Şimdi Ara

Samsung evo 860 güç besleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir iş istasyonu kullanıyorum. Güç kaynağı 90 watt adaptörlü. evo 860 250GB aldım. SATA3 portu mevcut ancak güç için kasadan sadece 5V alabiliyorum. Disk 12V ye de ihtiyaç duyuyor mu ?

• Derde düşenler için yarın cevap geliyor 5V ile deneyeceğim.
  • Dikkat et SSD'yi bozarsın. Sata Power kablosu 12V ihtiyaç duyar.

Hatta molex sata kablosu çeviricilerine baktığında hem kırmızı hem de sarı kablonun bağlı olduğunu görürsün. Kırmızı kablo 5V, sarı kablo 12V voltaja sahiptir.

Samsung evo 860 güç besleme

SSD'yi bol buldun ne yapacağını şaşırdın herhalde. Fazla varsa bozacağına bana ver ben kullanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 16 Ekim 2019; 14:43:35 >

• Çalışması lazım ssd üzerinde yazar 5v 1A vs diye kontrol et.
    2.5 inch olan birçok ssd'yi USB 3.0 kutular ile kullandım.Hepsi 5v usb üzerinde çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor Arhentir

Çalışması lazım ssd üzerinde yazar 5v 1A vs diye kontrol et.
    2.5 inch olan birçok ssd'yi USB 3.0 kutular ile kullandım.Hepsi 5v usb üzerinde çalışıyordu.
    Benimde aklıma ilk başta bu geldi ancak sonra baktım, aşağıdaki gibi SSD leri harici kullanmak için gereken kablolarda hem usb 2.0 hem usb 3.0 var. https://www.tumsarf.com/image/cache/catalog/urunler/usb-kablo/cbl57/detay1-min-750x550.jpg
    Acaba izole 2 dc kaynak mı kullanıyor ? Güç tüketimine baktım 3W diyor. Öyle veya böyle yarın 5V ile deneyecem bakalım. Bu istasyonda SSD yi kullanmak zorundayım. Mevcut harddisk 2.5 luk mekanik disk ancak onun güç giriş soketi apayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.