Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.158
Cevap
42
Favori
42.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş

O halde ben daha önce hoparlör değil de çöp kullanmışım hocam samsung bile iyi geldiyse :)

• semoniok kullanıcısına yanıt

Outlet vitrin ürünü bu hocam

• Herkese Merhaba,

Monitörü tüm özellikleri ile ve en yüksek performansta sorunsuz kullanmak adına hangi görüntü kablosunu kullanıyorsunuz acaba?

Yüksek ihtimalle monitörü satın alıcam lakin verimsiz bir kablo ile heba etmek istemiyorum. :)

Herkese güzel günler dilerim.

• IceX I kullanıcısına yanıt

Minimum 40gbps bandwidth sağlayacak kablo yeterli olacaktır.

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Nazik cevabın için çok teşekkür ederim.

Aslında bu soruyu sorarken sormak istediğim DP mi HDMI mı tercih etmeliyiz gibiydi, DP'nin sorunları updateler ile çözülmüş sanırım. Ek olarak direk kablo öneriniz olur mu piyasada var olanlardan Amazonda bir kaç model buldum.

Ekran kartım RTX360 üzerinde HDMI ve DP çıkışı mevcut, sitesinden kontrol ettiğimde DP 1.4 desteklediğini fark ettim sanırım üretim yılından ötürü 2.1 destekleyen bir çıkışa sahip değil ama HDMI 2.1 olarak geçiyor. Aşağıdaki şekilde;

3 x DisplayPort 1.4a (up to 7680x4320@60Hz)

HDMI 2.1* (up to 7680x4320@60Hz)

*Ultra High Speed HDMI Cable is required to support 8K/60FPS or 4K/120FPS

Herhangi bir kablo almanıza gerek yok. 4080 Super DP ile bağlı sıfır sorun. Boşa para harcamayın
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

Şu yazdığımı görebildiniz mi? Biraz çekimserliğe itti bu sebepten DP üzerinden bağlamak..

Ekran kartım RTX360 üzerinde HDMI ve DP çıkışı mevcut, sitesinden kontrol ettiğimde DP 1.4 desteklediğini fark ettim sanırım üretim yılından ötürü 2.1 destekleyen bir çıkışa sahip değil ama HDMI 2.1 olarak geçiyor. Aşağıdaki şekilde;

3 x DisplayPort 1.4a (up to 7680x4320@60Hz)

HDMI 2.1* (up to 7680x4320@60Hz)

*Ultra High Speed HDMI Cable is required to support 8K/60FPS or 4K/120FPS

Tamam 1.4 ise problem yok DSC destekliyordur, kullanırsınız.
  • hdmi kablo geldi ugreenin macte aldığım değerler full çalışıyor görünüyor.kablo 2.0 mı 2.1 mi belli değil 😂

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

typc kablom geldi mac mini bağladım peki ses olayını ekranın sesini kısamıyorsun kumanda harici onu nasıl çözdün ?

• sekobaba kullanıcısına yanıt
    Ben Windows 11 ile Type-C kullanıyorum, ses kontrolünde bir sorun yok, PC'den de, kumandadan da kontrol edebiliyorum.
  • Bu arada Amazon fiyat farkını kabul etmiş 20750 için 1749 lira hediye kuponu tanımlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Ben Windows 11 ile Type-C kullanıyorum, ses kontrolünde bir sorun yok, PC'den de, kumandadan da kontrol edebiliyorum.

mac de sesi sadece kumandadan kısabiliyorsun type-c ilginç , güzel olmuş güle güle kullan kuponuda

Helal valla 😂
    Bende fiyat farkı almak istiyorum nasıl yaptınız yardımcı olabilirmisiniz ?
  • eyou E kullanıcısına yanıt

Detayları ve başvuru şartları aşağıdaki linkte mevcut, siparişi takip eden 24 saat içerisinde doldurulmuş olması gerekiyor bu arada:

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübüwww.amazon.com.tr
    Amazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
    https://www.amazon.com.tr/b/ref=s9_bw_cg_21bfe550_md1_w?node=202451926031

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Kasım 2024; 19:16:20 >
  • Oyun modunda HDR kapalıyken standart gelen renk ayarlarıyla oynama yaptınız mı? Bende beyazlar sarıya yakındı, Beyaz dengesinde B kazanımını 30 yaptım. şimdi beyazlar daha iyi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.