemezsiniz yalnız. Samsung iyidir. Bende de 46'sı var 10 numaradır kendileri..

Haklı olabilirsiniz. Memnun kalmazsanız 30 gün içerisinde ürünü iade edebilirsiniz diyen kurulumu yapan Samsung Yetkili servis elemanıydı. Tabi ki yanlış bilgi vermiş olabilir. Teknosa'nın bu konudaki şartlarına bakmak lazım. İnternetten alımlarda 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz demekte mesela... Zaten iade etmeyi de düşünmüyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Haklı olabilirsiniz. Memnun kalmazsanız 30 gün içerisinde ürünü iade edebilirsiniz diyen kurulumu yapan Samsung Yetkili servis elemanıydı. Tabi ki yanlış bilgi vermiş olabilir. Teknosa'nın bu konudaki şartlarına bakmak lazım. İnternetten alımlarda 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz demekte mesela... Zaten iade etmeyi de düşünmüyorum :)

Alıntıları Göster
    quote:

Merhaba elinizde hdd veya usb varsa 1080p filmleri oynatmadaki performansından bahseder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaysofHope -- 3 Ağustos 2012; 23:34:59 >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ben ilk aldığımda iade düşünmüştüm Teknosa ve Samsung ile görüştüm. Teknosa bizi ilgilendiren bir durum değil ancak internetten alırsanız 7 gün içerisinde sorgusuz iade oluyor dedi. Samsung'u aradım onlarda cihazda herhangi bir arıza varsa iade olur onun dışında iade yok dediler..

Şuan memnunum kullanıyorum

• bende dün aksam 46 '' 6140 geldi ve kuruldu.gayet memmun kaldım. @BugattiV arkadaşım ben de ps3 için yardım isticem oyunlarımda bf3 ve cod larda bir bulanıklık var hareket etmediğim zaman bulanıklık yok oyunda hareketlerde bulanıklasıyor ve hemen vuruluyorum senin ps3 için tv ayarların ve de ps3 ayarların nedir yardımcı olurmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaylight

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ben ilk aldığımda iade düşünmüştüm Teknosa ve Samsung ile görüştüm. Teknosa bizi ilgilendiren bir durum değil ancak internetten alırsanız 7 gün içerisinde sorgusuz iade oluyor dedi. Samsung'u aradım onlarda cihazda herhangi bir arıza varsa iade olur onun dışında iade yok dediler..

Şuan memnunum kullanıyorum

Şöyledir;

Netten 7 gün içinde herşeyi tam olacak sorgusuz iade,
    Mağazadan belirli firmalar satın alım tarihinden 1 ay içinde değişim onayı / iade verirler. Diğerleri vermeyebilir.
    Servis raporu olduğu takdirde iade veya değişim yapılır.İsterse 1 yıl geçsin.
    Ürün kullanılmadığı zaman mağazadanda alınsa 1 ay içinde iade edilebilir. (Bu firmaların prosedürlerine göre değişmektedir)

• Dün 40 es6140 i teknosa dan 1800 tl`ye aldım 210 tl tv sehpa da hediye edildi şansıma böle bisey yapmışlar.genelde sd yayın izlenecek hoşuma gitti şimdilik bir hata yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size 8 puan değerinde bir soru , bizim TV lerin kayıt özelliği var diye biliyorum. Hatta AllShare da TV KAyıtları diye bölüm bile var. Ancak harici bir HDD takıp biçimlendirmeme rağmen kanal açıkken kayıt tuşuna basınca uygun değil diyor..

Daha sonra araştırdım ve kayıtlı kanal olmadığı için kayıt alamadığını fark ettim. Benim TV Digiturk ile çalışıyor. Yani SD yayın yok. Kanal aramasındada Digiturk kanallarını bulmuyor.

Peki bu şu demek mi oluyor; TV sadece SD yada kablolu kanalların kaydınız alıyor..!!??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 3 Ağustos 2012; 8:19:02 >
  • kablolu yayın kullanıyorum taktığım hdd yi veya usb belleği kendince formatlıyor ve kayıt sistemi açılıyor kayıt olayı farklı bir formatta olduğu için kaydedilen şeyi başka bir şeyde izleyemiyorsunuz.inanın5+1 i bile çöpe attım 40" inde 3d film mükemmel oluyor..kablosuz olarak 3d izleyemiyorsunuz.kabloluyu bilmiyorum .mkv uzantılı filmleri kablolu ağınızdan izleyebiliyormusunuz nas servere kablo çekeyim mi yardımcı olurmusunuz.1mbps internetimle youtube den (HD Hariç)bile video izleyebiliyorum.hd kanallarımı conax modül olayı ile çözdüm Kablolu yayın kullanan herkese tv yi tavsiye ederim resmen bir canavara dönüşüyor.(usb güncellemesini mutlaka yapın.Yayın esnasında ışık sızması bulut vs yok sadece siyah ekran tam siyah olmuyor..bazı ışık kaçakları az çok siyah ekranda (ışıksız ortamda )görünüyor.o çok önemli değil ekranın özelliği...kampanya bitmediyse kaçırmayın derim 99 tl ye çift gözlük de yanında ilave satın alabiliyordunuz ben 4 tane aldım

• wallpaper değişimini bilen var mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracuda10

bende dün aksam 46 '' 6140 geldi ve kuruldu.gayet memmun kaldım. @BugattiV arkadaşım ben de ps3 için yardım isticem oyunlarımda bf3 ve cod larda bir bulanıklık var hareket etmediğim zaman bulanıklık yok oyunda hareketlerde bulanıklasıyor ve hemen vuruluyorum senin ps3 için tv ayarların ve de ps3 ayarların nedir yardımcı olurmusun

PS3 için ayrıca bir ayar falan yapmadım. Görüntü biraz daha canlı olsun istediğim için dinamik moda geçtim sadece. Bende hareket ettiğimde bulanıklık olmuyor. Hatta GT 5'i dün akşam yine oynadım hiçbir sorun yoktu hareketlerde. Bence hdmi kablonda sıkıntı olabilir. Kablonu bir kontrol etmeni veya kötü bir markaysa değiştirmeni tavsiye edebilirim.
  • Bu arada internete bağlanma ve Smart ekranından 3 boyutlu film izleme sıkıntısını hallettim. TTNET sağolsun hızımı 0.8mbite düşürmüş. Biraz kızınca anında yükselttiler.

An itibariyle işten çıkıp eve gitmek ve televizyon izlemek için sabırsızlanıyorum...
  • Takılan HDD veya flash olayında tv formatı attı yani biçimlendirdi ancak kayıt al dediğimde uygun değil diyor.. Digiturk veya normal uydu yayınlarını kayıt alamıyormuyuz şimdi?

Digiturk kendi kayıt alıyor o ayrı ama ben TV de kayıt alıyor diye biliyorum
  • Anca netten 3d film indirip deneme fırsatı bulabildim ama bende 500gb'lık wd passport var. İçine filmleri attım takıyorum tv'de tık yok. Normal usbleri hemen açıyor.

Şifreli felan bu yüzden olabilir mi acaba? HDD takarken farklı bir işlem mi yapmamız gerekiyor yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 3 Ağustos 2012; 20:07:56 >
  • benimde bu tv de 46 veya 40 olanında gözüm var.fakat arkadaşlar ben bu bulutlanma ve ışık sızması işini pek çözemedim bana bunu tarif edebilecek var mı özellikle tv yi alıp kullanan arkadaşlar. bide bu icadın kendisinde kayıt özelliği yok sanırsam bi tane harici uydu alıcısı alıp kayıt yapabilirsiniz demişlerdi bana.
  • arkadaşlar benim bir sorunum var 46'' es 6140 aldım memnunum herkonuda ama sadece ps3 de sorun oluyor örnek verirsem mw3 de oynarken hareket halinde bulanıklasma oluyor her türlü ayarları yaptım hatta hdmı kablosunuda yeni bir altın uçlu aldım genede hareket halinde bulanıklaşma oluyor ve lagta oluyor böyle bir sorunlan karşılasan oldumu aranızda sorunu nasıl çözdünüz banada bir yardım edin.aldıgıma pişman olucam gibi.
    NOT:(6140 Kullanan arkadaş varsa ps3 de bana settingini nasıl yaptığını yazabilir mi? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Anca netten 3d film indirip deneme fırsatı bulabildim ama bende 500gb'lık wd passport var. İçine filmleri attım takıyorum tv'de tık yok. Normal usbleri hemen açıyor.

Şifreli felan bu yüzden olabilir mi acaba? HDD takarken farklı bir işlem mi yapmamız gerekiyor yahu?

Yo ben 1.5tb harici taktım hemen gordu filmler herşey calısıyor.Hiçbir işlem yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Anca netten 3d film indirip deneme fırsatı bulabildim ama bende 500gb'lık wd passport var. İçine filmleri attım takıyorum tv'de tık yok. Normal usbleri hemen açıyor.

Yo ben 1.5tb harici taktım hemen gordu filmler herşey calısıyor.Hiçbir işlem yapmadım

HDD'nin şifresini kaldırıp deneyeceğim bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

HDD'nin şifresini kaldırıp deneyeceğim bakalım.

HDD için olan USB girişini kullanıyorsun değil mi?

• yorumlarınızı okudum ancak sizler kadar teknoloji ile iç içe olmadığımdan anlamadığım noktalar da var.

açıkçası hafta sonu samsung es6140 yada es5500 almayı düşünüyorum

es6140 1800 tl es5500 1500 tl

tercihiniz hangisi olurdu ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.