Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serty23

Iphone 6 plustan gectim 10 gündür kullaniyorum , bataryadan bi ses falan gelmedi henüz kamerasi tatminkar òzellikle işik yeterli ise cam gibi fotolar , genis aci kamerasi da iyi ama 8 mp olsa daa ii olurdu .. Düsük isiktada benim iphone 6 plustan iyi sadece video 60fps iphonde daha iyiydi , bataryasi nerdeyse bitmek bilmiyor bence alinir huwai ye hiç bulaşma derim .. samsung almayacsanda gm9 pro al en mantiklisi o cunku ama ben samsung istedigim icin aldim memnunum....

Alıntıları Göster
    Yanıt için sağolun hocam. honor un işlemcisi 12nm yani daha üstün performans ve daha az güç tüketimi. bu telefonun 14 fakat bununda ekranı amoled. batarya süreleri aynıdır yani.aslında ilk başta gm9pro almayı düşünüyordum fakat kronik ses problemi var kesin olarak herkes muzdarip.bende

sanırım bende bunu tercih edicem bugün teknosa mağazsından alabilirim

• Genel olarak güzel cihaz. Takılma yapmaz kapanma yapmaz doktordan satılık araç gibi. Pili de iyi zaten ara ara ekran görüntüleri hortluyor 7-8 saat ekran süresi alan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Genel olarak güzel cihaz. Takılma yapmaz kapanma yapmaz doktordan satılık araç gibi. Pili de iyi zaten ara ara ekran görüntüleri hortluyor 7-8 saat ekran süresi alan var
    hocam erkan görüntüleri hortluyor derken neyi kastettiniz :)
  • Arkadaşlar bu telefonla Vr gözlük kullanan var mı? Bobo z4 düşünüyorum. Ama z4 6 inç e kadar destekliyormuş. Telefon 6.4 inç. Sorun olur mu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri paylaşıyor sonra başkası çıkıyor yok benim ki şöyle yok benimki daha uzun falan... :)

• Telefon performans olarak bence iyi donma kasma vs yaşamadım.Kamera olarak iyi değil bu fiyat bandındaki cihazlarda genel olarak kamera kötü.Ois olmadığı için video çekiminden memnun değilim ben.Şarjda ses problemini yaşayanlardan biriyim 20 25 gün o şekilde kullandım değişim yapıldı yeni cihazdada olunca dedim boşver hızlı şarjda kullanırım bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.Batarya performansı gayet iyi 4 saate yakın oyun ve bir sürede video çekimi ile bile 8 saati aştım normal kullanımda ortalama 9.5 10 saat tasarruflu kullandığım zaman 12 saati gördüm.Ama kasası kolay soyulur gibi duruyor kılıfsız kullanmamak gerekir.
    Yazmayı unutmuşum ekranı baya iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 10 Eylül 2019; 14:19:0 >
  • 130TL'lik neyi varmış bunun acaba

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Willem

Yanıt için sağolun hocam. honor un işlemcisi 12nm yani daha üstün performans ve daha az güç tüketimi. bu telefonun 14 fakat bununda ekranı amoled. batarya süreleri aynıdır yani.aslında ilk başta gm9pro almayı düşünüyordum fakat kronik ses problemi var kesin olarak herkes muzdarip.bende

sanırım bende bunu tercih edicem bugün teknosa mağazsından alabilirim

Alıntıları Göster
    HepsiBurada'da 1.850₺ endişe duymuyorsanız orayı düşünün derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

HepsiBurada'da 1.850₺ endişe duymuyorsanız orayı düşünün derim.

Alıntıları Göster
    hocam honor 8x e karar vermiştim ama alacağım yerdede sadece teşhir kalmış vazgeçtim :) şimdi teknosaya gidip canlı olarak incelicem. beğenirsem ordan alıcam. ayrıca 1 tl farkla akıllı saatlerden veriliyor.

hepsiburadadan asla birşey almam :D
  • Satıcı Samsung veya hepsiburada'nın kendisi olunca bir sıkıntı görmüyorum. Tabii elle canlı almak iyidir bende öyle yaptım. Fakat fiyat farkı baya var

• Merhaba,

Samsung A30 telefonu henüz bende yeni aldım, fakat bir konuda sıkıntı yaşıyorum ve tam anlayamadığım için sormak istedim. Sanırım bu A30 modelini fazlaca kullanan var.

Telefonu kullanırken dokunmatik hassasiyeti kaynaklımı bilemiyorum şöyle bir durum fark ettim. Örneğin bir uygulamaya dokunuyorum fakat basmadım gibi algılıyor ve ikinci kez bastığımda giriyor, ama bazende sorunsuz ilk dokunuşlar da rahatlıkla giriyor. Ekranı çift tıklama ile açmak istediğim de hafif dokunuşla iki tık yapıyorum açmıyor, biraz daha dokunuşu arttırınca hemen açılıyor. Alışveriş sitelerinde baş parmakla hızlı bir şekilde ürün fotoğraflarını kaydırıyorum fakat bazen kaydırırken sanki yukarı itmek istiyorum gibi algılama olabiliyor, bu sanki benim hareketi çok hızlı yapmamdan kaynaklanıyor gibi geldi. Ekran ayarı kısma çubuğuna benzeyen , hassasiyet çubuğunu baş parmağımla hızlı şekilde sağa sola kaydırdığım da yukarı gitmek istediğimi sanıp hafif yukarı atabiliyor. Bu ve benzer durumlar yaşadım. Fabrika ayarlarına döndüm ama pek fark etmedi gibi. Aslında genel anlamda sorun yok gibi ama son telefonum A5 (2015) modeliydi ve buna benzer sorunlar yaşamadığım için garip geldi, acaba telefon mu çok hassas yoksa ben mi hassasım :)

Bazı inceleme videoları izlemiştim, bir tanesinde aynı durum vardı. İnceleyen kişi bazı uygulama yada ayarlar panelindeki bazı kısımlara ilk dokunuşta giremediğini gördüm. Ayarlara dokunduğunda ekran yana gider gibi oldu açmadı gibi.

Bilgisi olanlar, bu tarz durumlar yaşayanlar ve teknik anlamda beni bilgi verebilecek kişiler varsa , cevaplarsa çok sevinirim. Şimdiden vakit ayırıp cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Herkese mutlu günler, saygılar.

• Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]
    Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

Hortlatmaya devam o halde

• Note 4 üstüne 600tl vermeye değermi sizce

• CemalSanane kullanıcısına yanıt
    note 4 fiyatlarına baktım cevap vermeden önce
    A30 kutuda açılmamış faturalı alacaksan 500tl teklif et zorla olmazsa 600tl ye de alınabilir
  • herkese hayırlı forumlar 3 defa servise gitti yavas sarjdayken kısık ıslık sesi var sarj degisti fis degisti yazılım yenilendi degisen bisi yok sorun devam ediyor 2 gundurde ekranın geri tusu kendi kendine basıyor kapatıp acınca duzeliyor 2 dakkalık video kaydı aldım gene servis bazen ekranda herangi program acmak icin nesnelere 2 defa dokunmam gerekiyor algılama sorunu var keske iade sansım olsa iade edip baska marka alıcam normalmi bu yasadıklarım sizce
  • tiryaki1 kullanıcısına yanıt
    Servis Samsung mu? Başkası m? Samsung müşteri hizmetlerini de ara istersen konudan haberleri olsun.

• Turkiye samsung servisine gidip geliyom durmadan telefon yedek ayarliyacam 4 uncu kez gidicem yakın zamanda arıyorum anlatıyorum sorunu samsung turkiyeye adamlar durmadan müşteri anketi derdindeler başka bisiye yaramiyorlar

• Bu dokunmatik meselesini ben bu telefonda gerçekten tam anlayamadım. Yukarıda sorduğum soruda da aslında merak ettiğim konu buydu. Biraz daha sert dokunmak mı gerekiyor, yoksa bu durum normal mi? Bazen açıyor, bazen açmıyor uygulamayı ilk dokunuştu veya galeriden fotoğrafa tıklıyorum aşağıya itiyorum sanıp biraz kaydırıyor falan çözemedim bu işi. Yani bunlar normal şeyler mi? doğal bir durum mu? Dokunmatiğinin bozuk olup olmadığını anlayabileceğimiz yöntem bu touch test programlarımıdır acaba?
  • flymoon34 F kullanıcısına yanıt
    Ekranda telefonun kendi kotuyucusu mu var yoksa sonradan ekleme yaptınız mı? Şimdi görüntü olmadığı için nasıl bir basma hissi veya basmama hissi veriyor telefon göremiyoruz. Mesela bende öyle bir sıkıntı yok parmaktan parmağa değişiyor mu acaba :) telefonunuzda sorunda olabilir. youtube'ta kullanım videolarına bakın diğerlerinde telefonu kullanırken takılma veya basmama sorunu oluyor mu inceleyin derim. sıkıntı oldugunu düşünüyorsanız verin servise zaman kaybetmeyin
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkkür ederim cevabınız için. İlk geldiğinde kendi koruyucusu üzerindeydi ve çıkartmadım. Acaba üzerindeki jelatin etkiler mi diye düşündüm. Jelatini söktüm ve birde öyle denedim yine çok bir şey fark etmedi. Şuan yeni koruyucu taktım ve o şekilde kullanıyorum. İnceleme videolarını izledim ve 3 ayrı kişinin de zaman zaman tek dokunuşta açamadığını gördüm o biraz beni rahatlattı ama bu normal mi yoksa tüm a30 serisinin genel durumu mu onuda bilemiyorum tabiki. Örneğin kamera ayarı seçeneğine geçmek istiyordu sanırım videodaki kişi fakat 2-3 kere arka arkaya bastığını gördüm. Donanımhaberin incelemesi olması lazım (A30 orta sınıfa yeni soluk isimli video) dakika 5:49 dan itibaren kamera seçeneğinde arka arkaya basması gerekti, sonrasında ISO ayarına dokunuyor ve ilk dokunuşta giremiyor. Bir izleyebilme fırsatınız olursa belirttiğim dakikadan itibaren videoyu belki fikir verebilirsiniz bizlere, normal bir durumdur belki. Bir başka kişi ise Ayarlar sekmesindeki kısımlara girmeye çalışırken ilk dokunuşunda giremedi, bazı yerlerde dokunduğu halde yukarı kaymalar gördüm. Farklı bir hassasiyeti var gibi. Bir yandan diyorum galiba sorunu yok bu böyle bir telefon, ama diğer yandan da acaba bozuksa diye düşünüyorum. Kararsız kaldım gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flymoon34 -- 11 Eylül 2019; 16:42:4 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.