Tecrübeniz için teşekkür ederim. Biraz dert almak gibi geldi ya oled işi, IPS alternatiflere bakmayi denicem gibi görünüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (49. sayfa)
-
-
Rica ederim. :)
Oledler biraz gülü seven dikenine katlanır tarzda. Riskler her zaman ama olacak diyede bir şey yok.Oled bir defa kullanınca diğer monitörler çok itici gelecektir.
Benim önerim açıkca yanmaları garantiye sokuyoruz diyen firmalara yönelin, DELL vs. Samsung demiyor ama işte benim ilk servislik olanda bir çeşit yanmaydı ve değişimini sağladılar yinede.Ama garanti değiştirirler diyemem tabi. :)
-
Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüğümde 2 yıl garanti kapsamı içerisinde oled yanığınında kapsama dahil olduğu söylenildi.Amazon üzerinde sipariş verip bir deniyeceğim içimde kaldı :)
Monitör üzerinde kalibrasyon vs gereken birşeyler varmı elime geçtiğinde yapmamı veya şunu kullan bu yardımcı olur diye önereceğiniz.
-
Konun başlarında arkadaşın paylaştığı ayarlar vs vardı diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DELL nasıl demiyor? DELL OLED panellerde ilk panel garantisini 3 yıl veren firma. Samsung tamam da DELL her zaman paneli garantiye sokar.
-
Hocam vessaire "vs" den sonra nokta var. Hatta açıkça söyleyenlerden birisinin dell olduğu yazıyor orada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 5 Temmuz 2024; 20:14:20 > -
Arkadaşlar merhaba .Windows calibration settingste ayarları 0 400 400 60 yaptım . Sizlerde nasıl öğrenebilirmiyim.
-
sasua 80 öneriyordu galiba.
-
1000 nit modunu kullanmanı, 0,5 - 1000 - 1000 - 0 yapmanı öneririm. ben öyle kullanıyorum.
-
selam herkese, bu monitörü almayı düşünüyorum. macbook ve ps5 kullanacağım, şu an fiyat 27 bin küsür olarak gözüküyor, önerir misiniz.
-
Ps5 te ultrawide desteği olmadığı için güzel olmuyor
-
Merhaba, bu monitörü biraz önce hb üzerinden aldım. Son sayfalardaki yorumları görünce şüphe oluşturdu. Asıl amacı notebook ile yazılım geliştirmede kullanılacak ve ps5 de kullanılacak. Pişman eder mi?
-
PS5 için 16:9 monitör bakın. Bu monitörle siyah kenarlarla oynarsınız hoş olmaz. Bu ekranın asıl amacı PC'de Ultrawide oyun oynatmak. Oyunlarda hud vb. elementleri kapatıp kullanıyorum. FPS sayacını bile açık bırakmam ki siz yazılım geliştirme diyorsunuz. Statik görüntüden mümkün mertebe kaçınmak gerekiyor bu cihazda.
-
Çok yanlış bir tercih yapmışsınız, günlük kullanım ve iş için oled kullanılmaz.kaliteli bir ıps alın onun için.bunuda , multimedia ve oyun için kullanırsınız artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam farkettim, siparişi iptal etmiştim neyseki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Monitörü yeni satın aldım yarın teslim edilecek inşallah PS5 bağlantı yapmak için önerebileceğiniz kablo var mı piyasada?
-
@Sasua Yardımcı olabilir misiniz monitörü yeni satın aldım. PS5 cihazıma bağlantı yapmak istiyorum Vatan ve Teknosa dan bazı kablolar aldım denedim ama hiçbir şekilde görüntü alamadım nereden satın alabilirim
Kutu içinden çıkan Mini DP ile bilgisayarı kullanıyorum sorun yok, başka bir "mini DP to hdmı" aldım konsolu denedim görüntü alamadım, "inca marka hdmı 2.0 to type-c" kablosu ile de denedim ondan da görüntü alamadım hangi kabloyu satın almam gerekiyor?
Bunlardan mı satın almam gerekli nokta atışı bir kablo önerisi alabilirsem sevinirim
amazonNFHK Mikro HDMI 2.1 Ultra İnce HDTV Kablosu 8K 4K Hiper Süper Esnek İnce Kordon Tip-A - Tip-D Kamera HDTV 200CMhttps://www.amazon.com.tr/NFHK-Mikro-Ultra-Kablosu-Kordon/dp/B0CD3TFFPH/ref=sr_1_25?adgrpid=118601370423&dib=eyJ2IjoiMSJ9.frPHSVZw_Jd6ShQW941qYM5mhXdEMA4SsLnQh4ex_stZsCHAkDl65WmvZ0xGJ6vKPu72NvSWJwTPP8I2SvzmCJctU7_WLXRqART-bSVhTOJNb0hz5NhtV5imnrSUKq-m4CsSmxQW-1hunBylOc3hzEiIfa3JU-JalW_-8oP_o7WkaUgbjB2bPxI1BojjCRyMYGs2yIF8OUqSDrcr0AmdEeKpveZYF8e2yWC_vpmlYhnzMnn4hR8qlqXswa9rzgBTEc638yDNMFWO7hJqS2F7jw.GUdMXijUrKDMmnRLFkqzhv28zPCHhJXhqlhvnfYil2g&dib_tag=se&hvadid=678576497246&hvdev=c&hvlocphy=1012761&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=11365397187978219889&hvtargid=kwd-297412078311&hydadcr=12602_2391603&keywords=micro-hdmi&qid=1725131980&sr=8-25&th=1amazonMikro HDMI - HDMI 2.1 8K Kablo 3FT, Ultra Yüksek Hızlı 8K@60Hz 4K@120Hz 48Gbps HDMI Kablosu Dijital Kameralar, Kameralar, Tabletler ile Uyumlu (3.30)https://www.amazon.com.tr/Mikro-HDMI-Kablosu-Kameralar-Tabletlerle/dp/B09NCS9N5D?th=1
-
4080 super ekran kartım var, monitörü de yeni aldım bugün yola çıktı amazondan. sorum ise alttaki kablo 10 bit 175hz hdr açıkken sorun yaşatır mı? amerikadan geliyormuş kablo.
kutudan çıkma kablolara karşı görüşüm iyi değil, bundan önce de bir çok ips va oled ekran kullandım (g9 odyssey), hepsinde kutudan çıkma kablolarda sorun yaşadım.
amazonMikro HDMI - HDMI 2.1 8K Kablo 3FT, Ultra Yüksek Hızlı 8K@60Hz 4K@120Hz 48Gbps HDMI Kablosu Dijital Kameralar, Kameralar, Tabletler ile Uyumlu (3.30)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09NCS9N5D/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JXUWJ8SPF9OT&th=1 -
Ben 2 seneye yakındır içinden çıkan dp kablo ile kullanıyorum, sorun yaşamadım, bir kaç gün önce amazonun Almanya sitesinden bir kablo sipariş ettim. Yorumlara bakınca güzel duruyor, henüz elime ulaşmadı ama bu model daha önce amazon tr üzerinden de satılıyordu, forumdan alanlar var diye biliyorum. Fiyat olarak da sizin attığınız üründen daha uygun, 1.5 metre aldım, 650 TL gibi bir şeye geldi sanırım.
-
Twozoh 8K Mikro HDMI Adaptörü (1-Pack), 2.1 Mikro HDMI Erkek - Standart HDMI Dişi Adaptör Dönüştürücü Desteği 8K@60Hz, 4K@144Hz, 2K@240Hz amzn.euTwozoh 8K Mikro HDMI Adaptörü (1-Pack), 2.1 Mikro HDMI Erkek - Standart HDMI Dişi Adaptör Dönüştürücü Desteği 8K@60Hz, 4K@144Hz, 2K@240Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayarhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09M8BRNYB?ref=cm_sw_r_apan_dp_D5A5HMGXN216QWRKX8T5&ref_=cm_sw_r_apan_dp_D5A5HMGXN216QWRKX8T5&social_share=cm_sw_r_apan_dp_D5A5HMGXN216QWRKX8T5&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Paugge - DP 1.4 VESA Sertifikalı Thunderbolt2 Destekli Mini Displayport Kablo - 1.5m (32.40 Gbps, HBR3 8K 60Hz, 4K 144Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, 2K 240Hz, 2K 165Hz, 1080p 240Hz, HDR, FreeSync, G-Sync)amzn.euPaugge - DP 1.4 VESA Sertifikalı Thunderbolt2 Destekli Mini Displayport Kablo - 1.5m (32.40 Gbps, HBR3 8K 60Hz, 4K 144Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, 2K 240Hz, 2K 165Hz, 1080p 240Hz, HDR, FreeSync, G-Sync) : Amazon.com.tr: Bilgisayarhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CCSVXK2Q?ref=cm_sw_r_apan_dp_1XTHMAKBDTMMCQQ8WCDB&ref_=cm_sw_r_apan_dp_1XTHMAKBDTMMCQQ8WCDB&social_share=cm_sw_r_apan_dp_1XTHMAKBDTMMCQQ8WCDB&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Bu ikisini almaya karar verdim. Stabilitelerini test edeceğim. Elimde zaten pauggenin 2 2.5 metre sertifikalı hdmi kablosu var. Hangisi sağlıklı olursa onu kullanacağım diğerini yedek tutacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X