< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (62. sayfa)
-
-
Bu ilk çıkan ultrawide oled monitör konsol desteği sınırlı diğer ultrawide oled monitörlerde 2k çözünürlükte daha iyi sonuçlar alınabilir.ama sadece konsolda kullanırım diyorsanız ultrawide monitörlerden uzak durmanızı tavsiye edebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba colorcontrol ile hdr400 profili nasıl oluşturdunuz? yardımcı olabilir misiniz?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160028207
Bu mesajımda adım adım paylaştım hocam
teşekkür ediyorum dediğiniz gibi ayarları yaptım program ve monitor üzerinden ayrıca windows üzerinden bir ayar yapmam gerekli mi?
-
Rica ederim, tüm ayarlarım bunlar. Bu şekilde 400 Nit ve doğru gamma ayarıyla kullanabilirsiniz. Windows görüntü ayarlarından hdr parlaklık ayarı var. Onu 50 yaptım. Tercihinize göre ayarlarsınız.
O Zaman bendeki 2k Oled G6 yı verip iade edip 4k G8 oled mi alsam farka değermi bilemedim Cod oyuncusuyum genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 26 Kasım 2024; 17:32:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fps oynuyorsanız genellikle g6 monitörde ps5 2k modunda 120 fps alırsınız daha iyi olabilir .Hikayeli oyunlar oynuyorsanız 4k g8 e geçmeye değer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
G8 4k olan modeli konsollarla ile daha uyumlu g6 ya göre ama fps oynuyorum demişsiniz o zaman 2k modunda g6 kalabilir
Aynen hocam 27 inçte 2k ideal görünüyor boşa macera aramaya gerek yok sanırım
merhaba bende 34 g8 oled yeni aldım çok memnun kaldım gerçekten çok iyi oled monitörmüş şöyle bi sorunum var micro hdmı 2.1 taktım 12bite alınca ekranın sol alt köşede karıncalanma oluyor mecburen 10bite tekrar geri çekiyorum bu sebeni ne olabilir acaba kablo amazon us dan alınma öyle sertifikalı bi kablop vs değil
-
Birkaç mesaj üstte aynı durumdan bahsettim hocam.
Özel çözünürlük oluşturup 170 hz de kullanabilirsiniz.
-
hamdi mert usta oled ultrawide 34 de önerebileceğin özel çözünürlük var mı ? yada bu mönitörde kaç yapmalıyım renk ve çözünürlük kaybı uğramadan ?
-
Nvidia denetim masasından bu şekilde özel bir çözünürlük oluşturdum.
12 bir 1440p 170hz hdr görüntü alabiliyorum.
-
Usta çok tşk ederim anladığım kadarıyla 175hz den 170hz e düşürmen yeterli olmuş renk ve pixell kalitesinden düşmeden çok basit kolay bi çözüm olmuş , zaten gözün görebileceği bi fark değil 5hz !
Biraz önce Samsung 32'' G8 4K modeliyle aranıza katıldım.
Çok araştırdım, çok geldim gittim, umarım uzun soluklu olur.
-
Dün g8 oled 2k ultrawide monitörü PS5 konsolunda denedim. 16:9’da yanlardaki siyah barları görmezden gelirseniz, renk ve görüntü kalitesi beni tatmin etti. 21:9’a alırsanız görüntü çok çirkinleşiyor.
Siyah bar ile kullanım sonucu burn in daha hızlı oluşur.
Anladım yanlarda siyah kısımlar kaldığı için çok kısa süre sonra orda iz olacak yanma, ben g6 oled ile devam etme kararı aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 29 Kasım 2024; 18:9:1 >
H.o güle güle kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X