Şimdi Ara

Samsung Galaxi W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu telefondan aldım kullanıyorum. fakat tüm uygulamalar kapalı olduğu halde rem çok dolu oluyor mesela 351 loan rem kapasitesi 305e kadar dolu oluyor ve bir işlem yapmak için en basit telefon etmek için ahize işaretine basınca çok uzun bir bekleme süresinden sonra ekran açılıyor ve işlem yapmaya başlıyor.
    Ayrıca anlayamadığım bir diğer konuda internete bağlandığımda tarayıcı sayfa sınırına gelmiştir diye bir uyarı veriyor. bu kullanmadığım internet tarayıcı sayfalarını nasıl kapatabilirim ve en önemlisi yukarıdaki bahsettiğim konuyla ilgili performansı nasıl arttırabilirim bilen varsa yardımcı olsun lütfen saygılarımla......

• Tarayiciya girin secenekler tusu ile pencereler sekmesine tiklayin daha sonra pencereleri kapatabilirsiniz. Ayarlar-uygulamalara gelin calisan hizmetlere gelin kullanmadiginiz uygulamalari sonlandirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşım işe yaradı . Fakat bir sorum daha var. Ahize işaretine bastığım zaman uzunca bir süre beklemeden sonra ekran açılıp işlem yapmaya başlıyor.

bünlük kullanımları tamamen siliyorum. arıca remi manuel boşaltmadan etkin uygulamaları siliyorum yinede aynı bir türlü ahizeye basar basmaz ekran açılıp işlem yapmaya başlamıyor bunu nasıl giderebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

saygılarımla....
  • Sayın Arkadaşlar;

Galaksi w telefonda tüm tlf defterini gmail sekmesine yazmışım. bunları telefonun kendi hafızasına nasıl kopyalayabilirim yadımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.