Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.299
Cevap
47
Favori
47.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yapısı cam değil de yumuşak plastik gibi

• sekobaba kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu hafif nemli bez gibi durmuyor. Bir şey sıkmış ekrana 2 kez ve onlarda aşağıya akmış gibi duruyor. Artık ne sıktı bilemeyeceğim, içerisinde amonyak vs gibi maddeler önerilmiyor ekran temizliği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 4 Aralık 2024; 22:11:23 >
  • Bu monitörde şuan 10 bit görüntü alıyorum sanırım 12 almak için kaliteli bir micro hdmi 2.1 kablosu kullanmak gerekiyormuş doğru mu?

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    12 bit çıkış nvidia denetim masasından aktif oluyor fakat görüntüde hiçbir değişim olmuyor .panel zaten 10 bit destekli ve 12 almanın hiçbir anlamı yok
  • CaptainSuites kullanıcısına yanıt

Samsung Odyssey G8 OLED monitörleri, 1 milyar renk desteği sunarak geniş bir renk gamını destekler. Ancak, bazı kullanıcı deneyimlerine göre, DisplayPort bağlantısı kullanıldığında maksimum 10 bit renk derinliği elde edilebilmektedir. 12 bit renk derinliğine ulaşmak için HDMI bağlantısı tercih edilmelidir.

Bir kaynakta bu söyleniyor

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Bağlantı genişliği daha yüksek çünkü, arkadaşın dediği gibi 12 bpc ye çıkartmanızın manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 8 Aralık 2024; 8:32:59 >
  • Arkadaşlar oyunlarda hâlâ istediğim görüntüyü elde edemedim. Tavsiye ettiğiniz ayarları paylaşabilir misiniz? Windows 11 kullanıyorum. Görüntü çok sarımtırak geliyor.

• Haliboss kullanıcısına yanıt

Ben beyaz dengesinde B kazanımını 30 yaptım ilk günden beri böyle kullanıyorum. Daha doğal geliyor.

• Setup tamamlanmıştır artık, kasa mikrofon hoparlör ve printer siyah onlara da artık yapabileceğim bir şey yok.
    Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü
  • KAIRA kullanıcısına yanıt

8 bit 10 bit arası deneyimli göze belli oluyor ama 10 12 belli olmuyor bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 9 Aralık 2024; 8:35:52 >
  • Haliboss kullanıcısına yanıt

Hdr aç, kalibre et. Sonra rtings sitesinden monitörün renk profilini indir kur.

https://www.samsung.com/tr/support/model/LS34BG850SUXUF/#downloads

Bu sayfadan cihaz kur dosyasını kurun hangi kabloyla bağlıysanız onu seçin.

yani cok afedersinde ablanın ne işi var bu monitoru silerken? eşiniz veya anneniz e söylemiyormusunuz pc ye dokunmasın diye. nasıl böyle bir acemilik yapabiliyorsunuz ya. ekrana silmemiş cok afedersin ekrana fışkırtmış resmen. camsil mi sıkmış ateşmi etmiş ne o öyle ya. evde bazı özel eşyalar vardır ve başkasının müdahale etmesi istenmez. yokmu öyle otoriteriniz ya.oldu olucak pc kasasınında camasır suyuna yatırsalarmış. kusura bakma senin adına üzüldügüm icin bu kadar cıkıştım yazık olmuş 30 lık monitore.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    haklısınız ama doğru
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

evde yoktum cam sille silmiş valla benimde içim acıdı

Yukarıda bahsi geçen Fakir temizleme solüsyonu oldukça iyi, yanlışlıkla ekrana dokunmuştum ve parmak izi olmuştu, herhangi bir iz bırakmadan temizledi. Normal hafif nemli bezle falan çıkmıyordu…
  • Mat kaplama bitirişli s34dg85 gelmiş, kıyasla glossy s34bg85 modeline göre fiyat fazla

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG 34" LS34DG850SUXUF 0.03Ms(GTG) 175Hz Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-34-ls34dg850suxuf-0-03ms-gtg-175hz-monitor.html
  • arda505 kullanıcısına yanıt
    2 katı fiyat çok gereksiz…
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Evet, fiyatı düşmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 12 Aralık 2024; 16:0:44 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.