Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiryaki1

selamaleykum hayırlı forumlar benim samsung A30 hızlı sarj kapalıyken ses cıkartıyordu servise goturdum adaptorden nedildi hemen degisim yapıldı serviten cıkacaken burdaki yazıları okuyarak tekrar servise donup kendilerinin denemesini istedim servis ustaları sorunun telefondan oldugunu soyleyip 1 ay gecmeden getirin birebir degisim yapalım dediler 7gun oldu alalı bayramdan sonra bırakıcam bu sorun teskil edebilir dediler A30 sahiplerini hızlı sarj kapatarak sarj edip ses olup olmadıgını denemesini tavsiye ederim kronik sorun hayırlı forumlar saygılar ben giderken kutu fatura goturmedigim icin tum kutu icerigiyle getirin dediler telefonu ayarlardan sarjı hızlı sarj aktif ettigimde sesiz sorunsuz sarj ediyor
    Peki hocam siz direk Samsung mağazasından mı aldınız? Şimdi ben bu telefonu bir GSM operatöründen aldım cihazın üstünde başka bir yetkili servisin amblemi var ve orayı biliyorum kaliteli ama işi yokuşa sürmek gereken bir yer Acaba direk Samsung yetkili servise götürsem ilgilenirler mi?

• Bu telefondan almak isyordum sorunlumu bu modeller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar

Bu telefondan almak isyordum sorunlumu bu modeller
    Performans olarak vs bende sıkıntı yok belki çok oyun oynuyorsan seni tatmin etmeyebilir. Ve bazılarımızın telefonu normal şarj ederken ıslık sesi çıkarıyor. Coil Whine yanı bobinlerden geliyor büyük ihtimalle bende yarın bir servise götürüp baktırtacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaximus-TR -- 7 Ağustos 2019; 17:34:40 >
  • İnternet paketi az olanlar için küçük bir tavsiye
    Mobil verideyken arka planda internet paketini kullanmasını istemediğiniz uygulamaları kapatabilirsiniz.
    Uygulamanın simgesine uzun basın-Uygulama Bilgileri-Mobil veri-Arka planda veri kullanımına izin ver(KAPAT)
  • arkadaşlar, telefonun şarjı falan takılı değil şu an pil şarj oluyor görünüyor. nasıl işbu anlamadım. %32 iken %33'e çıktı pil durumu. cihaz bakımından pil durumuna bakıyorum şarj oluyor yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

arkadaşlar, telefonun şarjı falan takılı değil şu an pil şarj oluyor görünüyor. nasıl işbu anlamadım. %32 iken %33'e çıktı pil durumu. cihaz bakımından pil durumuna bakıyorum şarj oluyor yazıyor.
    Daha ne istiyon
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    gırgır yapar gibi bir halim mi var. ciddi bir meseleden bahsediyoruz. Komiklik arıyorsan git enes batur izle.

şarjım %15 iken telefon kendi kendine kapanıp açıldı, şimdi şarj %32 gösteriyor. Anlamadım. Bazen kendi kendine kapanıp açılıyor telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 8 Ağustos 2019; 23:17:35 >
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    servise götürün hocam bu a serisi cihazlarda çok sıkıntı var anlaşılan bende başka bir sıkıntıdan dolayı değişim talep ettim

• Arkadaşlar grubumuza gelip a30 hakkındaki görüşlerinizi ve sorularınızı belirtebilirsiniz.2000 Kişiyiz şu an a50 ve a70 kullananlar da gelebilir.
    https://www.facebook.com/groups/153396458549964/https://www.facebook.com/groups/153396458549964/https://www.facebook.com/groups/153396458549964/

• Beyler bu telefona imei atılabilir mi

• wedsaz W kullanıcısına yanıt
    Atılır

• CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    Kendimiz atabilir miyiz yoksa box mı lazım

• wedsaz W kullanıcısına yanıt
    Kendin yapamazsın ama güncelleme yapıp imei atın imeiden çaktıktan sonra güncelleme alamazsın.

Anladım teşekkürler yardım için

• Asphalt 8 veya 9 oynayan var mı? Performans nasıl veya daha kaliteli araba yarışı önerisi olan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu garantiye göndermek istiyorum. Aldığım günden beri telefonda adam gibi konuşamadım telefon kulağıma yapıştırıp bir lafı on defa tekrar ettiriyorum karşı tarafa çok can sıkıcı bir durum,kulağıma ses neredeyse hiç gelmiyor. Açıkçası sağır da değilim. Millet sağır mısın diyor. samsung cihazlara kvk mı bakıyor. Bilginiz var mı?Aynı sorunu yaşayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 12 Ağustos 2019; 5:10:38 >
    Kendi adıyla Samsung servisleri var size yakın değilse yeri kutudan çıkan kitapçığa bakın KVK servisi de hizmet veriyor olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar durumunuz müsaitse a50 a20 alin a30 çoğunda sarj ederken islik sesi veriyo servise verdim teknosadan aldım telefona bölümüne bakanlar a30 bi kactane şikayet var dediler

• conqierors kullanıcısına yanıt
    Eğer güncelleme yaptıysan bunu yapabilir. Büyük güncellemelerden sonra format şart ve bende a30 degil baska telefonda guncellemeden sonra kapaliyken batarya bitiyordu format attim düzeldi. Format attıktan sonra bu sorunun gidecegini tahmin ediyorum bir dene

• quote:

Orijinalden alıntı: intikam.l903

Eğer güncelleme yaptıysan bunu yapabilir. Büyük güncellemelerden sonra format şart ve bende a30 degil baska telefonda guncellemeden sonra kapaliyken batarya bitiyordu format attim düzeldi. Format attıktan sonra bu sorunun gidecegini tahmin ediyorum bir dene
    dün format attım sorun çözülmedi.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.