hdr açmak lazım mı windows 11 için bide hangi ayarları değiştirdiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 12 Kasım 2024; 20:31:47 > |
Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (56. sayfa)
-
-
Ben monitör üzerinden hiç bir ayar değiştirmedim, sadece oyuna girerken oyun modunu açıyorum o kadar, onun dışında Rtings'in renk profilini (ICC) yükledim sadece. 100W Type-C to Type-C USB 3.1 Gen2 10Gbps 4k@60hz kablo kullanıyorum, Windows'ta DDR ve oyunlarda VRR aktif, 120hz. olarak kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Windows'da HDR kullanmıyorum, oyunlarda denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Kasım 2024; 9:45:44 >
-
Hangi kabloyu kullanıyorsunuz?
-
amazonPrime Üyeleri İçin Fırsat: LivX Force 100W Type-C to Type-C USB 3.1 Gen2 10 Gbps 4k@60hz Hızlı Şarj Data ve Görüntü Aktarım Kablosu Örgülü GN (2 Metre)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BXPZC3N6?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_W76KMB4TWHHQZV7AJJ2T&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_W76KMB4TWHHQZV7AJJ2T&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_W76KMB4TWHHQZV7AJJ2T&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tekrar indirime girmiş.
20.750₺'ye aldım.
www.n11.comSamsung Smart Odyssey G8 LS34BG850SUXUF 34" 0.03 MS 175 Hz UWQHD Curved OLED Monitör Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-smart-odyssey-g8-ls34bg850suxuf-34-003-ms-175-hz-uwqhd-curved-oled-monitor-36913351?magaza=mediamarktEdit : Sanırım stok 1 adetti onu da ben aldım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdi mert -- 13 Kasım 2024; 10:45:31 >
-
Mediamarkta bak kendi sitesinden 21.499 a aldım başka sitede daha ucuza satıyor 😂
Hayırlısı olsun güle güle kullan.
Benimde kablo gelmedi gelse denicem hdmi çıkışlarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmondoneo -- 13 Kasım 2024; 10:56:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
Bilgisayarımda HDMI 2.1 ve TYPE-C çıkışları var. Ne yazık ki DisplayPort çıkışı yok.
Yukarıda arkadaşların belirttiği Type-c kabloyu aldım şimdilik.
Performansına göre gelecek ay HDMI 2.1 kabloyu da sipariş etmeyi düşünüyorum.
Kablo gelince yorumlarınızı bekliyorum.
-
Hayırlı olsun, güzel günlrde kullanın, çok iyi fiyat.
-
benim başıma gelen olayı anlatayım
hdr açık 10 bit dp bağladığımda ses ekrandan gelmiyor görmüyor sesi ? hdr aç kapa yapınca düzeliyor başına gelen var mı
-
Kaç hz? 8bit yapınca düzeliyor mu sorun?
175 hz 10 bit yapınca ses gelmiyor ekrandan
-
8bit ya da 120hz yaptığınızda, yani bu deşikenlerden birini değiştirdiğinizde sorun düzeliyor ise basitçe kablonun bandwidth’i yetmiyor diye yorum yapabiliriz.
DDU ile hem ekran kartı hem de ses driverlerini güvenli modda kaldırıp tekrar kurup dener misiniz?
Eğer yine çalışmazsa kablonun veya portun band genişliği yetmiyordur.
Hdmi 2.1 ile denemek lazım.
-
Arkadaşlar merhaba samsung oled g8 aldım.1 gün önce teslim aldım macbook airle type c to micro dp ile ekranı bağladım.siteye video yükleyemedim malesef ama videodan ss aldığım ekran görüntüsünü sizinle paylaşıyorum. Erkranın sağ alt tarafını hareket ettirdiğimde ekrana saçma bişeyler oluyor bu sorun sizlerdede var mı monitörmü bozuk acaba bu yazıyı paylaşırken de ekranı oynattığım zaman yine oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyou -- 13 Kasım 2024; 13:10:16 >
-
Geçmiş olsun... "Ekranın sağ alt tarafını hareket ettirmek" ten kastınız nedir?
-
sağ sola çevirme hareketi olarak düşüne bilirsiniz
-
Power dışında herhangi bir kablo takılı mı? Takılı ise çıkartıp deneyin, eğer zaten kablosuz yani Samsung Smart TV üzerinden denerken de görüntü ekranı hareket ettirince bozuluyor ise ürünü iade edin.
-
40 gbps type c kablolarda var senin makina destekliyorsa.
Benim macte thunderbolt 4 usb 4 var 40 gbps destekliyor.
Oda aklında bulunsun yani.Ama type c to type c mi type c to mini dp mi almak gerek onu araştırmak lazım.
-
Type-C kullanılacaksa 40gbps kablolara boşa para harcamayın, Type-C zaten 3440x1440 ile 175hz desteklemiyor.
Siz 40gbps Type-C kablo ile hangi değerlerde kullanıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Kasım 2024; 13:33:34 > -
çok teşekkür ederim aklıma gelmemişti smart tv ye geçtiğimde ekranı ne kadar oynatsamda görüntüde herhangi bir bozukluk olmadı. büyük ihtimalle kabloda sorun var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X