Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu ekranı otomatik döndürme bulamadım da neredeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 17 Ağustos 2019; 4:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    bildirim panelini aşağı kaydırımca orada portre yazıyor ona bas

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• çift sim A30 kullanan arkadaşlar var mı 2 sorum olacaktı?

• bu telefon modem olarak CAT 4 MU CAT 6 MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

bu telefon modem olarak CAT 4 MU CAT 6 MI ?
    Cat 12 olması lazım.
    https://www.samsung.com/semiconductor/minisite/exynos/products/mobileprocessor/exynos-7-series-7904/

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim
  • Merhaba 2 Aydır A30 Kullanıyorum Ama Telefon Isınınca Parlaklığım Çok Düşüyor Ve Yükseltemiyorum Parlaklık Barı %100 Görünüyor Ama %40 Seviyesinde Parlaklık Adaptif Parlaklık Vb Herşey Kapalı Yardım Edermisiniz Özelliklede Oyunlarda Oluyor Bu

• İyiki zamanimda xiaomi redmi note 7 yerine A30 aldım, note7 lerin çoğu chost screen den şikayetçi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar. A30 ile Redmi Note7 arasında kaldım ve şu an biraz daha A30 tarafındayım ama kararsızım açıkçası. Çok fazla oyun oynamam, sosyal medya kullanırım ve kamera çok da fazla önemli değildir ama uzun süreli kullanım düşündüğüm için kameranın en azından standart olmasını istiyorum. Okuduğum yorumlarda da A30'un kamerası eleştiri almış Redmi'nin kamerası baya iyi deniyor, kararsız kaldım.

Ayrıca telefonun kronik bir problemi var mı? Konuşma sırasında problem yaşayanlar olmuş ama kronik problem mi bilemedim. Bir de A30'da telefon, mesajlaşma sekmelerini açarken açılışta 1 saniye civarı bekliyordu standda baktığım kadarıyla. Normalde de o kadar bekliyor mu, onu kapatmanın bir yolu var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenilmez Armada 1905

Herkese selamlar. A30 ile Redmi Note7 arasında kaldım ve şu an biraz daha A30 tarafındayım ama kararsızım açıkçası. Çok fazla oyun oynamam, sosyal medya kullanırım ve kamera çok da fazla önemli değildir ama uzun süreli kullanım düşündüğüm için kameranın en azından standart olmasını istiyorum. Okuduğum yorumlarda da A30'un kamerası eleştiri almış Redmi'nin kamerası baya iyi deniyor, kararsız kaldım.

Ayrıca telefonun kronik bir problemi var mı? Konuşma sırasında problem yaşayanlar olmuş ama kronik problem mi bilemedim. Bir de A30'da telefon, mesajlaşma sekmelerini açarken açılışta 1 saniye civarı bekliyordu standda baktığım kadarıyla. Normalde de o kadar bekliyor mu, onu kapatmanın bir yolu var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.
    Kamera konusunda ben de tereddüt ediyordum. Teknoloji mağazasına gidip a30, a50 ve note7 kameralarını denedim. A30 yeterli geldi ve aldım. İnceleme imkanı varsa gidip inceleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: statica

Kamera konusunda ben de tereddüt ediyordum. Teknoloji mağazasına gidip a30, a50 ve note7 kameralarını denedim. A30 yeterli geldi ve aldım. İnceleme imkanı varsa gidip inceleyin.

Alıntıları Göster
    Dün telefonları inceledim ve çok aşırı bir fark gözüme çarpmadı açıkçası. Dediğim gibi A30 görünüm ve ekran konusunda önde gözükürken Redmi7'nin sekmeleri açışı daha çok hoşuma gitti mesela A30'da 1 sn civarı bekliyordu çünkü. Kamera konusunda ben de A30'un çok geride olduğunu düşünmüyorum ama şu an kullandığım telefon eski, çok seçici olamayabilirim diye de düşündüm açıkçası.

Telefon cebe kolay sığıyor mu ayrıca? Eski bir Asus ZenFone 6 (A601CG) kullanıısıyım ve cepte çok kaba duruyordu, A30 o kadar büyük değil gibi ama taşıma konusunda sorun çıkarsın istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenilmez Armada 1905

Dün telefonları inceledim ve çok aşırı bir fark gözüme çarpmadı açıkçası. Dediğim gibi A30 görünüm ve ekran konusunda önde gözükürken Redmi7'nin sekmeleri açışı daha çok hoşuma gitti mesela A30'da 1 sn civarı bekliyordu çünkü. Kamera konusunda ben de A30'un çok geride olduğunu düşünmüyorum ama şu an kullandığım telefon eski, çok seçici olamayabilirim diye de düşündüm açıkçası.

Telefon cebe kolay sığıyor mu ayrıca? Eski bir Asus ZenFone 6 (A601CG) kullanıısıyım ve cepte çok kaba duruyordu, A30 o kadar büyük değil gibi ama taşıma konusunda sorun çıkarsın istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Note7'nin ekran kalitesi seni tatmin ettiyse, daha uygun olduğu için Notye7 al geç. Aksi halde A30 al.

• Redmi7 - A30 arasında kalanlar gitsinler teknoloji mağazasında yan yana görsünler zamanı olmayan youtube açsın her dilden binbir çeşit karşılaştırma var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, telefon teknolojisine pek hakim değilim yardımcı olursanız sevinirim. Sosyal medya kullanmam, Bazen oğlum oyun falan yükleyip oynar. Şuan Note2 kullanıyorum ve 6. Yılı dolmak üzere, haliyle ufak ufak sorunlar vermeye başladı. Yarıyolda kalmadan değiştireyim diyorum. Önceliğim iyi sayılabilecek bir kamera ve sorunsuzluk... Yaptığım bazı incelemelere göre A30 ile A7 arasında kararsız kaldım. Bu fiyat bandında hangisini tavsiye edersiniz? Fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Kamera açısından pek iyi sayılmaz. İnternetten çekilen örnek resimlere bakın derim. Oğlunuz telefonu oyun için kullanacaksa bu cihaz sizin için doğru tercih olmaz. A7 önermem pil performansı A30'a göre berbat.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Oyun konusu sürekli olmaz, arada izin verdikçe yani. Oynadığı oyunlarda basit oyunlar aslında. Pil konusu önemli bir detay oldu teşekkür ederim. Var mı önerebileceğiniz farklı bir samsung modeli?

• Merhaba 2 Aydır A30 Kullanıyorum Ama Telefon Isınınca Parlaklığım Çok Düşüyor Ve Yükseltemiyorum Parlaklık Barı %100 Görünüyor Ama %40 Seviyesinde Parlaklık Adaptif Parlaklık Vb Herşey Kapalı Yardım Edermisiniz Özelliklede Oyunlarda Oluyor Bu

LÜTFEN CEVAP VERİN BU KONU HAKKINDA BİLİGİSİ OLAN YKMU ISINIBCA PARLAKLIK YARIYA DÜŞÜYÜR

• Merhaba, Bixby yi kullanan var mı? Birkaç soru sormak istiyorum da

• Lavarya L kullanıcısına yanıt
    Telefonun güncellemelerini kontrol et varsa yap sonra telefonu fabrika ayarlarına al dene yine aksayan yeri varsa Samsung servisine ver. Söylediğin sorunu pek duymadım. Senin cihazda sorun olabilir belki.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.