|
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (64. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar merhaba gözlerim biraz problemli. Uzun çalışmalar için ayarı var mı ? Gözlerim astigmat 4 felan. Aşağıdaki en ucuz sanırım bunu mu alıyorum . Yardımcı olursanız sevinirim . www.pttavm.comSamsung Odyssey Neo G8 LS34BG850SUXUF 34" 0.03 - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/samsung-odyssey-neo-g8-ls34bg850suxuf-34-003-ms-oled-curved-175-hz-oyuncu-monitoru-p-1091016633?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.54.7
-
Anladım dediğiniz gibi Salt Ps5 pro ile kullanılacak değilde genel amaçlı bir monitör, bende Pc yok artık tamamen bana gereksiz olacağından eminim tşk ederim hocam zahmet oldu.
-
Ptt avm den ürün çok tavsiye etmem genellikle teşhir ürünleri var. Amazon da Satıcı Ebrar Pc gönderici Amazon olana bakın
-
Kesinlikle öyle. Sadece PS ile kullanacaksanız tavsiye edeceğim bir monitör değil. Ancak hem PC hem de konsol da kullanacaksanız kullanılabilir. Karma kullanım için ideal bir monitör. -
bildiğiniz güzel wallpaper engine duvar kağıdı var mıdır siyah oled uyumlu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 2 Aralık 2024; 4:1:38 > -
Modelin sol ve sağ üst bölgesinde birer adet siyah kenar çerçeveye gizlenmiş ufak gizli kameraya benzer bişey var... Bunun ne olduğundan emin değilim. Belki sensörde olabilir. Ne dersiniz ? Fifty Fifty :)
-
Uzun süre 1000 nit kullandım, sonunda 600 nite geçtim.
1. Problem 1000nitte ekran iyi güzel çok parlak oluyor ama abl gözle görülür derecede rahatsız ediyor.
2. Renkler çok karmaşıklaşıyor 1000 nitte.
Ya 600 nit kullanın ya da hdr400. 600 nitte abl 1000 nitteki gibi çok agresif ve gözle görülür değil bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 3 Aralık 2024; 15:38:35 >
-
Yedek pikseller olabilir mi -
Islak/nemli mikrofiber bezle dairesel şekilde lokal olarak bastırmadan ovalıyorum, ardından kurumadan kuru mikrofiber bezle aynı hareketi yapıyorum iz kalmıyor. Ekran waxlı gibi olduğundan derinden çizilirse geçmiş olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: sukrullex
Yedek pikseller olabilir miKenar siyah çerçevenin arkasında yedek pikseller var, Ondan şüphe yok. Fakat bu bahsettiğim biraz farklı. Sağ ve Sol en üst dip köşede nokta şeklinde açıklık var piksel boyutunda. (Belki herkezde böyle değildir) Birde gizli kameralar bukadar ufalabildiler mi bilemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaan9320Kenar siyah çerçevenin arkasında yedek pikseller var, Ondan şüphe yok. Fakat bu bahsettiğim biraz farklı. Sağ ve Sol en üst dip köşede nokta şeklinde açıklık var piksel boyutunda. (Belki herkezde böyle değildir) Birde gizli kameralar bukadar ufalabildiler mi bilemiyorum.
Alıntıları GösterBu sağ ve sol üst kenardaki nokta şeklindeki şeyin ne olduğunu bilen aydınlatabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan9320 -- 3 Aralık 2024; 16:13:0 >
-
Sıkıntı yok orası ekran değil çerçeve oraya çok takılma belki hafif takarken orayı yapıştırmamış vs olabilirler önemli olan panelde sorun olup olmaması daha önce benim farklı monitörlerde de olmuştu hiçbir sorun çıkarmadı dikkat etmen gereken panel panelde sorun olup olmaması önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 3 Aralık 2024; 16:17:50 > -
https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/une5u1/i_have_two_symmetrical_l_and_r_side_white_spots/
-
Onların ne olduğu net değil, üretim sürecinde hizalamak için kullanıldığını söyleyen var, sensör olduğunu söyleyen var. -
Ölü kenar deniyor ona diye biliyorum -
hafif nemli bezle sildi diye abla nasıl bu kadar iz kalabiliyor anlamıyorum cam değil mı bu ekranın dışı anlamıyorum..
-
Saf su kullanılmalı ya da en azından arıtma suyu belki. Ekrandaki katmandan dolayı temizlemesi gerçekten zor. Fakir marka temizlik sıvısı ve yanındaki bez ile temizlediğimde hiç leke kalmıyor tavsiye ederim. -
sipariş ettim umarım çözüm olur..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X