Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kılıfsız arkası çabuk çiziliyor. Yere düşerse belli olmaz düşmeye bağlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizden ricam Google play'den age of magic oyununu indirip oynamayı dener misiniz? Tuhaf bir sorun var. Wifi ile açamıyorum oyunu. Mobil veri açıkken oyuna bağlanıyor ama wifi açıkken sunucu hatası veriyor. Diğer online oyunlarda bir sorun yok ama. Sadece raid ve age of magic hata veriyor. Telefonu tanımama olayı falan mı merak ediyorum. Rica etsem boş vakti olan bu pyınşqrdan birini indirip deneyebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    Hayır ekran kapanmıyor. A30 da ekran içine mi konumlandırmışlar ? İlginç,benim A20 de kulağıma götürünce bazen cihaz ekranını kapatmıyor,A30 da olduğu oluyor mu ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    pek dikkat etmedim ama böyle bir sorun olursa yazarım.

• isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    hocam yeni farkettim ses cihazdan geliyor kamera olan kısmı kulağa dayayınca duyuluyor ekşide gördüm denedim ses cihazdan kaynaklı ama hızlı şarjda yok ses

Aynı şekilde benim de

• hızlı şarjı kapatıp şarj olurken telefonundan ses gelen başkası varmı deneyip yazarmısınız

• conqierors kullanıcısına yanıt
    Banada oldu format bile attim abi bi baktim usb girisi fişe oturmamiş onu tam oturtunca düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: intikam.l903

Bu mesaj silindi.
    *#0*# renk testlerini yap bakalım aynı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şarjdayken ses problemi için değişim talep edicem alalı daha 20 gün oldu acaba samsung servise mi gideyim yoksa aldığım teknosayamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 1 Ağustos 2019; 1:0:11 >
  • intikam.l903 İ kullanıcısına yanıt
    kameraya toz girme gibi bir durum olabilirmi acaba tamda belli olmuyor
    videoda da bu problem oluşuyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 1 Ağustos 2019; 1:27:47 >
    Arastirdim tüm telefonlarda oluyormuş oyle yazmislar lens isiklarda parlama yapiyormus noktalar olarak. sizin mesaja cevap veremedim numara onaylamadigimmdan sarj olurken bende ses gelmiyor hocam. Gece kamera tuhaf bi taraf netken bazi yerler bulanik buna guncelleme gelmezse yandik gece modu bari koyar insan

• intikam.l903 İ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için inşallah gece modu gelir buna güncelleme ile slow motion geldi a50ye gece modu ve ultra slow gelcekmiş a30un hakkı geçti gibi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 1 Ağustos 2019; 4:0:37 >
  • Arkadaşlar ekran kilitliyken ekrana çift tıklayınca ekranı açma özelliğini nasıl kapatıyoruz? telefon cebimdeyken sürekli kendiliğinden ekran açılıp şarkı falan değiştiriyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

Arkadaşlar ekran kilitliyken ekrana çift tıklayınca ekranı açma özelliğini nasıl kapatıyoruz? telefon cebimdeyken sürekli kendiliğinden ekran açılıp şarkı falan değiştiriyor da.
    Ayarlar>gelişmiş özellikler>hareketler ve işaretler

• rodelero75 kullanıcısına yanıt
    ayarlar
    gelişmiş özellikler
    hareketler ve işaretler
    en üstte yazan uyandırmak için çift dokun özelliğini kapat
  • teşekkür ederim hallettim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.