Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akpaha

telefonun şarj süresi ne kadar bir iki defa başıma geldi hızlı şarjdayken şarja taktıktan 1.5 saat sonra uyanıp baktığımda yüzde 50 şarj olmuştu
    genelde çok daha hızlı oluyor 2 defa başıma geldi bu durum
    Edit:Şimdi denedim %23 deyken taktım bir buçuk saatte doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 15 Eylül 2019; 1:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraklısına duyurulur. A30 için sonunda TWRP hazır. Bayağı meşakatli oldu ama telegramdaki arkadaşlar çalışan bir twrp inşa etti. Bu da demek oluyor ki farklı romlar,kerneller cihaz için gelebilir. Öyle umuyoruz en azından. Ve cihazı rootlamak artık çok daha kolay.
  • 1 Hafta oldu telefonumu alalı gayet memnunum fakat şöyle bir durum var

şarj soketi tam oturmuyor gibi çok kolay çıkıyor hatta kendi kendine çıkıyor,birde şarj olma süresi genelde çok uzun sürüyor 4-5 saat gibi bazen 2 saatte de tam şarj olduğu oluyor,ne önerirsiniz bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasta baba

1 Hafta oldu telefonumu alalı gayet memnunum fakat şöyle bir durum var

şarj soketi tam oturmuyor gibi çok kolay çıkıyor hatta kendi kendine çıkıyor,birde şarj olma süresi genelde çok uzun sürüyor 4-5 saat gibi bazen 2 saatte de tam şarj olduğu oluyor,ne önerirsiniz bu konuda.
    Ya şarj aletinde ya da sokette sıkıntı var. Benimkinde tam oturuyor hiçbir zaman da 4-5 saati görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay oldu bugün ilk taksitini ödedim telefondan beklentisi telefon olanlar için ekranida birazcık yüzüne bakılır bisey olsun diyenler için ideal bir telefon daha once yuksek seviye telefon kullananlar için önermem gidin s8 falan alın batarya dışında herturlu daha iyi bu telefondan

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    ingilizlerin xda developer. ve ruslarin 4pda.ru. sitesinde vardir romlar A30 için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rasta baba kullanıcısına yanıt
    aynen benim cihazda da tam oyuruyo açik ekran 7-8 saat üstü hep görüyom

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum. Twrp henüz yeni çıktı. Birkaç GSI rom kuruluyor ama Oneui kadar stabil değil. Yakında gereksiz uygulamalardan arımmış sade bir Oneui rom'u çıkacağını düşünüyorum.

• Arkadaşlar merhaba. Bu cihazı almayı düşünüyorum ama kafamda ufak bir soru var. Acaba telefonun uygulama geçişleri nasıl? Atıyorum WhatsApp'a ve ayarlara girerken 3-5 saniye bekletiyor mu yoksa saliseler içinde akıp açılıyor mu? Klavyesi M20'deki gibi takılıyor mu hiç? Kısacası telefon hızlı mı, bunu merak etmiştim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Konunun yaklaşık 4 haftadır takipçisiyim. (((=
  • 1450tl sıfır kapalı kutu alınırmı

• CemalSanane kullanıcısına yanıt
    nerden aldığına bağlı
  • bugünsaat6gibişarkısöylüyordum B kullanıcısına yanıt
    Geçişler hızlı merak etme. Kendi kkavyesini çok kullanmadım fakat SwiftKey kullanıyorum gayet iyi

• Herkese merhaba. Eşime yarın telefon alacağım. A7 2018 ve A30 arasında kaldım. Kriterlerimiz kamera ve uzun ömürlülük. Oyun oynamaz. Sosyal medya ve internette dolaşırken, video izlerken donmasın. Bol bol fotoğraf ve video çeker. Sebekeden görüntülü konuşur. Bu şartlarda hangisini önerirsiniz? Veya yazdığım kriterlerine uygun 1500-2000 tl arası Samsung'lardan hangi modeli önerirsiniz?

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Teknosadan aldı arkadaş bana satacak

• selam arkadaşlar iki telefon arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

redmi note6 pro 64gb tr garantili satıcı hb 1.419 tl

samsung galaxy a30 tr garantili gittigidiyor satıcı bittibitiyor 1.748 tl

oyun oynamam stabil sorunsuz çalışsın yeterli sizce hangisi? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: iog

Herkese merhaba. Eşime yarın telefon alacağım. A7 2018 ve A30 arasında kaldım. Kriterlerimiz kamera ve uzun ömürlülük. Oyun oynamaz. Sosyal medya ve internette dolaşırken, video izlerken donmasın. Bol bol fotoğraf ve video çeker. Sebekeden görüntülü konuşur. Bu şartlarda hangisini önerirsiniz? Veya yazdığım kriterlerine uygun 1500-2000 tl arası Samsung'lardan hangi modeli önerirsiniz?
    İkisinin de kamera kalitesi aynı sayılır. Fakat uzun ömürlülük konusu hiç belli olmuyor :) tavsiyem A30 çünkü A7'yi bende çok araştırdım fakat iyi ki A30 aldım diyorum.

• never_dgn N kullanıcısına yanıt
    Samsung A30 derim. Aldıktan sonra anlarsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Teknosadan aldı arkadaş bana satacak
    TR garantili mi ona dikkat et. Ve neden satıyor? Sorunlu mu yoksa başka bir şey mi var sor iyice. Yakın arkadaşında olsa dikkat et para insanı üzebiliyor :) sıfırana yakın fiyata alıyorsun istersen biraz daha biriktir SIFIR cihaz al derim.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Tr garantili paraya sıkışmış ben almazsam telefenculara satacak bugün alacam sadece ben note 4 kullanıyorum fazla param yok bu cihaz edermi 1450tl note 4 ile kıyas anlamında değil teşekkürler

• CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Cihaz 1.900 civarı piyasada satılıyor. BİM yakında satacak galiba orda da fiyatı 1.800 olacaktı sanırım

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.