< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (57. sayfa)
-
-
aslında dün mediamarkt ta gittiğimde type c to type c kablo bakmıştım ama ellerinde yokmuş bende type ce to type micro dp almıştım büyük ihtimal kablodan kaynaklanıyor sorun
-
Yeni ürünün sorunlu çıkması endişesiyle en basit şeyler bazen insanın aklına gelmiyor. Ya kabloda ya da portta sorun var artık test edip bulacaksınız...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
type c yazıp geçiyorlar versiyonu ne ? en önemli kısımı o , birde kalitesiz metal kullanıdıysa içinde çok kayıptan ötürü verim alamaman normal 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çeviriciler ve farklı tip kablo uçları önerilmiyor, neden Type-C to Type-C ya da Mini DP to Mini DP kablo almadınız da bu kabloyu aldınız acaba?
-
Type c to type c bulamadım acil almam gerekiyordu sadece bu vardı bunu tercih etmek zorunda kaldım
amazonLivX Force 100W Type-C to Type-C USB 3.1 Gen2 10 Gbps 4k@60hz Hızlı Şarj Data ve Görüntü Aktarım Kablosu Örgülü GN (2 Metre)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BXPZC3N6
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Minimum 10gbps olması lazım.😀
önerirmisiniz bu kabloyu macbooktan görüntü almak için kullanmayı ?
-
10 gbps versiyonu yok bende deneyemedim deneyenler bilgi verirse al okaylerlerse al 😂
Ben Windows'ta kullanıyorum 3440x1440 8bit/120hz. hiç sorun yaşamadım.
birde ps5 pro yu bu monitöre bağlamak istiyorum onun içinde hdmi to micro hdmi kablo almayı düşünüyorump ps5 te bu mönitrü kullanan arkadaşlar bilgi verir mi acaba?
-
Merhaba,
Bende monitörün pazartesi günü kurulumunu yaptım.
Kutu içinden çıkan DP kablosu ile seste ve görüntüde bir sorun yaşamadım.
10 Bit 175 Hz sorunsuz çalışıyor şimidilik.
HDR açınca oyunda renkler çok doygunlaşıyor ve gerçekçi durmuyor bu sebepten Windowstan HDR'yi kapattım.
Ancak renk ayarları konusunda yardım isteyeceğim.
HDR zaten benim için olmazsa olmaz değil bir önceki monitörümde de kapatıyordum.
Ancak normal moddaykende renkler ve ayarlamalar daha iyi yapılabilir lakin kendi gözüme çok güvenmiyorum
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-
bence kutudan çıkan dp kablo çok dandirik...
-
Dandriğini geçtim çoğu laptopta artık fiziksel dp portu yok
Type c de alt dp olarak çalışıyor hublar vs vs
Bir hdmi 2.1 kablo koyamıyormu bu samsung ya milleti uğraştırıyor?
-
Gaming monitor kategorisinde olduğu için sanırım böyle bir seçim yapılmış, tüm üst seviye ekran kartlarının DP çıkışları var ve en yüksek hızı öyle veriyorlar. Ama elbette haklısınız, madem micro HDMI kullanılmış, bence de bu durumda kesinlikle HDMI 2.1 kablo da olmalıydı bu seviyede bir monitörün kutu içeriğinde.
-
Herkese selamlar, ben de dün teslim aldım bu monitörü.
Ayak tasarımından dolayı masamın önü açıldı. Önceki monitörüm odyssey g7 2k 240 HZ VA paneldi. Ayak tasarımı kötüydü ve çok alan kaplıyordu.
VA panelde siyahlar çok iyi diyordum ta ki OLED deneyimleyene kadar :)
Ekranda çok fazla yansıma vardı başta korktum bu nasıl bir ekran diye ama ekrandaki jelatin koruyucuyu kaldırınca yansıma tamamen gitti.
Kutudan çıkan dp kablo ile bağladım. Son gelen güncellemeyi yükledim. PC yi açınca bios ekranını dahi görüyorum.
Uyanmada veya açma kapamada sorun yok. ALT-TAB sorun yok.
Ölü piksek yok. Oyunlar akıyor. HDR deneyimi çok iyi.
Yazılımsal olarak hiç bir problem yaşamadım.
Ses çok çok iyi. Kullandığım 2+1 PC hoparlörine bin basar.
İlk defa sorunsuz bir monitör deneyimim oldu. Bu monitör olmuş bence
Tek eleştirebileceğim nokta keşke 4k olsaymış diyorum. Curved olarak 4k seçeneği yok şuan.
Bu monitör 4K 32 inç curved olsa 16:9 olurdu ve daha mutlu olurdum :)
Bir kaç sorum olacak;
8 bit veya 12 bit kullanımında gözle görülür bir fark olur mu?
HDMI 2.1 kablo sorunu var. Piyasada kablo yok. DP kullanımında bir sakınca var mı?(Masaüstü sistem RTX4060Ti ile kullanıyorum)
-
siteyi okumanızı öneririm bit mevzusu için.
Grafikçilerde falan fark yaratır herhalde oyun vs oynicaksan çok anlamazsın diye düşünüyorum.
Birde hoparlör mevzusuna gelince Mac m2 pro var bende 14 inc onun sesi samsungun sesine bin basar :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X