Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
127.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de var, sadece normal şarjda oluyor ama hızlı şarjdayken yok ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
    bende hep normalde kullanıyorum şarjı

• Telefon güncel olduğu halde kamerasında ağır çekim seçeneği çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CDY

Telefon güncel olduğu halde kamerasında ağır çekim seçeneği çıkmıyor.
    Kamera ayarlarından sıfırlama yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    Bunun bir arıza olmadığı Samsung'un sitesinde de yazıyor. Otomatik parlaklığı kapatırsanız hiç yaşamazsınız.
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    kutudan kocaman bir şarj aleti çıktı şimdiye kadar 1 kere şarj ettim o yüzden fark etmedim henüz uğultuyu
  • canlı odak modu nesneler üzerinde işe yaramıyormu sadece yüz çekiminde mi kullanılıyor

Çalışmıyor hocam. Ana kamerayı kullanıyor bu iş için. Yapay zeka da sadece insanı algılıyor sanırım. İkinci kamera geniş açı için olduğu için arka plan bulanıklaştırma yapamıyor. Mesela J6+ da çift kamera ama onun ikinci kamerası nesneleri çekerken de arka planı bulanıklaştırıyor.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.A50de var galiba bu özellik birde a50de hyperlapsede var aslında güncellemeyle getirseler güzel olur ağır çekim gibi

Evet A50 üç kameraya sahip olduğu için ikisini birden yapabiliyor. Timelapse videoyu footej kamera yapabiliyor sanırım. Hyperlapse ile farkı nedir bilmiyorum.

• Şimdilik rekorum bu.
    Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

• Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]
    düşük parlıklıkta full wifi kullnım 10 saatin altına inmedim daha ekran süresinde

Arada 4 saat var neredeyse benim ekran süresiyle. Oyun mu oynamıyorsunuz yoksa tüm olay parlaklıkta mı ?

bu 12.5 saatlik kullanımda oyun yok 1.5 saat oyunla 11.5 saat ekran aldım oyun az oynuyorum genelde video izliyorum parlaklık çoğunlukla en düşük seviyelerde ayrıca telefonda gece modu kullanıyorum oda etkiliyor
    edit:aod de kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 26 Temmuz 2019; 12:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

bu 12.5 saatlik kullanımda oyun yok 1.5 saat oyunla 11.5 saat ekran aldım oyun az oynuyorum genelde video izliyorum parlaklık çoğunlukla en düşük seviyelerde ayrıca telefonda gece modu kullanıyorum oda etkiliyor
    edit:aod de kapalı
    Anladım hocam. Gece modu bende de açık ama sizin ekran görüntüsünde de gözüküyor. 7 saatten fazla Youtube kullanımı var. Video izlemede şarj kullanımı fazla olmuyor. Diğer telefonlarımda da aynı şekildeydi. Ben biraz ağır kullanıyorum telefonu. Bu şekilde 7- 7.5 arası veriyor ekran süresini. Parlaklık da asla en düşüğe almadım. Bende sorun yok aslında yani sanırım :D Peki root ile gereksiz uygulamaları vs. kaldırdınız mı?
    root kullanmıyorum a30 ve a50 konularına bakıyorum geneli 8 saat civarı ekran alıyor ben zorlamıyorum şuanda o yüzden 12 saat civarı oluyor bazen

• Selamun aleykum arkadaslar a30 u genis acida kamerasi bende bulanik oluyor galiba 5mp olan kötü cekiyor bi taraf net diger taraf hafif bulanik sizdede öylemi? Birde guncelleme yaptim agir cekim geldi ama gece modu yok gece cekimi iyi degil. Kamera genel olarak 16mp gibi degil suan vasat durumda guncelleme alir umarim. Geniş açı hakkinda Bilgi verirseniz sevinirim

• intikam.l903 İ kullanıcısına yanıt
    Kamera çok iyi değil bakma 16 MP olduğuna lens kötü ucuz yani :) güncelleme ile de çok bir kalite farkı olacağını sanmam. gece çekimi diye bir şey hatırlamıyorum? Sadece ağır çekim eklendi bu değil önceki güncellemede.

• Alacak arkadaslara tavsiyem baska modele bakin kamerası çöp cihazin a5 2016 dan gectim aradaki fark acayip birsey a510 fark atiyor resmen iade edecem bu telefonu. hizina ekranina diyecek laf yok ama kamera çöp

• intikam.l903 İ kullanıcısına yanıt
    Telefonda suç yok bu paraya bunu yapıyorum diyor Samsung :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.