Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    a7 2016 ile karşılaştırdım a30un kamerası daha iyi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Hocam kalkipta s10 la kiyasmadim zaten a5 2016 var o bile a30dan 100 kat iyi cekiyor. iade edecem 16mp kusursuz resim diyerek insanlari kandiriyorlar magzada spotlardan belli olmuyor zaten cihazin sadece kamerasi vasat diger herseyi mukemmel a50yi aratmaz. Kamerada uzaktaki nesneleri dagitiyor bu buyuk sıkıntı

• intikam.l903 İ kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kötü zaten bende bildiğim halde öyle aldım
  • Beyler iade etmekten vazgectim googlecamerayi yükleyin aradaki farki görün baskada birsey demiyorum. Kamera 10 numara oldu demekki samsung bizi a50 ye tesvik etmek icin bu yolu izliyor

linkini atarsan neden olmasın :) gcam hiç biyerde bulamadım uyumlu versiyonunu
    Sorunsuz çalışan gcam yok sanırım. Sizdekini de denemek lazım tabi. Ama büyük ihtimal portre ve gece modu gibi olaylar çalışmıyordur yine.

• 3Oguz33 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam inan hangi siteden indirdim hatirlayamadim :( googleye exynos google camera yazip indirdim arm64 olmayanlari exynos icin olani indirin

• Bu çalışıyor ama A30 için olmadığı belli pek stabil değil
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-a30/help/gcam-port-device-t3918238/amp/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam karşılaştırma istiyoruz en kısa zamanda
    Hocam indirdiğiniz apk'nin adını yazsanız daha kolay bulabiliriz aslında. İndirilenler listesinden bakabilir misiniz acaba ?

• a50ye güncelleme ile süper slow ve kamera için gece modu gelecekmiş a30 da gelirmiki

• GCam_5.1.018.177470874.41362666_IDan_N6_4.1_fix.apk suan bunu kullaniyorum 6.3 sürümu var onu indirecem bi ara onda gece moduda var ama bunda yok umarim onu kurunca sorunsuz calisir

• Opera mini kullanan var mı ? Resimleri dusuk kalite seciyorum reklam engelleme açıyorum ama calismiyor resimler net reklamda 1 2 tane anca engelliyor

• bugün telefonu şarja taktım ama şarj olmadı, lütfen şarj kablosunu düzgün takın uyarısı veriyordu. telefonu komple kapattım öyle taktım şarj olmaya başladı. benzer sorun yaşayan oldu mu? servise göndermeli mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

bugün telefonu şarja taktım ama şarj olmadı, lütfen şarj kablosunu düzgün takın uyarısı veriyordu. telefonu komple kapattım öyle taktım şarj olmaya başladı. benzer sorun yaşayan oldu mu? servise göndermeli mıyım?
    Bazen sıcak nemli ortamlarda böyle hata verdiğini okumuştum. Tekrarlamaya başlarsa servise gönderirsiniz.

• conqierors kullanıcısına yanıt
    bana bir kez oldu bu sorun ama teli kapatmadım kabloyu çıkartıp taktım düzeldi

• Beyler A20 kullanıyorum A30 ile aynı ahım şahım fark yok. A30 larda da harici Note ve Galaxy serisindeki gibi ekran ışığı ve yakınlık sensörü var mı ? Yoksa aynı hesap aynı tas mı ? Telefon ekran parlaklığı konusunda orantısız azaltıp,çoğaltıyor ve gecikiyor. Birde bazen kulağıma götürüyorum ekran ışığı kapanmıyor.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Samsung tr
    Galaxy A30 cihazımın üst kısmında ışık belirmesinin nedeni nedir? | Samsung Destek TR
    https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/galaxy-a30-cihazimin-ust-kisminda-isik-belirtisi

bahsettiğiniz şey bumu
    adaptif ekran parlaklığı açık olarakmı kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 30 Temmuz 2019; 15:27:3 >

• Telefonu kılıfsız kullanan var mı? Kılıfsız yere düşerse sorun olur mu acaba.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.