Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Ürünün çift hatlısını kullanan kimse var mı?

Birkaç şey sormak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Ben varım. Da pek root özelliklerini de kullanmıyorum. Hazırda dursun diye yaptım. Bazen root izni isteyen uygulamalara işim düşüyor tabi. Ne için istediğinize bağlı root'u.
    Ustam,hangi kaynaktan faydalandınız sağlam olmıyan kaynaklar zarar vermesin bize bazan hatalı yönlendirmeler yaıpılıyor,siz hangi kaynaktan faydalandınız root yaparken bu konuda bir websitesi hangisi tabiki engeçerli olan..Teşekkür ederim..
  • alanwake34 kullanıcısına yanıt

Bootloader kilidinin açık olması gerekiyor tabi. Bundan dolayı da cihaz sıfırlanacak. Twrp yükledikten sonra da da sıfırlanacak. Bu konudaki twrp IMG dosyasını Odin üzerinden flashladıktan sonra twrp'ye girmeniz gerek. Img dosyasını flashladıktan sonra telefon yeniden başlayacak, siyah ekran gördükten sonra hemen ses açma+güç tuşuna basın. Twrp'ye girmeniz lazım böylelikle. Sonrasında wipe/format data'ya girip "yes" yazıp bir daha sıfırlamak gerekiyor telefonu. Ardından a30-multidisabler gibi bir dosya var onu flashlayacaksınız twrp'den. Ardından twrp ayarlarından reboot-recovery seçerek magisk 19.4'ü flashlayıp telefonu yeniden başlatın. Bu yöntemler size çok yabancı geliyorsa hiç bulaşmayın derim. Ben aşina olduğum için üç defa yaptım üçünde de başarılı oldum hiç hatasız. Bir adımı bile eksik yaparsanız Odin üzerinden bir daha full yazılım atmanız gerekecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

https://forum.xda-developers.com/galaxy-a30/development/recovery-twrp-galaxy-a30-t3968085
    Bootloader kilidinin açık olması gerekiyor tabi. Bundan dolayı da cihaz sıfırlanacak. Twrp yükledikten sonra da da sıfırlanacak. Bu konudaki twrp IMG dosyasını Odin üzerinden flashladıktan sonra twrp'ye girmeniz gerek. Img dosyasını flashladıktan sonra telefon yeniden başlayacak, siyah ekran gördükten sonra hemen ses açma+güç tuşuna basın. Twrp'ye girmeniz lazım böylelikle. Sonrasında wipe/format data'ya girip "yes" yazıp bir daha sıfırlamak gerekiyor telefonu. Ardından a30-multidisabler gibi bir dosya var onu flashlayacaksınız twrp'den. Ardından twrp ayarlarından reboot-recovery seçerek magisk 19.4'ü flashlayıp telefonu yeniden başlatın. Bu yöntemler size çok yabancı geliyorsa hiç bulaşmayın derim. Ben aşina olduğum için üç defa yaptım üçünde de başarılı oldum hiç hatasız. Bir adımı bile eksik yaparsanız Odin üzerinden bir daha full yazılım atmanız gerekecektir.
    Ustam,hızlı cevabınız için teşekkür ederim.Bu rootlama konusunda A30 tel'den önce sahip olduğum LGG3 telefonunda birçok defa root yapmıştım ama A30 ile farklı gibi geldi bana o yüzden formda bir danışayım dedim.şimdi bazı yerlerde TWRP üzerinden SUPERSU ile rootlamadan da bahsediliyor biran kafam karıştı eniyisi bu rootlamayı başarılı bir şekilde yapan birine danışayım istedim.İlginize çok teşekkür ederim ilerde takıldığım yer olursa size yazarim.

• alanwake34 kullanıcısına yanıt
    Hocam Google'a yazarsanız çoğu bulacağınız bilgi sahte, kopyala yapıştır konulardan oluştuğunu görürsünüz. Bazı A30 konularında Bixby tuşundan bile bahsedildiği oluyor. Bizde öyle bir tuş yok bile mesela. Ondan dolayı xda dışında bir yerlere bakmamak lazım. Ayrıca magisk var artık supersu kullanılmıyor diye biliyorum.

• Bilgilendirme için Teşekkürler...
  • Yeni bir telefon almayı düşünüyorum, A30 da alternatifler arasında ancak NFC var mı bilmiyorum. Kimi siteler var diyor, kimileri yok. NFC var mıdır?
  • Arkadaşlar gece çekimleriniz nasıl? Bende bir arıza var galiba. Gece çekimini ışık altında dahi yapsam bulanıklık oluşuyor. Sanki bildiğin sulu boya gibi. Çizim yapılmış gibi. Bir ayarı mı var yoksa kamera gerçekten bu kadar kötü mü?

• Telefonda uygulamaları açarken veya gezinirken facebook, instagram, twitter ve chrome da donma kasma kilitlenme gibi şeyler oluyor mu hiç arayüzü akıcı mı?
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    Akıcı donma yapmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merval M kullanıcısına yanıt
    Gece çekimi berbattır :) PRO modunda ayarlamalar yaparsan biraz daha iyi sonuç alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A30s'de ekran değeri 268ppi A30'da 403ppi bunu nasıl açıklarsınız? A30s için 268 düşük bir değer değil mi? Batarya ömrü vs. için mi değeri düşük tuttular sizce?
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yok yani. Gerçekten de berbat. 1900 TL verdiğin telefonun haline bak. Samsung cidden çok kötü bir marka.

2 bin liraya bu kadar köfte geliyor. Samsung'a değil kendi ülkene bakman gerekiyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon kilitli vaziyette masa üstünde duruyor.
    Whatsapp mesajı veya farklı bir bildirim geldiğinde ekran uyanıyor ve kilti ekranı açılıyor mu?

iPhone veya OPPO kullanmış olanlar dediğimi anlayacaktır...

• Telefon kilitli vaziyette masa üstünde duruyor.
    Whatsapp mesajı veya farklı bir bildirim geldiğinde ekran uyanıyor ve kilti ekranı açılıyor mu?

iPhone veya OPPO kullanmış olanlar dediğimi anlayacaktır...

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Ülkemdeki vergiler ayrı konu, Samsung'un orta segment ürünü diye "leş" telefon satması ayrı konu. Ülkemde bu telefonun fiyatının 1800 TL olması, gece çekimi pastel boya ile çizilmiş gibi fotolar çeken telefonu piyasaya sürmesini haklı çıkarmaz. :) Gerçi doğru. Böyle böyle bu firmalar büyüyor.

A30'un altında daha 4-5 tane yeni çıkmış cihaz var onların kamera performansından bahsedelim?
  • A30s de arka kapak S10 serisi gibi olmuş sanırım bu yeni S lerde prizma beyaz renk diye geçiyor malzeme kalite hissi biraz daha artmış gibi.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.