Şimdi Ara

SAMSUNG ES6100 SERİSİ İÇİN ACİL ÖNERİ ve TAVSİYE LÜTFEN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

piyasaya yeni giren ES6100 samsung lcd led tv kullanan varmı yorum ve inceleme bulamadım ... inceleme şansımda olmadı evkurda bu ürünün 50 '' olanı fiyat olaak uygun geldi bana lakin nasıl bir cihazdır bulutlama ve ışık sızması HD ve SD kalitesi panel durumu v.s. gibi konularda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa acil yardımınızı bekliyorum ... kullanmakta oldugum 46''samsun c750 tv mi takas farkı vererek bir arkadaşımla 50es 6100 ile degişecegim mantıklımı olur acaba lütfen yardım ve önerinizi bekliyorum SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicixx -- 6 Ocak 2013; 17:10:25 >

• 32 inçlik modelini kullanıyorum ben memnunum ama 3d gözlüğü hangi model alıcam bilmiyorum ona bakıyorum şimdi ama sitesinde net bilgi yok bulursan yazar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

32 inçlik modelini kullanıyorum ben memnunum ama 3d gözlüğü hangi model alıcam bilmiyorum ona bakıyorum şimdi ama sitesinde net bilgi yok bulursan yazar mısın

BİLDİGİM KADARIYLA Samsung SSG-4100GB 3D Active Glasses MODELİ AMA EMİN DEGİLİM ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicixx

quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

32 inçlik modelini kullanıyorum ben memnunum ama 3d gözlüğü hangi model alıcam bilmiyorum ona bakıyorum şimdi ama sitesinde net bilgi yok bulursan yazar mısın

BİLDİGİM KADARIYLA Samsung SSG-4100GB 3D Active Glasses MODELİ AMA EMİN DEGİLİM ...

Evet uyumluymuş, teşekkürler.
  • Arkadaşlar elimde 2 adet ssg 4100 var sadece 1 kez kullanıldı köşesinde duruyor.Sıfırdan farksız yani.2 tanesini isteyen olursa 100 liraya vericem.Kutusu da duruyor.İzmirden elden teslim ederim isteyenler gelip evimde deneyebilir.Karşıyakada oturuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.