Şimdi Ara

samsung es7000 ve fiber internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yeni almış olduğum 40es7000 tv servis tarafından kuruldu, ne varki servis elemanı internet bağlantısını yapamadı, modemime baktı ve uyumlu olmadığını söyledi.
    Süperonline fiber internet kullanıyorum eğer bu tv nin internetini kullanamayacaksam neden fazla para verdim ki:(
    Modemim diğer odada bu tv nin modeme yakın olması gerektiğini okumuştum uzaklıktan bağlanamadı desem ağ menüsünde modemimin adını görüyorum.
    Kafam karıştı servis elemanı uğraşmak mı istemedi yoksa gerçekten uyumsuz mu?
    Süperonline fiber internet kullanıp modemini tv ye tanıtabilen ağa bağlanan var mı?
    Digitürk üde kumandaya tanıtamayacağımı bu özelliğin Türkiyede olmadığını söyledi bende kumanda kalabalığından kurtulamayacağım anlaşılan
    Son olarak cahilliğimi alacak ve ince ayarları daha iyi performans için inceleyebileceğim linkler var mıdır? Ben site içi aradım ama pek sonuç alamadım.
    Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

• Selam,
    Gelen servis elemaları inanınki sizden fazla bir şey bilmiyorlar!!Samsung yoldan geçen adamları servis elemanı yapmış...
    Sizin sorunlarınıza gelince modeminiz ip adresini ağ menüsünden dns olarak yazarsanız bağlanacaktır.Digiturk içinde ayarlar yapılabiliyor.Aynı şey benimde başıma geldi.Gelen adamlar evrensel kumandalar ile ilgili genel bir sorun olduğunu ve çalışmadığını söylemişlerdi.Sonrasında yardım menülerinde gezerken evrensel kumanda kurulumunu gördüm.Ordaki adımları takip ederek kurulumu çok kolay ve sorunsuz bir şeklide yaptım.
    İnşallah benim yaşadığım sorunları yaşamazsınız...Servis ve müşteri hizmetleri konusunda samsung "0".2 Aydır cihaz onarımda....
  • Tamam internete bağlanma sorununu çözdüm ağ şifresini güncelleyince düzeldi,kumandayıda tanıttım ama kullanışlı olmadığını da anlamış oldum ne acıki servisin yapması gerkeen bu işleri bile kendimiz yapıyoruz. Kaliteli bi marka sanarak satın aldığım bu cihaz sizinde tecrübenizi okuduktan sonra hüsranla sonuçlanacak anlaşılan
    sizin cihazınız kaçıncı gününde arıza vermişti?
    ilginiz için teşekkür ederim...Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banko77 -- 9 Eylül 2012; 2:46:13 >
  • Selam,
    Aslında ilk aldığım günlerde 1-2 kere lapanıp açılmıştı ama çok önemsememiştim.Sonrasındada yıllık izne falan çıktm ara açıldı.1,5 ay sonrada sorunlar dayanılmaz hale geldi.Samsungtan cevap bekleme kısmını geçip artık hakkımızı mahkemede arayacağız.
  • tamirde geçen süre 20 günü geçtiğinde değişim yada para iadesi talep edebiliyorsunuz diye biliyorum umarım hakkınızı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banko77

tamirde geçen süre 20 günü geçtiğinde değişim yada para iadesi talep edebiliyorsunuz diye biliyorum umarım hakkınızı alırsınız.

Selam,
    Zaten sorunda orda başladı.23 iş günü sonra cihazımın hala parça beklediğini öğrendiğimde ücret iadesi talep ettim.3-5 gün sonra servis cihazın onarımını tamamlamış ve teslim etmek için aradı.Devamında Samsung Telpa arasında kaldım...hala bir cevap çıkmadı...son çare herhalde mahkemeye gideceğiz...
  • selam bende bir es 7000 sahibi oldum. ama internet bağlantısını kullanamıyorum. ağ ayarlarından ağ yapılandırmasını tamamlıyorum. smart hub a giriyorum. ama sürekli yükleniyor veya güncelleniyor mesajı görünüyor. ilk aldığımda camera ve facebook u zor da olsa yükleyebilmiştim. şu anda bu güncellemelerde kaybolmuş durumda. internet bağlantımı AVEA 3g üzerinden yapıyorum. bir programla bilgisayarı modem olarak kullanabiliyorum.
    sizler internet sorununu nasıl çözdüğünüzü ayrıntılı olarak aktarabilirmisiniz. şimdiden tesekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.