Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirdaylight

Ben aldığım yere sordum bütün kablosuz klavye ve mouse ları denedik olmadı dedi.. Bana samsung'un hem klavye hemde kumanda olan ufak bir cihazını gösterdi 230 TL gibi bir fiyattı.

Sonra araştırdım ki Logitech K400 klavye ve mouse ikisi bir arada bu TV için uyumluymuş. Teknosanın başka mağazını arayıp sordum onlarda aynı şeyi söyledi. Fiyatı teknosada 129TL ben hepsiburada'dan 95 TL'ye aldım ama henüz gelmedi yani deneyemedim. Bir aksilik olmazsa bugün servis gelecek ve TV'yi iade edeceğim o yüzden deneme şansımda olmayacak.

Bu sızma olayı sebebiyle mi iade ediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Walla ne olduğunu bende bilmiyordum hocam.. Görüntü kalitesi berbattı ve HDMI girişlerinde beyaz noktalar çıkıyordu. Yukarıda resimlerini eklemiştim. Ama şimdi servis geldi Digiturk ile gelen HDMI kabloyu değiştirdi görüntü cam gibi oldu ve beyazlıklarda gitti

Sonunda içime sindi çok sevindim iade etmiyorum artık akşam yeni bir HDMI kablo alacağım. Bu arada servis görevlisi bilgisayarımın Microsoft mouse'unu TV ye taktı ve şak diye çalıştı muhtemelen klavyede çalışır. Gerçi ben kablosuz sipariş ettim ama bakalım hayırlısı...
  • quote:

quote:

Walla ne olduğunu bende bilmiyordum hocam.. Görüntü kalitesi berbattı ve HDMI girişlerinde beyaz noktalar çıkıyordu. Yukarıda resimlerini eklemiştim. Ama şimdi servis geldi Digiturk ile gelen HDMI kabloyu değiştirdi görüntü cam gibi oldu ve beyazlıklarda gitti

Sonunda içime sindi çok sevindim iade etmiyorum artık akşam yeni bir HDMI kablo alacağım. Bu arada servis görevlisi bilgisayarımın Microsoft mouse'unu TV ye taktı ve şak diye çalıştı muhtemelen klavyede çalışır. Gerçi ben kablosuz sipariş ettim ama bakalım hayırlısı...

Microsoft mouse derken pahalı bir alet mi yoksa sıradan mouselardan mı? Sıradan ucuz olanlar çalışıyorsa ne gerek var 100lü 90lı rakamlar ödemeye.

• quote:

Microsoft mouse derken pahalı bir alet mi yoksa sıradan mouselardan mı? Sıradan ucuz olanlar çalışıyorsa ne gerek var 100lü 90lı rakamlar ödemeye.

Bildiğimiz sıradan mouse hocam.. Ama kablolu olduğu için pek birşey ifade etmiyor. Önemli olan kablosuz ile koltukta otururken kullanmak değil mi

Akşamda kablosuz olarak PC, TV ve Telefon bağlantılarını yapmaya çalışacağım. Bu konuda DLNA bilgisi olan varsa yardım rica edeceğim..
  • Arkadaslar es6760 service menuyu kurcalarken type kismini karistirdim. Modelitaniyor ama hangi type uygun bilemiyorum. Service menu ayarlarini pdf olarak bulabilirmiyim. Yada samsung servisi arasam telde soylermi. Neyapmaliyim lutfen yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar es6760 service menuyu kurcalarken type kismini karistirdim. Modelitaniyor ama hangi type uygun bilemiyorum. Service menu ayarlarini pdf olarak bulabilirmiyim. Yada samsung servisi arasam telde soylermi. Neyapmaliyim lutfen yardimci olun

• quote:

Orijinalden alıntı: tamek22

Arkadaslar es6760 service menuyu kurcalarken type kismini karistirdim. Modelitaniyor ama hangi type uygun bilemiyorum. Service menu ayarlarini pdf olarak bulabilirmiyim. Yada samsung servisi arasam telde soylermi. Neyapmaliyim lutfen yardimci olun

UserManuel içerisinde vardı diye hatırlıyorum oraya bir bakın ister
  • Bu arada AllShare olayını çözdüm, eşimin ve benim Samsung akıllı telefonları TV'ye bağlayabildim. İçerisindeki resim, video ve müzikler direk TV'de kaliteli gösteriyor. Şimdide PC için olanı indirip film izlemeyi deneyeceğim
  • Masaüstü bilgisayarımı kablosuz olarak bağladım. Oldukça başarılı bir aktarım var ben bu AllShare özelliğini çok sevdim. Bilgisayardaki filmi kaliteli bir şekilde izleyebiliyorum. Geriye bir tek kablosuz klavye ve mouse kaldı oda gelince tam olacak..
  • quote:

Masaüstü bilgisayarımı kablosuz olarak bağladım. Oldukça başarılı bir aktarım var ben bu AllShare özelliğini çok sevdim. Bilgisayardaki filmi kaliteli bir şekilde izleyebiliyorum. Geriye bir tek kablosuz klavye ve mouse kaldı oda gelince tam olacak..

Ohh ne alaa. Tv'nin başına oturup vakit bulamıyorum arkadaş ki uğraşayım. Bu yaptığın işlemleri anlatan bir rehber kılavuz var mı? Uğraşmadan yapalım bizde.

Ya bu nette dolaşırken donukluk var. Kullanan arkadaşlarda da durum aynı mı? Bu herhangi bir güncelleme ile felan geçiyor mu acaba ?

Birde Web browser'ı değiştirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 20 Temmuz 2012; 10:00:16 >

• quote:

quote:

Masaüstü bilgisayarımı kablosuz olarak bağladım. Oldukça başarılı bir aktarım var ben bu AllShare özelliğini çok sevdim. Bilgisayardaki filmi kaliteli bir şekilde izleyebiliyorum. Geriye bir tek kablosuz klavye ve mouse kaldı oda gelince tam olacak..

Ohh ne alaa. Tv'nin başına oturup vakit bulamıyorum arkadaş ki uğraşayım. Bu yaptığın işlemleri anlatan bir rehber kılavuz var mı? Uğraşmadan yapalım bizde.

Ya bu nette dolaşırken donukluk var. Kullanan arkadaşlarda da durum aynı mı? Bu herhangi bir güncelleme ile felan geçiyor mu acaba ?

Klavuz yok hocam bende çok araştırdım bulamadım sonra kendim uğraşıyım dedim çok kolaymış hemen oldu. Ayrıntısını anlatırım, nette donukluk bende yok belki güncelleme ile iligisi vardır bilmiyorum ama ben en son sürümü güncelledim yanlış hatırlamıyorsam 01023 dü.. TV ilk geldiğinde 01015 di.

• quote:

quote:

quote:

Klavuz yok hocam bende çok araştırdım bulamadım sonra kendim uğraşıyım dedim çok kolaymış hemen oldu. Ayrıntısını anlatırım, nette donukluk bende yok belki güncelleme ile iligisi vardır bilmiyorum ama ben en son sürümü güncelledim yanlış hatırlamıyorsam 01023 dü.. TV ilk geldiğinde 01015 di.

Bu yazılım güncellemelerini tvden mi indiriyoruz yoksa pcden samsung apps'den indirip usb ile mi kurmamız gerekiyor?

• quote:

Bu yazılım güncellemelerini tvden mi indiriyoruz yoksa pcden samsung apps'den indirip usb ile mi kurmamız gerekiyor?

Her ikiside olur ama en kolayı TVden indirmek. Menü içerisinde sistem bölümüne gidiyorsun(yanlış hatırlamıyorsam) orada güncelleştirmeler var o kendisi arayıp buluyor.
  • arkadaslar logitec in k400 klavyesi es serilerine uyumluymuş sahsen vatanda denedim bugun es 7000 aldım ve yanında k400 aldım ama onu netteen aldım magazada kalmamış 88 tl fiyata vatan web ten verdim sipariş ben mağazada denedim çok kullanışlı oldugunu söyleyebilirim lakin malzeme kalitesi için aynı seyleri söyleyemeyeceğim, şöyle bir durumda var ki piyasada üzerinde touchpad i bulunan başka klavye yok sanırım
  • Evet üzerinde mouse olan başka klavye bende bulamadım. Teknosada 129 TL idi bende hepsiburadan 95'e sipariş verdim 6 gün oldu hala gelmedi sinirlendim. Vatanda daha ucuzmuş keşke ordan alsaydım..

Bu arada görüntü ayaları ile oynuyordum ve birden ayarların canına okudum ve görüntü berbat oldu. Daha sonra ayarları sıfırla dedim ve sadece renk seçeneğini biraz azalttım birde arka ışık ayarını 18 yaptım ve gerçekten güzel bir görüntü yakaladım ve birdaha bırakmadım.
  • Bir konuda şunu sormak istiyorum arkadaşlar. İçinden çıkan gözlükler sanırım Türkiye de yok SSG-4100SG model numarası ile. Ama Teknosa da indirimde 2 li paket var ben onlardan almayı düşünüyorum ama kullanan varmı bu gözükleri uyumlumudur acaba...

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ssg-p30502zd-ssg-p30502zd-pilli-gozluk---2-adet/productdetails.aspx?I_ID=57419#allImages
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

Bir konuda şunu sormak istiyorum arkadaşlar. İçinden çıkan gözlükler sanırım Türkiye de yok SSG-4100SG model numarası ile. Ama Teknosa da indirimde 2 li paket var ben onlardan almayı düşünüyorum ama kullanan varmı bu gözükleri uyumlumudur acaba...

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ssg-p30502zd-ssg-p30502zd-pilli-gozluk---2-adet/productdetails.aspx?I_ID=57419#allImages

Uyumlu mu derken bu marka televizyon için diyorsan zaten gözlükler aynısı ama hani televizyonu tanıyıp tanımama aşaması konusunda pek bir fikrim yok.

Netten 3D film indirirken nelere dikkat edeceğiz?
    Dosya uzantıları ne olmalı?
    Bildiğiniz güncel siteler var mı özellikle torrent?

Bunlar ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• ben half sbs filmleri i.diriyorum. full sbs hdd uzerinden tv de oynatamiyosun sanirim. Bilgisayardan baglanti yapip sirinleri denedim ama takilmalar oluyor. O nedenle mkv uzantili half sbs filmleri tercih ediyorum. Torrent siteleri elbet var ama neredeyse tamami davetiye ile uyelik alir. bi arkadasina falan danis varsa davetiye gonderir. bende 2 tane vardi gec kaldin dostum.

• Arkadaşlar selam,yaklaşık 2 saattir ES6140 ile ilgili baya bir yazı okudum bu forumda,ağustos gibi almayı planlıyorum bir aksilik olmaz ise.Herşey güzel görünüyor.Öncelikle ışık sızdırma olayı kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim,ne denli? Yani belirgin birşey mi yoksa görülmesi zor bişeymi,mesela resim olarak gönderebilir misiniz? ve son sorum,cihaz da skype olması lazım,cihaza kamera bağlanabiliyor mu ? Eğer cihaza kamera bağlanıyor ise,bu kamera samsung'un kendi kamerası olmak zorunda mı yoksa uygun modeller neler? Yani herhangi bir cam olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Arkadaşlar selam,yaklaşık 2 saattir ES6140 ile ilgili baya bir yazı okudum bu forumda,ağustos gibi almayı planlıyorum bir aksilik olmaz ise.Herşey güzel görünüyor.Öncelikle ışık sızdırma olayı kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim,ne denli? Yani belirgin birşey mi yoksa görülmesi zor bişeymi,mesela resim olarak gönderebilir misiniz? ve son sorum,cihaz da skype olması lazım,cihaza kamera bağlanabiliyor mu ? Eğer cihaza kamera bağlanıyor ise,bu kamera samsung'un kendi kamerası olmak zorunda mı yoksa uygun modeller neler? Yani herhangi bir cam olabilir mi ?

SKYPE desteği var ben uygulamasını kurdum. Ancak kamera olmadan bir işe yaramıyor tabi.. Kamera sadece uyumlu olanlar takılabiliyor. Fakat Türkiyede henüz yok.

2 kameradan birini hatırlıyorum oda VG-STC2000 resmide aşağıda. Fiyat olarak ortalama 100$

http://www.samsung.com/us/video/tvs-accessories/VG-STC2000/ZA

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.