Şimdi Ara

Samsung F8000 Kalitesinde TV Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aranıza yeni katıldım. Katılma sebebim tv tavsiyesi almak. 2 haftadır tv arayışı içindeyim. Bir dönem Samsung F8000 alacaktım ancak o zaman kısmet olmadı. Şimdi de LG 49UF8507'ye niyetlendim ancak burada okuduğum kadarıyla ışık sızması ve vertical bending çok ciddi sıkıntı yaratmış kullanıcılara. Ayrıca LG servis ile alakalı da bir sürü şikayet var. Samsung 50JS7200'e baktım ancak IPS panel olmadığı için Bilen bilir Samsung F8000 serisinin gerek görüntü kalitesi, gerek renk performansı cidden üst düzeydeydi.Görüntü de yağ gibi akıyordu. Bildiğim kadarıyla F8000'in gerçek panel hızı da 200 Hz yazılım ile 1000Hz'e çıkıyordu(Yanlışsam kusura bakmayın). Şu anda piyasada F8000'in görüntü kalitesine sahip önerebileceğiniz bir tv var mı? 4K tv varsa hangilerini tavsiye edersiniz? Genelde FullHD dizi ve film seyredeceğim, hafta sonları da maçlar tabi ki :) Şimdiden teşekkür ederim.

• TonyStarkJr. T kullanıcısına yanıt
    Malesef o kalitede panel bulamazsın 200 gerçek hız en üst serilerde bile yok artık maximum 100 hz paneller ve inanılmaz sorunlu samsung un servisleri diğerlerinden çok daha çözüm odaklı lg filan sakın sakın bendede lg oled var ama servisine umarım işim düşmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    LG konusu malesef öyleymiş. Almak üzereyken vazgeçtim. 2016 modeller çıkmış sanırsam UH650V serisi gözüme çarptı ama midem bulandı bir kere. Samsung 50JS7200 için ne düşünüyorsunuz?
    Arkadaşımda var orta seviye bir panel siyah çok başarılı değil ışık sızmadı şikayeti var alt köşelerden klasik led işte full hd oled bakın bence eg910 forumda kullanan herkes gayet memnun..

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Haydee onda da mı ışık sızıyor? Yahu ne alacağız biz? Hocam bu bahsettiğin cihaz ile 7200 arasında yaklaşık 2000 tl fark var o kadar çıkamam
    Sızmayan varsa bende alım hocam cep tlf ları bile sızıyor meretlerin teşhir yada 2 el satanlarıda kollayın bence çok temiz cihazlar vardır 4000 civarına led alıp kafayı yemekten iyidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyStarkJr.

Merhabalar;

Aranıza yeni katıldım. Katılma sebebim tv tavsiyesi almak. 2 haftadır tv arayışı içindeyim. Bir dönem Samsung F8000 alacaktım ancak o zaman kısmet olmadı. Şimdi de LG 49UF8507'ye niyetlendim ancak burada okuduğum kadarıyla ışık sızması ve vertical bending çok ciddi sıkıntı yaratmış kullanıcılara. Ayrıca LG servis ile alakalı da bir sürü şikayet var. Samsung 50JS7200'e baktım ancak IPS panel olmadığı için Bilen bilir Samsung F8000 serisinin gerek görüntü kalitesi, gerek renk performansı cidden üst düzeydeydi.Görüntü de yağ gibi akıyordu. Bildiğim kadarıyla F8000'in gerçek panel hızı da 200 Hz yazılım ile 1000Hz'e çıkıyordu(Yanlışsam kusura bakmayın). Şu anda piyasada F8000'in görüntü kalitesine sahip önerebileceğiniz bir tv var mı? 4K tv varsa hangilerini tavsiye edersiniz? Genelde FullHD dizi ve film seyredeceğim, hafta sonları da maçlar tabi ki :) Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşım seninle aynı fikirdeyim. Şuan 55f7000 ve 46D8000 kullanıyorum inan eski panelleri bulamayacagımıza uzuluyorum. Yeni nesil tv olsa ne olur olmasa ne olur diyenlerdenim. 3D smart kamera Skype yemin ediyorum pek işim olmadı kullanmadım (Cihazlarda SAMMYGO yüklü ama ). 2009 asus notebook var ekranını söktüm Tv ünitesine yerleştirdim. Açma kapama için ayrı bir tuş koydum smartmı lazım al sana Windows 7 Ultimate lisanslı Smart. İp tv diziler hersey burdan. Cihazlarım eski model ama KRALInı tanımam. Umarım istediğin kalitede bir cihaz bulursun.

Ben alırken o sıra Teknosada calısıyordum haliyle SERİ SONU takipcisiydim. Benim kararım F7den yana oldu. Aşağıdaki linkide incelemeni tavsiye ederim. Youtube videosu başlamadan görseline bakarsanız F8 Mat panel F7 Parlak panel farkedebilirsiniz. Hatta videoda F7 gündüz parlaklığından dolayı yansıma yaparken F8de yok ama iş siyah ve kalibrasyona geldiğinde F7nin F8den aşağıya kalır bir yanıda yok hatta çok estetik bir cihaz.

http://www.hdtv-news.com/samsung/f8000-vs-f7000/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 5 Nisan 2016; 22:55:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG LCD TV TAVSİYESİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ignatius kullanıcısına yanıt
    Internette hiç bir yerde sıfır F8000 bulamadım. Bulsam hiç düșünmeden alacağım. Varsa depoda kalmıș sıfır cihaz talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bendede 40c6000 ve 40c7000 vardı halen daha akrabalarda izliyorlar görüntü kalitesi muazzam utanmasam geri isticem..

• Arkadaşlar samsung f serisi çıktığında onlarıda beğenmiyorlardı sonra sony w 905a serisini çıkardı onada burun büktüler yok ekran görüntüsü pembeymiş falanmış filanmış şimdi mumla arasak bu panelleri bulamayız ben hala 2011 model sony hx 920 bulma peşindeyim ama nerdee yok malum ikinci el sitesinde samsung 55 f 8000 var bir bakın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Arkadaşlar samsung f serisi çıktığında onlarıda beğenmiyorlardı sonra sony w 905a serisini çıkardı onada burun büktüler yok ekran görüntüsü pembeymiş falanmış filanmış şimdi mumla arasak bu panelleri bulamayız ben hala 2011 model sony hx 920 bulma peşindeyim ama nerdee yok malum ikinci el sitesinde samsung 55 f 8000 var bir bakın isterseniz

Hocam sahibinden sitesinde ikinci el hx920 satanlar var 46 inc olanı 1850 55 inc olanı 2500 yazmış bir bak istersen yalnız 46 olanda ekranın üst kısmında ufak bir darbe gözüküyor

• hermogenes H kullanıcısına yanıt
    Galiba Sony kdl55w805c alacağım. LG ve Samsung'daki ek smart özellikler beni çok ilgilendirmiyor. HDMI'dan ve USB'den dizi&film izleyeceğim. Benim için görüntü kalitesi 1. planda ve okuduğum kadarıyla Sony görüntü kalitesi olarak LG ve Samsung'un bir kaç boy önünde. Şu anda vatanda 3199 tl. Ayarlayabilirsem hafta sonu işi bitirmek istiyorum.
    Usb den film işinde sony de sıkıntı çıkıyor hocam bilgin olsun w905 kullandım bir çok dosyayı tanımadı özellikle 1080p büyük gb lı 10-13 vs bir müddet sonra tak diye kesip atıyordu haaa sonraki modeller de düzelme oldumu iyi araştırmak lazım birde bütçen yeterli ise sony 55x8505c e bak derim güzel panel..

• Eyvallah üstad o 1850 tl olan hx 920 benim onu satıp 55 hx 920 almak istiyorum ama kısmet artık tv köşesinde sadece iz var benim aldığımdada vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.