Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Cevap için teşekkür ederim. Oyun konusu sürekli olmaz, arada izin verdikçe yani. Oynadığı oyunlarda basit oyunlar aslında. Pil konusu önemli bir detay oldu teşekkür ederim. Var mı önerebileceğiniz farklı bir samsung modeli?
    Bu telefon bence iyi ama dediğim gibi oyun kokusunda çok başarılı değil. Ufak tefek şeyleri rahat açar, pili iyi, kamerası orta ve ortanın altında. Karar sizin fiyatı sonuçta 2.000 ₺ civarı daha çok şey beklemek komik olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum tekrardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a30 lar sorunlu şarj olurken ses sorunu içini değişim talep ettim sıfır cihaz değişti değişen telefondada aynı problem devam ediyor
    hızlı şarjı kapatınca ses geliyor cihazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 21 Ağustos 2019; 16:1:37 >
  • Yeni seri A30 A50 kamera hariç iyi. Eski a 2016ların kamerası bunlara 1000 basar ( abartmiyorum!) A30 hepsiburadadan aldim. Ama fiyatı bi düşüyor bir çıkıyor birdaha bu sitedende alisveris yapmam. Hizli sarji kapatinca ses anca kulagi parmak izi olan yere yaklastirirsam duyuluyor uzaktan falan duymak imkansiz. Bu ses konusu önemli degil benim icin sizinde fazla takmamanizi öneririm. Beni üzen tek şey kamera ama oda samsung kameradan oldugunu düşünüyorum. Google cam eski surumu buldum baya degisiyor ama gece modu yok ondada bakalım gelirse guncelleme iyi olur gelmezse son sürüm calisan gcam arıyacaz..

• Bu şarjda ses gelmesi olayı herkeste var mı yoksa biraz şans işi mi acaba
  • Yenilmez Armada 1905 kullanıcısına yanıt
    çoğu cihazda var gibi ama biraz hassas olmak lazım duymak için ve hızlı şarjda sıkıntı yok değişen cihazda bile bu sorun çıktı bende şans olayı değildir herhalde
    ilk 20gün ses varken kullandım herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 21 Ağustos 2019; 20:25:44 >
  • bu hafta telefonu servise verdim, parça değişimi yapılacakmış. Sanırım type C girişi değiştirilecek. Kendi şarj aleti hiç bir şekilde şarj etmiyordu, 1 keresinde de şarj kablosu takılı olmadığı halde şarj ediyor görünmüştü. A serisi sanırım sorunlu. Temel modelleri almak daha mantıklı sanırım, galaxy S ve note gibi. A,C,J ara modeller sorunlu olma ihtimali yüksek oluyor.
  • intikam.l903 İ kullanıcısına yanıt
    hocam bu ses mevzusu sizde herhangi bi sıkıntı çıkardımı telefonda genel olarak hızlımı yok yavaş şarjmı kulkanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 22 Ağustos 2019; 13:43:11 >
  • https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/samsung/comments/borje0/samsung_galaxy_a30_weird_hissing_buzzing_noise/
    bu redditten ses sorunu dünya genelinde olan bir şey herhalde

bu da samsungun kendi forumundan

• Ben telefonu yeni aldım. Kamera vs beklentimi karşılıyor. Ancak video çekerken sağa sola çevirince veya bir nesneye odaklanınca görüntü hemen bulanıklaşıyor. Bu tüm a30 larda mı böyle? Tamam nesneye yaklaşırken odaklanmak için bir miktar görüntüyü bozmasını anlarım da sağa sola çevirince bulanıklık gelmesi mantıksız geldi. Fikri olan alıntı yaparsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Ben telefonu yeni aldım. Kamera vs beklentimi karşılıyor. Ancak video çekerken sağa sola çevirince veya bir nesneye odaklanınca görüntü hemen bulanıklaşıyor. Bu tüm a30 larda mı böyle? Tamam nesneye yaklaşırken odaklanmak için bir miktar görüntüyü bozmasını anlarım da sağa sola çevirince bulanıklık gelmesi mantıksız geldi. Fikri olan alıntı yaparsa sevinirim.
    bu fiyat bandındaki telefonların çoğu böyle. çünkü OIS yok. yani optik görüntü sabitleyici.
  • Samsung a50s ve a30s çıkarıyormuş.A30s'in artıları ekrandan parmak izi ve 3 kamera.Eksileri ise u çentik yerine v çentik a10daki gibi ve ekran 1080p değil 720p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 23 Ağustos 2019; 2:28:14 >
  • çift hatlı A30'da sim+sim+micro sd olmak üzere 3 slotlu.ve güvenli klasör var, belki birileri gelir konuya bu konuda bilgi ister. migros'a gittim inceledim

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Güvenli klasör bir özellik bile değil :)
    Yeni çıkarttıkları telefonlarda bazı yerleri yapalım derken diğer yerlerden kısmışlar. Komedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    bence bir özellik hatta güzel bir özellik. kullanıyorum memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Samsung a50s ve a30s çıkarıyormuş.A30s'in artıları ekrandan parmak izi ve 3 kamera.Eksileri ise u çentik yerine v çentik a10daki gibi ve ekran 1080p değil 720p.
    Benim açımdan ekran çözünürlüğü yüksek olsun da varsın kamerası 3 değil 2 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAITAMA

Benim açımdan ekran çözünürlüğü yüksek olsun da varsın kamerası 3 değil 2 olsun.

Alıntıları Göster
    aynı görüşteyim

• Arkadaşlar 2 gün önce bende A30 aldım daha önce m20 kullanıyordum. A30 da şöyle bir sıkıntım var ekrana ortadan bakınca beyaz tam beyaz gözükmüyor hafif sarıya kaçık alt ve üstten normal beyaz gözüyor. tüm amoledler böyle mi?
  • Arkadaşlar kamera performansından memnun değilim. Ürünü iade etmek istiyorum. Hb den aldım. Sim kart takmadım telefona henüz. Daha önceden çokça iade yaptım ama telefon iadesi hiç yapmadım. Sizce sorun çıkar mı? Telefon a30 olduğu için burada yazdım.

• Lordyunus07 L kullanıcısına yanıt
    Parlaklığı full yapınca yapıyor mu dene. Ekran ayarlarına gir orda renk modları var onları değiştir tekrar dene
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.