Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.299
Cevap
47
Favori
47.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Micro hdmi 2.1 Türkiye'de hiç görmedim. Konsollarda durum nasıl bir fikrim yok ama bilgisayarda 3440x1440 175hz olarak sorunsuz kullanılabiliyor.

• Herkese selamlar. Dün öylesine bir gri ekran açayım da bakayım hiç burn in olmuş mu diye dedim ve maalesef bayağı bir burn in oluşmuş olduğunu fark ettim. Chrome komple kalmış ekranda sağ ve sol üstlerde, YouTube'un da bazı bölümleri kalmış. Ayrıca Dota'nın da üst kısmı kalmışSamsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü Gri ekranda belli oluyor. Pixel refresh de yaptım bir umut ama hiçbir faydası olmadı maalesef. Monitörü Haziran 2023'te almıştım, yarın Samsung'u arayıp garantiden bakmalarını isteyeceğim. Umarım değişim sağlarlar da bir mağduriyet oluşmaz. Bakmak isteyen olursa diye bu da kontrolü yaptığım site:

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübüscreenburn.in
    Gray Uniformity Test | Screen Burn In
    https://screenburn.in/gray-uniformity-test/

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamole -- 8 Ekim 2024; 1:52:4 >

• Dynamole kullanıcısına yanıt

Şu an kendi monitörümü kontrol etmeye korkuyorum :D

• dakamon kullanıcısına yanıt

Ben baktım pişman oldum. Tavsiye etmiyorumSamsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

• Selamlar, Oled G8 34” monitörümü satacağım,almak isteyen varsa çok uygun fiyattan vereceğim. Garantisi devam ediyor ve hiç kullanılmadı. Sarı sitede ilan no: 1201858490

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joffrey Sins -- 9 Ekim 2024; 16:49:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitörü almayı düşünüyorum. AMD kartlarda hdr soluk renk problemi düzeldi mi acaba?

• Merhabalar…nvidia rtx 4060 ekran kartlı notebook kullanıyorum..Samsung Odyssey OLED G8 32"

Monitörle 4k çözünürlükte max 60 hz alıyorum..bağlantım kutudan çıkan HDMİ kablosu.. daha yüksek yenileme almam gerekmez mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorib -- 12 Ekim 2024; 16:39:0 >
  • Lorib L kullanıcısına yanıt

HDMI girişinizin sürümü nedir? 1.4 2.0 2.1? bunu söyleyebilir misiniz?

• Merhabalar…Doğrusu kablonun sürümünü bilmiyorum..kutudan çıkan kablo.Üstünde High speed yazıyor.ama gene de şunu sipariş ettim : Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo…(henüz gelmedi ..denemedim henüz )Normal şartlarda kablo doğruysa 4k da ne kadar yenileme hızı alabilmeliyim …?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorib -- 14 Ekim 2024; 10:12:37 >
  • Arkadaslar monitörüm geldi ama çok sarımtırak, ips ile yanyana özellikle beyaz beyaz değil, ayarlarınız paylaşır mısınız

• Merhaba arkadaşlar. Ben de Mart 2023'den beri G8 Oled kullanıcısıyım. Çok da memnunum ama Windows 11 için gelen 24H2 güncellemesinden sonra renk profilim sıfırlandı ve renkler aşırı doygun hale geldi. Renk ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Bir de menüde FaceID özellikli telefonla kalibrasyon seçeneği var fakat aktif değil. Sizde açık mı bu özellik? Aslında o açık olsa hiç uğraşmayacağız bu sıkıntılı ayarlama işiyle.

aynı zamanda almışız. hiç bişey yok cok sukur. siz monitoru acıp saatlerce aynı sayfadamı kaldı?

• Bende 2023 yılında yine bu konuda konuştuktan sonra almıştım. Bende de henüz kayda değer bir yanık yok.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Aslında çok dikkatli kullandım. Ekran koruyucu vardı zaten 3 dakika sonra devreye giren. Parlaklık ayarı da çok yüksek değildi, hatta yüksek parlaklık ayarı tamamen devre dışıydı. Ben de şaşırdım görünce. HDR sürekli açıktı, ondan olabilir mi diye biraz işkillendim. Onun dışında çok yoğun olarak kullandım (neredeyse her gün 7-8 saat) ama hep dikkat ettim kullanırken. Demek ki ne kadar dikkat de etsem yoğun kullanımda böyle yanıklar olabiliyor. Ya da belki benim ürünümde bir sıkıntı vardı, bilemedim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynamole -- 18 Ekim 2024; 20:6:15 >
  • @dakamon @omer.f Arkadaslar selam monitörümü yeni aldım ancak özellikle yotubue özelinde beyazlar hiç beyaz değil kafayı yiyeceğim. Sizde de bu böyle mi ?

Normal mi bu beyazlar ?

Sağdaki ips, soldaki oled.

Renk ayarım doğal hepsini denedim.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam peak brightness diye bir ayar var, Türkçesini bilmiyorum ama en yüksek parlaklık gibi bir şey olabilir. Onu kapatıp deneyebilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

denedim hocam kapalı zaten

• hdr açık ve düzgün ayar yapmadı isenizde sarı gösterebiliyor

bir ihtimal göz bakım modunu açmış olabilirsiniz ekran ayarları altında kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliask -- 20 Ekim 2024; 15:30:3 >
  • Merhabalar. Monitörün kendi Amazon uygulamasında açtığım film ve diziler tam ekran olmuyor küçük kalıyor ekranda bir ayarı var mı bunun ?

• Samsung G8 OLED

Cihazı yeni aldım her şeyine hayran kaldım fakat Mat Paneli benim için hayal kırıklığı oldu. Görüntüde hep bi pusluluk bi bulanıklık var gibi. Oled netliğini alamadım cihazda. Büyük ihtimal iade edeceğim. Ama kasa kalitesi olsun, arayüzü, işletim sistemi hızı, hoporlorunu çok beğendim. Gerçekten mat panel çok üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 25 Ekim 2024; 21:33:1 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.