Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
127.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün iphone 6s 16gb telefonumu, garantili A30 ile takas ettim. Üzerine 500 TL verdim ve 21 ay garantisi var. Beyaz renk telefon, sizce takas ile iyi yapmış mıyım? büyük ekran,yüksek hafıza ve uzun pil ömrü istiyorum başka bir özellik aramıyorum.
    Bu Samsung telefonun müzik çaları yoktu, sanırım google play ile kullanılıyor. Telefonu bilgisayara hangi program ile ağlayabiliyoruz. Eskiden samsung pc studio vardı, şimdikini kendi sitesinde bile bulamadım. Samsung flow gördüm ama bu, fotoğraf ve müzik atıp, telefonu yedekleyebilir mi?
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Android telefonları direk usb kablo ile bağlayıp dosya transferi yapabiliyorsunuz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pişman olmazsın diye düşünüyorum iyi yaptın. 500 üstüne vermek iyi oldu mu bilemedim. Dosya yüklemek için program şart değil bu Apple değil :) tak USB'den istediğini aktar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullandığınız güzel müzik programı var mı acaba..?

• CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    JetAudio kesin tavsiyemdir
    Pro sunun apk sı

https://www.****larindir.com/jetaudio-music-player-plus-apk-full-indir-android.html

• Güvenlik Yaması: 1 Temmuz geldi.

• bu telefonun hesap makinası yok mu?
    müzik için ben google play müzik kullanıyorum

play.google.com
    Samsung Calculator - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.popupcalculator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 16 Temmuz 2019; 15:9:26 >

• A30 ile A30 Dual Sim arasında özellik olarak bir fark var mı sizce ?

• ekran video kaydı nasıl yapılıyor bu cihazda? iphone da ne güzel kendi programı vardı.
    Şimdilik Game Launcher ile idare ediliyor. Giriş yap sonra istediğin uygulamaları ekle ve kayıt işlerini yaparsın. Sonraki android sürümünde dahili kayıt uygulaması gelecek.

• Merhaba arkadaşlar. A7 2018 ile A30 telefonlarından birini almak istersem hangisini tavsiye edersiniz. Bildiğim A7'de hızlı şarj yok bu telefon için olumsuz bir etken midir?

• furkan_02 kullanıcısına yanıt
    A30 daha iyi pil açısından. Fiyatları yakın diye hatırlıyorum bence bunu al pişman olmazsın. A7 konusunu da takip ediyorum çünkü :)

• Cevabınız için çok teşekkür ederim.

hayir var Samsunda özel orginalSamsung music uygulamasi ben onu kullaniyom resmi kendi uygulamasidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • headhuntergs H kullanıcısına yanıt
    fari yok dual almagini tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dün migrostan 1800 tlye A30 alarak aranıza katıldım , eski telefonu GM9 pro idir . Ben beğendim A30'u . Var mı kronik sorunları ve çözüm yolları ?
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    :) güle güle kullan açığını arama hemen.

• telefonun kutudan çıkan şarj aletinden bazen ses geliyor çınlama uğultu tarzı bir ses biraz araştırdım normal olduğunu söyleyenler var sizdede bu durum oldumu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.