Aksine çok beğendim, tüm beklentilerimi karşılıyor şimdilik, okuduklarımdan biraz çekinceyle yaklaşıyordum ama fiyatı çok iyi olduğu için onları da kabullenecektim... İlk oyun oynadığınızda wow olacaksınız zaten. |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (55. sayfa)
-
-
Bu olayı sorgu sual bir şey yazmadan amazon.us yapıyor.
-
kablo olayını araştırırken bir şey dikkatımı çekti
mini ve micro diye seçenek varmış bizim ki bakıyordum iyiki almamışım
kesinleştirelim micro mu mini mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 11 Kasım 2024; 20:26:23 > -
-
pttavm.comUgreen 40507 Micro HDMI To HDMI Görüntü Aktarı - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/ugreen-40507-micro-hdmi-to-hdmi-goruntu-aktarim-kablosu-2m-p-941374840
Bu kabloyu almıştım bende birden yanlışmı aldım dedim micro hdmi mış doğrusu 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu kablo hdmi 2.1 değil. Bağlantı sağlayıp görüntü alabilirsiniz ancak 12 bit 2k görüntü vermez.
-
Genelde macte kullanıcam veya üstündeki smarttan dizi film izlerim.mac 120 hz çalışıyor bildiğim şimdilik bu kablo yeterli.hdmi 2.1 göremedim çoğu yerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne yazık ki çok zor bulunan bir kablo ve fiyatları fahiş.
Ben de bu monitörden almayı düşünüyorum ancak hala karar veremedim. Tavsiye eder misiniz?
Artı eksi yönleri nelerdir?
-
2.1 hiç bir yerde yok, 120hz yeterli diye ben de bundan aldım ama denem fırsatım olmadı daha. Görürseniz beni de haberdar ederseniz sevinirim.
20-22 civarı fiyatlar çok iyi bence bu ürün için. Karar vermeniz gereken tek şey 21:9 oranlı bir monitör kullanabilecek misiniz?
Şu an bu kablo var hdmi 2.1 destekli. Denemek lazım
amazonMikro HDMI - HDMI 2.1 8K Kablo 3FT, Ultra Yüksek Hızlı 8K@60Hz 4K@120Hz 48Gbps HDMI Kablosu Dijital Kameralar, Kameralar, Tabletler ile Uyumlu (3)https://www.amazon.com.tr/Mikro-HDMI-Kablosu-Kameralar-Tabletlerle/dp/B0B8MDFHZ4?ie=UTF8&th=1Edit : Aşağıdaki linkteki kablonun g8 ile çalıştığı yorumlara yazılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdi mert -- 11 Kasım 2024; 23:31:48 >
-
M2 Pro
Yerleşik ekranda 1 milyar renkte tam özgün çözünürlüğü ve aşağıdakileri eşzamanlı olarak destekler:
- Thunderbolt üzerinden 60 Hz’te 6K çözünürlüğe kadar iki adede kadar harici ekran ya da Thunderbolt üzerinden 60 Hz’te 6K çözünürlüğe kadar bir adet harici ekran ve HDMI üzerinden 144 Hz’te 4K çözünürlüğe kadar bir adet harici ekran
- 60 Hz’te 8K çözünürlükte bir adet harici ekran veya HDMI üzerinden 240 Hz’te 4K çözünürlükte bir adet harici ekran
Monitör gelmediği için daha kaç hz çalışıcak bilemiyorum fakat benim maçın teknik detaylarında bunlar yazıyor.
175 hz alabilicem galiba ne işime yarayacaksa :D
-
Bu 1 ay beklenmez ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun oynayacak mısınız?
Oyun oynamam ben ya.Belki ps5 pro alırsam onu bağlarım ilerde.
PS5 Ultrawide monitör desteklemiyor hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
175hz sadece oyun modunda destekleniyor zaten, oyun oynamayacaksanız 120hz fazlasıyla yeterli. Ben USB Type-C kablo ile 8bit 120hz. alabiliyorum oyun modu kapalıyken.
-
bu kabloyu aldım bende
amazonMikro HDMI - HDMI 2.1 8K Kablo 3FT, Ultra Yüksek Hızlı 8K@60Hz 4K@120Hz 48Gbps HDMI Kablosu Dijital Kameralar, Kameralar, Tabletler ile Uyumlu (3)https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8MDFHZ4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1geldi monitörüm şimdilik hoşuma gitti
-
Ultrawide desteği geldi hocam ps5 için
Gerçekten mi? O halde bağlayım hemen monitöre. Link falan var mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X