Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S8 var onda da ekran gözükmüyor güneş altında. M20 aklıma yatmaya başladı ama buradaki teknoloji mağazalarında da m20 yokki deneyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intikam.l903 İ kullanıcısına yanıt
    500tl farka değer mi sizce?

• saasc S kullanıcısına yanıt
    500 lira fark varsa sadece ekran için değeceğini sanmıyorum. İşlemci A30 ile aynı olması lazım. Kamera olarak zaten A30-50 hiçbiri iyi değil gibi. Bütçenizi sadece ekran için zorlamak mantıklı olmaz gibi. 1500-2000 lira civarına peşin cihaz alacaksınız da Meizu X8 ve yeni gelen Realme 3 pro'ya bakmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar opera mini neden duzgun calismiyor bu telefona özel mi? Veri kazanci ve reklam engelleme,resimleri dusuk kalite ozelligi calismiyor acayip veri yiyor telefon

• saasc S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben a50 alcaktim baktim fazla fark yok ram 6/4 4 bana yeter oyun oynamam çünkü. kamerada ikisinde ayni ayarda a50 3 a30 2 kamera var. Magazada baktim çok fark yok 400 tl fazla vermedim a30 aldım. M20 veya m30 aklimdaydi m20yi samoled olmadigi icin eledim acikcasi m30da tr garantili yoktu. Yani kullanim amacina göre karar ver

• Jaximus-TR J kullanıcısına yanıt
    geçen günki ses telefondan çıkan ses mevzusu için yazıyorum
    servis adaptör değiştirdi düzeldi dedi evde denedim problem devam ediyor

• Jaximus-TR J kullanıcısına yanıt
    bu problem dolayısıyla servise vermiştim adoptörü değiştirdiler ses mevzusu düzeldi dediler ama eve geldim kendim denedim sonuç aynı ses çıkıyor

• üstte yazdığım problemden dolayı yarın tekrar servise gideceğim sizce değişimmi talep edeyim yoksa ücret iadesimi

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

bu problem dolayısıyla servise vermiştim adoptörü değiştirdiler ses mevzusu düzeldi dediler ama eve geldim kendim denedim sonuç aynı ses çıkıyor
    Başka evde dene veya dışarıda bir yerde avm vs

• byJuck kullanıcısına yanıt
    orda ilk götürdüğümde ses çıktı kendileri kabul ettiler sorunu

• Artık neredeyse her batarya dönümünde 9 saat ekran süresi alıyorum. Bataryası beklediğimden bayağı iyi gidiyor. Keşke grafik performansı biraz daha iyi olsaydı telefonun. Diğer yönleriyle gayet iyi.
    Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

orda ilk götürdüğümde ses çıktı kendileri kabul ettiler sorunu
    Teknik serviste fişe takıp deneseydin

• byJuck kullanıcısına yanıt
    teknik servis kendi bildiğini okuyor
    telefonun içinden gelen sesi yazılım atarak düzeltebileciğini zannediyorlar
    ben kendim kameraya kayıt aldım yarım onuda göstericem bakalım hayırlısı

• akşam telefonu şarja taktım, şarj oluyordu. sabah uyandığımda telefon kapanmıştı, açtım şarj %25de kalmış. adaptörü takıyorum şarj olmuyor telefon, ne denediysem şarj olmuyor

• Merhaba, telefon cebimde müzik dinlerken ekran kendi kendine dokunuyor ve müzik değişiyor veya duruyor aodyi kapatınca azaldı ama yine de yapıyor. Normal zamanda cebimdeyken hiç dokunup şifre girmeye veya acil arama yapmaya çalıştığına şahit olmadım sadece kulaklıkla müzik dinlerken oluyor dokunma hassasiyeti kapalı ve yanlışlıkla dokunma engelleme açık. Başka yapabileceğim bir şey var mı?

• isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    gelişmiş özelliklerden hareketler kıamından çift dokunmayla uyandırı kapatıp öyle deneyin

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bu ayarı kapatmak aklıma gelmemişti

• selamaleykum hayırlı forumlar benim samsung A30 hızlı sarj kapalıyken ses cıkartıyordu servise goturdum adaptorden nedildi hemen degisim yapıldı serviten cıkacaken burdaki yazıları okuyarak tekrar servise donup kendilerinin denemesini istedim servis ustaları sorunun telefondan oldugunu soyleyip 1 ay gecmeden getirin birebir degisim yapalım dediler 7gun oldu alalı bayramdan sonra bırakıcam bu sorun teskil edebilir dediler A30 sahiplerini hızlı sarj kapatarak sarj edip ses olup olmadıgını denemesini tavsiye ederim kronik sorun hayırlı forumlar saygılar ben giderken kutu fatura goturmedigim icin tum kutu icerigiyle getirin dediler telefonu ayarlardan sarjı hızlı sarj aktif ettigimde sesiz sorunsuz sarj ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiryaki1 -- 7 Ağustos 2019; 3:57:42 >
  • benim şarj adaptörüm de 2 gündür telefonu şarj etmiyor. Adaptörü powerbank'a taktım şarj ediyor ama telefonu şarj etmiyor. Ne yaptıysam olmadı, evde başka telefonun adaptörü vardı onunla şimdilik şarj ediyorum :(
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    servise götürün hocam adaptörde garanti dahilinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 7 Ağustos 2019; 13:6:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.