Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galeri > üç nokta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay Allah razi olsun buldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım , ön tarafa koruma camı takıcam nano ama zaten üstünde bir film tabakası ile geldi , onu çıkarıp mı takıyoruz yoksa üstüne mi takılacak ??
    Yapan varsa bilgi versin lütfen :)
  • serty23 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaten ekran koruyucu ama pek dayanıklı değil gibi eğer yeni takacaksan onu çıkartman gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

Daha Allahtan belamımı isteyeyim yahu
    Eski tlf dan sonra ( C5 ) çok iyi geldi bu

• 3 gün önce A30 aldım şu anda cihazdan memnunum.Arkadaşlara bir sorum var;telefonda zırt pırt çıkan reklamlardan kurtulmanın bir yolu varmı? hangi eklentiyi telefona kurmalıyım veya nasıl bir işlem yapmalıyım?.Teşekkürler..
  • alanwake34 kullanıcısına yanıt
    Şu an reklam mı çıkıyor? Ekran görüntüsü alalım.
    Tarayıcıya reklam engelleme koymak istiyorsan mesela Samsung tarayıcı var onun ayarlar kısmına tıkla eklentileri görürsün. Orda reklam engelleme için seçenekler var

• Teşekürler usta,hallettim..
  • Merhaba arkadaslar A30 da ikinci Whatsapp yani kloun whatsapi akdive yapamiyorum sizler akdive yapa bildizmi?
    Ne yapdiysam olmuyor Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

• Kimse yokmu cevap verecek

• Samsung Türkiye hala Ağustos güncellemesini vermedi bize. Boşlamaya başladılar yine.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    a30da ağustos güncellemesi yok hocam ama eylül güncellemesi çıkacak galiba

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Diğer ülkeler için yayınlandı. Neler getirdi bilmiyorum ama bazı sitelerde gösteriyor çıktığını.

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Ben a50ye geldi diye biliyordum hocam kusura bakmayın

• Masaüstü için Samsung cloud uygulaması var mı? DEX uygulaması güzel olmuş ama sadece son modeller için destekleniyor.

• a30 ın kamerası iyi mi xaomi alsam
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Kamerası çok iyi diyemem. YouTube'a Samsung A30 camera test yaz sonuçları gör.

• herkese selamlar, şuan teknosada fiyatı 2000 tl. bu fiyata almaya değer mi veya dahada düşmesinimi beklemeliyim?

youtube da genel anlamda hep kutu açılış videosu var detaylı inceleme yok denecek kadar az. varsada 2-3 günlük kullanımlardan bahsediliyor genelde.ben honor 8x ve a30 arasında kaldım.

burda okuduğuma göre a30 da hızlı şarjı kapatınca bataryada ses çıkartıyormuş(ki önemli bir problem olabilir). honor 8x in kamerasının leş olduğunu söylüyorlar.

uzun süreli kullanan arkadaşlardan bir yorum alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Willem

herkese selamlar, şuan teknosada fiyatı 2000 tl. bu fiyata almaya değer mi veya dahada düşmesinimi beklemeliyim?

youtube da genel anlamda hep kutu açılış videosu var detaylı inceleme yok denecek kadar az. varsada 2-3 günlük kullanımlardan bahsediliyor genelde.ben honor 8x ve a30 arasında kaldım.

burda okuduğuma göre a30 da hızlı şarjı kapatınca bataryada ses çıkartıyormuş(ki önemli bir problem olabilir). honor 8x in kamerasının leş olduğunu söylüyorlar.

uzun süreli kullanan arkadaşlardan bir yorum alabilirmiyim?
    Iphone 6 plustan gectim 10 gündür kullaniyorum , bataryadan bi ses falan gelmedi henüz kamerasi tatminkar òzellikle işik yeterli ise cam gibi fotolar , genis aci kamerasi da iyi ama 8 mp olsa daa ii olurdu .. Düsük isiktada benim iphone 6 plustan iyi sadece video 60fps iphonde daha iyiydi , bataryasi nerdeyse bitmek bilmiyor bence alinir huwai ye hiç bulaşma derim .. samsung almayacsanda gm9 pro al en mantiklisi o cunku ama ben samsung istedigim icin aldim memnunum....

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.