Şimdi Ara

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
19
Favori
128.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çocuk 1400 e bıraktı acil ihtiyacı varmış yanlız paralel ithalatmış migrosdan almış edermi bu fiyat bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Yani işine karışmış gibi olmak istemem. Ben olsam almazdım tr değilmiş hiç bulaşmazdım

• byJuck kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor dan 1736tl tr garantili siparişi verdim inşallah sıkıntı çıkmaz, teşekkürler
  • never_dgn N kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan. Geldikten sonra deneyimlerini buraya yaz alacak olan arkadaşlara için iyi olur :)
  • Yeni update gelmiş gözüküyor bende. Henüz indirme şansım yok da yükleyen varsa ne değişiklikler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Türkiye romumu kullanıyorsunuz bana daha gelmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Türkiye romumu kullanıyorsunuz bana daha gelmemiş
    Yok ithalatçı garantili almıştım, Malezya romu

• HTC One M8'den bu cihaza geçilir mi ? Bazen fazla donuyor çünkü, artık değiştir beni diyor emektar M8

• Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Donması normal RAM ağlıyor biraz. İşlemcisini göremedim. İmkanım varsa A30 seni üzmez. Tabii çok bir beklentin yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 19 Eylül 2019; 14:8:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Donması normal RAM ağlıyor biraz. İşlemcisini göremedim. İmkanım varsa A30 seni üzmez. Tabii çok bir beklentin yoksa.
    İşlemci durumu böyle. 2014 için çok iyi bir cihazdı, hatta en iyisiydi belki.

Oyun olarak, Real Racing 3 ve Pokémon GO harici beklentim pek yok, Candy Crush zaten açar, Minecraft ve GTA'ları da açar sanırım. Chrome ve sosyal medya da kasmasa yeterli, kamerayla harikalar yaratmaz zaten.

Samsung Galaxy A30 [ANA KONU]

HTC kullanmıştım zamanında modeli incredible S harika telefondu üstelik metal olması olayı değiştiriyor. A30'dan sonra telefonum HTC veya Sony olacaktır. Konuya dönersek gta ve minecraft oyunları biraz büyük sanırım? YouTube'tan oynanış videoları vardır istersen ilk önce onlara bak. İstediğin performansı alamazsan sonra üzülme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

HTC One M8'den bu cihaza geçilir mi ? Bazen fazla donuyor çünkü, artık değiştir beni diyor emektar M8
    Ön belleği temizleyip hafızayı boşaltırsanız biraz daha götürebilir belki. Hafıza dolmaya yaklaştıkça kasma oluyor diye biliyorum.

A30 performans telefonu değil. Real racing 3 ve gta oyunlarında kasar. 100-150 tl aşağısına redmi note 7 var işlemci performansı ve kamerası a30'dan daha iyidir işini görür. Ama ekran kalitesi a30 öndedir.

YAPIŞTIR HARD FORMAT KULLAN BENCE HOCAM
    MASRAF ETME BOŞUNA
  • iog İ kullanıcısına yanıt
    A7 2018'de hızlı şarj yok. Type-c uyumlu şarj aleti yok. Bende yaklaşık 2 hafta önce A30 aldım şimdilik herhangi bir sorun yok. Memnunum.

• Temmuz güncellemesi gelmiş...
    Bir önceki güncellemede de temmuz yazmıyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 21 Eylül 2019; 12:38:23 >
  • Arkadaşlar bu telefonlara android 10 ne zaman gelecek. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_02

Arkadaşlar bu telefonlara android 10 ne zaman gelecek. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
    daha note 10 için beta programı kasımda başlayacak. gelecek sene yaza anca çıkar güncelleme
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey değişmiyor onlarla. Bir kaç ay sonra yine başlıyor kasılmaya.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.