Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A30 için en sağlıklı root yapılacak bilgi alınacak yerin adresini arıyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  • İyi günler 1370 tl ye sıfır tr garantili a30 aldım siyah renk önce ki telefonum mate 20 lite dı gayet memnundum fakat 13 ay garanti kalınca 1940 tl ye sattım gelelim a30 a idare ediyor cihaz ama kamerası kötü orta ve altı ekran güzel şarj da iyi fakat orta alt seviye bir cihaz bana göre işlemci yüzüne ve cihaz donuyor bu sorunu yaşayan var mı kasma değil bildiğin donuyor tepki vermiyor 3 5 saniye dün aldım fakat ilk gecede donması beni üzdü bende 2000 tl yi felan hiç hak etmiyor. Gm9 pro nun kronik sorunların korkmasam onu alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkoln2732 L kullanıcısına yanıt
    donma problemi sürekli oluyorsa cihazda sıkıntı vardır

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Cihazı dün aldım açıkçası gün içinde sorun yoktu gece 3 4 defa dondu vd tepki vermedi bugün 1 defa oldu da bilmiyorum başka yaşatan varsa kronik olabilir daha önce a7 2016 da da böyle donma sorunu vardı 2 3 sn cihaz bazen tepki vermiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: linkoln2732

İyi günler 1370 tl ye sıfır tr garantili a30 aldım siyah renk önce ki telefonum mate 20 lite dı gayet memnundum fakat 13 ay garanti kalınca 1940 tl ye sattım gelelim a30 a idare ediyor cihaz ama kamerası kötü orta ve altı ekran güzel şarj da iyi fakat orta alt seviye bir cihaz bana göre işlemci yüzüne ve cihaz donuyor bu sorunu yaşayan var mı kasma değil bildiğin donuyor tepki vermiyor 3 5 saniye dün aldım fakat ilk gecede donması beni üzdü bende 2000 tl yi felan hiç hak etmiyor. Gm9 pro nun kronik sorunların korkmasam onu alırdım.
    Donma problemi hiç yaşamadım. Aksine arayüz vs çok akıcı. Bir fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 1 Temmmuz 2019 güncelemesini aldım.
  • alanwake34 kullanıcısına yanıt
    Bende geçen gün söyledim ama kimseye gelmemiş sandım geliyor demek :) aynı güncellemeyi tekrar mı verdiler

• Merhaba n11 de özatalar satıcısından 1820 liraya alabiliyorum sıkıntı yaşarmıyım ne dersiniz alıyımmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon akıcı değil.
    güncellemeden sonra, dışardayken normal kullandığım telefon eve geldiğimde ve wifi bağlantısı olduğunda sanki telefonuma gün boyu hiç bildirim gelmemiş gibi tüm bildirimler toplu şekilde tekrar geliyor. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    bildirim sorununu a50 konusunda gördüm gibi ama benim telefonda böyle bir sıkıntı yok

• conqierors kullanıcısına yanıt
    Güç tasarrufu modunda mı acaba? Telefonu kurcaladıysan mobil veriyi kısıtlanmış olabilirsin bildirimler az gelir veya hiç gelmez. Telefon gayet akıcı. Güncellemelerini kontrol et ve Hard reset atmanı öneririm. Telefonda sıkıntı yok. Yine devam ederse servise ver derim.

• Satıcı yorumlarına bak, kutu jelatinli gelsin. Almadan önce istersen satıcıya iletişime geç bilgi al. Samsung Türkiye garantili mi sor. Gerçi yazıyordur da işte için rahat olsun. Sana yakın mağazalara da uğra fiyat uygunsa direk al geç. Mesela BİM 1.800'e satıyordu. Samsung TR garantili mi bilmiyorum.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla kutu jelatini yok sizde varmıydı

Evet. Vodafone'dan aldım.

ilk aldığımdada değişimden tekrar aldığımdada kutu jelatinli değildi bandrol vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 25 Eylül 2019; 23:28:29 >
    Bandrol da vardı. Nerden almıştın?

teknosadan aldım youtube daki inceleme videolarındada jelatin görmedim

• Vodafone kullananlara sorum: Yanımda uygulamasındaki hikayeler sizde de hızlı hızlı geçiyor mu?

• Ben 2 gün önce 1759 TL ye hepsiburadadan aldım. Dün elime A30 ulaştı.

Samsung Türkiye garantili - kapalı kutu - bandrollü- Jelatinli

Ara ara bakın bazen gün içerisinde 1730 TL ye bile düşüyor.

SAtıcı farklı mağaza olmasına rağmen Kargoyu hepsiexpress getirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 26 Eylül 2019; 18:50:11 >
  • Merhabalar
    Bende yeni a30 aldim ön ve arkayi kaplayan jelatini sokunce ekranda bi jelatin daha var onuda sokuyormuyuz yoksa kendinden koruyucu filmlimi ekran anlamadim

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.