Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.299
Cevap
47
Favori
47.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok gelmedi. Sadece kapandığında bakım olacak diye bildiri vardı işte.

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Güzel, böyle böyle konuşmayı sökecektir herhaldeSamsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Tabi , atacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Oyun modunu kapatınca parlaklığı otomatik 0 a çekiyormuş onu farkettim şimdi. Oyun modu kapalıyken sizin ayarlar nasıl?

Bir de oyun modunu kapatınca windows HDR’yi otomatik kapatıyor.

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur Öztürk -- 8 Mayıs 2023; 17:2:42 >
  • Uğur Öztürk U kullanıcısına yanıt

Oyun modu kapalı halini bir kere ayarla, oyun modundaki halinide 1 kere ayarla. sonrasını otomatik o değerleri getiriyor zaten.

Oyun modu kapanınca hdr kapanıyor, evet. zaten hdr hdr içerik varken kullanıyor, onun dışında içerik hdrdan bile bazen olumsuz etkilenebiliyor.

• Vay be bir zamanlar aynı çözünürlükte Türkiye nin ilk monitörüne sahiptim. Asus vg348qe ön siparişle hepsiburadadan almış iade etmiş gameextradan almıştım. 7 yıl oldu sanırım. 3440x1440 harika bir çözünürlük. Hele 100 hz o zaman için mükemmeldi ama değişim vakti geldi. Yazılarınızı okudum baya baya sanırım aynı segment kalitesine sahip bir monitör çıkmış. Baya da pahalı. Ama bir gpu dan daha uzun ömürlü olduğundan değer. Alternatiflerine de bakmak lazım. 3440x1440 en az 144 hz kesinlikle gsync destekli ve 1-2 ms nin altında oled bir monitöre güncellemek isteyen birine böyle forumdaki arkadaşlar ne önerir acaba?

• Arkadaşlar hdmi giriş ile fullscreen olmadan fps 167 e kitlenip random black screen alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?

Bazı oyunlarda mesela d4 beta da bu tam fullscreen olayı yok ondan dolayı oynanmaz hale geliyor oyunlar. HDR kapalı ya da açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 13 Mayıs 2023; 1:49:56 >
  • Monitör hakkında sayfalarca konuşuldu, edildi. Oralardan bakabilirsiniz detayları. Gsync modüllü olanı arıyorsanız Alienware AW3423DW modelini kovalamanız lazım.

OLED bir aşktır, ancak yaşayarak anlaşılır.Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

• defaulticus kullanıcısına yanıt
    Diablo 4 betada aslında tam fullscreen oynayabiliyorsun. Belki ayarlardan aspect ratio sende farklıdır onu düzenlemen gerekiyor olabilir.

• defaulticus kullanıcısına yanıt

diablo 4 de tam ekranı kaldırdılar. 528.02 sürümündeyim ben siyah ekran almıyorum. Güncel nvidia sürümünde bende de oluyor arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 14 Mayıs 2023; 11:35:23 >
  • HDR ve g-sync beraber açınca olmuş. İkisini kapatınca exclusive fullscreen siz sdr olarak oynayabildim.

OW2 de mesela fullscreen siz hdr açınca da arada blackscreen gelip duruyor. Sinir bozucu.

@lifehouse1

Exclusive fullscreen i alt-tab yaparken crash yenmesi sebebiyle kapamışlar. Closed betada vardı sorunsuz oynuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Mayıs 2023; 17:18:50 >
  • Bu arada, Windows 10da bu monitörü kullanan var mı? Windows 11'e oranla gözle görülür bir dezavantajı yaşadınız mı?

• Ya ben bilgisayara bağlayamıyorum bu monitörü ne yapmam lazım? İlk kurduğum da baglandım şimdi bağlanamıyorum uyku modu mu oluyor ne oluyor bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FuyukaiDesu F kullanıcısına yanıt

monitoru sıfırlayın. prizden fişini çekin ve yeniden takın. yeniden kurulum yapmaya çalısın.

• 3 defa sıfırladım monitörü ilk açtığımda güncelleme yaptı sonra ki sınırlamalar da yapmadı ama fabrika ayarına dön dediğim halde güncel diyor sıfırlama sonrası.fis çekme olsun bilgisayar kapatma olsun o ekran açıkken bilgisayar açmak olsun port bile değiştirdim ekran kartına taktığım.

• 1 gündür bilgisayarıma bağlayamıyorum oyun modu kısmında hdr aktif edilmiyor oyun modu açık olmasına rağmen. Zaten bilgisayarda görüntü ayarlarından hdr aktif edince başıma geldi bu.

DP kablosu yada portunda sorun olabilir mi? Ben hdmi 2.1 e geçtim yaşadığım sorunların çoğu çözüldü gibi

• Bende onu sipariş ettim ama gelmesi uzun sürecek gibi windows üzerinden hdr açmadan önce herşey normaldi tüm testleri yaptım aşırı memnundum ama hdr açtığım an Display port bağlantısı olan cihazı seçin diyor kalıyor oyle.

• Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

Hocam monitor unboxxed bu monitörün AMD kartlarında hdr konusunda sorunlu olduğun söylemişti. Nvidia için sorunsuz diyor ama amd için problemler mevcut. Bence iade edin.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.