Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video yukleme yapamıyorum 450mg dosya buyuk gecen gidecektim tuketici haklarına gitmedim ama simdi yedek telefon ayarladıgımda kesin tuketici haklarına gidip danısacam 3 servis fisi var simdi bide video bakalım nasıl biryol izleyecegiz adamlar bozuksa getir tamir edelim diyo 40gunluk telefonun 10 gunu serviste gecti bence a30 modellerde gps ekran sarjda ıslık sesi problemi var sabah bi yeri arıyacaktım kendi kendine ekranın geri tusu işlem yapmama izin vermedi resetten sonra duzeldi bence normal degil c5 c7 pro kronik sorunlarından sonra samsung turkiyeden alayım dedim bunlarda sorunlu heralde bi daha almam aldırmam arkadaslarım mate 20 al dediler dinlemedigime pismanım dalga geciyorlar benle
  • flymoon34 F kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeleri kontrol et varsa güncellensin ve Hard reset atmanı öneririm. Sorun devam ederse servis yolu görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Bakacağım artık duruma. Belirttiğim donanım haberin inceleme videosunda da dokunduğunda girememe sorunu olması beni düşündürdü. Yazılımsal ise belki samsung bir yeni güncelleme ile düzeltir diye düşünüyorum. Umuyorum öyledir. Tekrar teşekkürler. iyi günler.
  • Sorunlar çıkacak elbet sorunsuz model yok. Ama bunu çözmeyip yokuşa süren bir servis varsa asıl sıkıntı burda başlıyor.

• flymoon34 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim her zaman yaz-yazın konuşalım bunları bilgileniriz :) forum bu yüzden var

• byJuck kullanıcısına yanıt
    130 tl ye ben 2 ci el s3 den falan alırım ))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar neden a30 da 2 ci whatsapp aktive olmuyor sebebini bilen varmı

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    İki no aktif eden yok sanırım

• evet bakiyom kimse takmıyo ona o zaman kaldıralım gitsin

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    Takmıyor nedir ya :) bu nasıl bir atar gider? Yaş kaç? Herkes iki no kullanmıyordur ne kızıyorsun millete ahahah :)

• telefonun şarj süresi ne kadar bir iki defa başıma geldi hızlı şarjdayken şarja taktıktan 1.5 saat sonra uyanıp baktığımda yüzde 50 şarj olmuştu
    genelde çok daha hızlı oluyor 2 defa başıma geldi bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

telefonun şarj süresi ne kadar bir iki defa başıma geldi hızlı şarjdayken şarja taktıktan 1.5 saat sonra uyanıp baktığımda yüzde 50 şarj olmuştu
    genelde çok daha hızlı oluyor 2 defa başıma geldi bu durum
    Arka planda şarjı tüketen bir program açık kalmış olabilir. Genelde 1,5-2 saat arası 0'dan 100'e şarj ediyor.

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    programdan olduğunu sanmıyorum bu kadar fark olmaz ya elektrik kesilmişdir ya da telefonda bir problem vardır bugün şarj ederken deneyeceğim normalde çok hızlı şarj oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 14 Eylül 2019; 13:56:26 >
  • Arkadaşlar size Ağustos güncellemesi geldi mi acaba ?

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hala 1 temmuz

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Hindistan'da Eylül güncellemesi bile gelmiş. Odin ile kendim yükleyeceğim sanırım.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    eylül güncellemesinin içeriğini biliyormusunuz

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Son 2 aydır sadece güvenlik güncellemesi alıyor. Ek bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Hindistan'da Eylül güncellemesi bile gelmiş. Odin ile kendim yükleyeceğim sanırım.
    A30 için ağustos güncellemesi yok diye biliyorum. A50 için çıkarttılar

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Evet yokmuş. Sitede Hindistan için yayınlanan Eylül güncellemesinde bile güvenlik yaması temmuz olarak gözüküyor. Biraz boşuna yüklemiş oldum. Bir iki fark dışında bizim yazılımla aynı. Ama iyi oldu telefonu çöp etmiştim kullanmadığım şeylerle doldurarak.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.