Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
19
Favori
128.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Google kamera indirdim 6.1 gece modu calismiyor video falan cekiyor ama calisan apk bulmak baya zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ipucu veriyim Ses kötü diyen arkadaşlar ekoyu ayarlayin degisiyor ve ses çıkışı çok güzel oluyor samsung player indirin

• hayırlı forumlar sar ederken sarjı hızlımı ayarlardan ayar yapıp normal sarj olarakmı kulanıyorsunuz tavsiyenize ihtiyacım var saygılar
  • Merhaba youtube'da A50 ve A30'ün kamera kıyas videoları var, örnek çekimlerin hemen hemen hepsinde A30'ün resim kalitesi daha iyi. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Hos geldin ilgilenip yazdigin icin tesekurler Normal sarj da adaptorden islik sesi geliyor normalmi hizli sarjda sifir ses

• tiryaki1 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var üstte yazdım o ses adaptörden değil telefondan geliyor üst kısmından bu sorunu yaşayan 1 2 kişi daha gördüm ben servise verdim adoptör arızalı dediler orda farklı adaptörlerle ses çıkmadı yanımda denediler ses olmayınca bişey diyemedim ama ben kendim başka adaptörle denediğimde ses gelmişti
    yeni adaptör geldiğinde serviste test edicem bakalım ne olacak kronik bir sorun herhalde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 2 Ağustos 2019; 21:21:36 >
  • Bende burda okudum denedim daha evvel samsung c5 kulandim hizli sarj ediyordu devamli sarji 1yilda pert oldu gunde 2 defa sarja takiyodum bunda kapadim normal sarjda kulagimi yaklastirinca kisik islik sesi geliyor

• tiryaki1 kullanıcısına yanıt
    bende başta adopterden çıkıyor sanıyordum 15 20 gün bu şekilde kullandım telefondan çıktığını anlayınca servise gittim yanar felan diye ama 15 20 gün boyunca ses haricinde cihazda bir sıkıntı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 2 Ağustos 2019; 23:54:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

bende başta adopterden çıkıyor sanıyordum 15 20 gün bu şekilde kullandım telefondan çıktığını anlayınca servise gittim yanar felan diye ama 15 20 gün boyunca ses haricinde cihazda bir sıkıntı olmadı
    Hocam bu ses mevzusu bende de var daha 1 hafta oldu alalı çok hafif düzeyde kulağı iyice yakınlaştırmak gerekiyor duymak için. Bende de ses dışında bir sıkıntı yok ama sizce bende göndermelimiyim yanı cihaza zarar veren bir durum falan dediler mi. Bence olay adaptörün normal şarjda 9V 1.67A vermesinden kaynaklanıyor 9V ses çıkartıyor oysa hızlı şarj 5V 2A veriyor ve ses yok.

• Jaximus-TR J kullanıcısına yanıt
    bana telefonda arıza yok dediler zarar verir gibi birşeyler demediler ama telefondan ses çıkması normal değildir herhalde adaptör bozuk dediler ama bana sıkıntı telefonda gibi geldi bendede aynı şekilde eski tip noröal 5vlik şarj aletlerinde sıkıntı olmuyor
    2 3 güne servise yeni adoptör gelecek durumu size yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 3 Ağustos 2019; 12:13:22 >
  • N11'den Samsung TR garantili A30 aldım ancak telefon ekranda yapışık cam koruyucu ile çıktı. Satıcıya sorduğumda ise fabrikasyon olarak cam koruyucu çıkıyor dedi. (hHatta 1 yerinde kalem ucu kadar balaoncuk var) İlk defa duyuyorum böyle bir şey var mı acaba? Yoksa satıcı 2. el ürün mü sattı bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontraktil

N11'den Samsung TR garantili A30 aldım ancak telefon ekranda yapışık cam koruyucu ile çıktı. Satıcıya sorduğumda ise fabrikasyon olarak cam koruyucu çıkıyor dedi. (hHatta 1 yerinde kalem ucu kadar balaoncuk var) İlk defa duyuyorum böyle bir şey var mı acaba? Yoksa satıcı 2. el ürün mü sattı bana?
    Evet. Samsung artık koruyucu ince bir camla kutuya koyuyor. Ben mağazadan aldım benimki de öyleydi.

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Anladım, çok teşekkür ederim.
  • kontraktil kullanıcısına yanıt
    telefon ekran koruyucu ile çıkıyor kutudan

• Dandik ve son derece ince bir koruyucu ile çıkıyor evet. Hiç yoktan iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Hocam a30 da a50 de kamera konusunda kötü. Gündüz disarida cekimi harika ikiside. Ama gece foto ve video cekimleri berbat. A510 var bende, bu ikisinden 1 degil 1000 kat daha iyi gündüz ve gece cekimi var.

• Samsung a30 ile samsung m20 arasında kaldık. m20 görece daha ucuz ancak tft ekran olması kafamı kurcalıyor. m20'nin ve a30'un güneş altında performansı nasıl acaba bilgisi olan var mı?
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Aşırı güneş varsa biraz zorluk çekebiliyorsunuz ekranı görmekte. Her şehirde durum böyle değildir belki. Ama parlaklığı sona alınca illa görünüyor ekran. Hafif bi elle gölge yapmak gerekir belki. A30 amoled ekranla böyleyse M20 TFT ekranla hiç görünmez herhalde.

• saasc S kullanıcısına yanıt
    A30 un ekranı çok güzel 403ppi var çok canlı super amoled olmasıda güzel. M20 de 409 ama ekran samoled degil. A30 cok degil 1 tık üstünde m20 nin. Imkan varsa a30 alın derim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.