Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.672
Cevap
146
Favori
274.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158191812

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam doldurduğumda 2gün19 saat yazıyordu sabah 4 gün gördüm şimdide 3g21 saat gözüküyor pil sisteminde var birşeyler Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brkbskc kullanıcısına yanıt

android 14 deyim kod çalışıyor 01-10-2024 1 ay sonra telefonu ben satın almışım :)

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Hocam benim tel selfieyi gayet düzgün çekiyor muhtemelen şu ayarlardan olabilir, foto çekim ekranı açıkken sağ üst köşedeki kutucuk simgesine tıklayın (filtreler ve yüz) benim filtre orjinalde duruyor yüz sekmesine tıklayınca pürüzsüzlük ayarı vs tümünün varsayılan ayarda olduğunu kontrol edin ya da tamamen kapatıp bir denemenizi rica edicem bir de kamera ayarlarında "otomatik hdr" seçeneği aktif durumda bende..

• 03mahmutcan 0 kullanıcısına yanıt

en garanti yol şifre belirlerseniz bir daha açılacağını sanmıyorum, ve ayarlar- ekran- "yanlışlıkla dokunma koruması" aktif olsun bunlar sorununuzu çözecektir..

• Youngman17 kullanıcısına yanıt

O dediğiniz filtreyi ben de orjinal diye seçtim fakat sonuç yine aynı. Misal selfie çekerken sizin yaklaşık 1 mt arkanızdaki obje veya kişiler aşırı bulanık olarak görünüyor.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Misal bu resimde, arkadaki ağacı hafif yakınlaştırdığınızda çamur oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 5 Mart 2024; 16:33:52 >

evet yaklaştırıp baktım çok kumlanma mevcut ön plan net arka plan bozulma var, android sürümünüz nedir benim sürüm 14 güncelleme ile alakalı olabilir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: macotti

Akşam doldurduğumda 2gün19 saat yazıyordu sabah 4 gün gördüm şimdide 3g21 saat gözüküyor pil sisteminde var birşeyler
    Bugün bende benzer şeyler yaşadım,ama sonrasında şarj her zamankinden daha çabuk tükendi

Android 14 teyim. Son gelen yama güncellemesini yapmadım henüz. Fakat sürüm ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. 13 sürümü yüklü iken çektiğim selfie fotoğraflarında da durum aynı. Sanki selfie standart modunda kamera sadece yakındaki kişiye odaklanıyor ve birazcık uzaktaki nesneleri netlemiyor ( doğru ifadeyi kullanamamış olabilirim ) . Ön kamera çok kalitesizmiş gerçekten. Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

Cihazı kullanan diğer arkadaşlar da selfie fotosu paylaşırsa, cihazın kendisinde mi yoksa benim cihazın ön kamerasında mı problem var bellir olurdu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 5 Mart 2024; 20:52:19 >
  • Telefon geldi, kodu çalıştırdım trendyol sag olsun rafta 6 ay beklemiş telefonu yollamış:( Usandım artık bu trendyolun yamuklarindan ama ugrasamayacam.

hocam ben özellikle doğa fotoğrafları çekmeyi çok severim siz sorun var deyince konuyu biraz araştırdım 1 çok insan (bende bunu yeni fark ettim 10 günlük kullanıcı olunca) düşük ışıklarda kötü çekim yapıyor diye belirtmişler kendim denedim evet kumlanmayı çok yapıyor ve özellikle obje vs çekimlerinde netlik yok kumlanma var nesnenin uzaklığına ve ışık durumuna göre pastel çizimi gibi yapabiliyor, yarın gündüz aynı sorunu yaşıyor muyuz diye (hava durumuna bağlı) fotolar çekeceğim.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Şarzda azalma yok ama eskisi gibi gitmiyor gibi geldi bana ..

• Arkadaşlar telefonu kurcalıyorum. Beklediğim gibi ısınma yok, batarya süresi iyi. S20FE'den geçtim (sd865), bu telefon ona göre çok kalın. Kılıfsız kullanacağım görece ucuz bir telefon olsun diye aldım bunu ama açıkçası pişmanım biraz. Kılıfla bile s20FE biraz daha kibardı. Kağıt üstünde yazan sayılara bakmayın.

Ve wifi sorunu biraz var. Bunu Wifi 6 olmamasına bağlıyorum. Çünkü wifi6 2.4g ve 5ghz bantları aynı anda kullanıyor, bu telefon ise ikisinden birine geçiş yapıyor sürekli. Uzak odalarda 5 ghz'te kalmaya çalışırken bazen çekim aşırı düşüyor kopmaya ramak kalıyor, sonra çat 2.4e geçtiğini anlıyorsunuz çekim yükseliyor birden. S20FE'de bu sorun yoktu. Belki anten sorunu da vardır bilemem. Ama yani youtube'daki inceleme çöplüğünde şu sorundan bir Allah'ın kulu bahsetmiyor, ben çıldırıyorum. Yabancı siteler dahil. Hele uyuz elemanın biri "A34 almamak için X tane neden" diye video yapıp buna değinmemiş. Yok ısınıyor demiş yok bilmem ne. Isınmıyor ula ısınmıyor, piyasada ısınmayan nadir telefonlardan biri şu telefon. İki sorunu var: kalınlığı ve wifi vasatlığı. Kalan her şey şimdilik iyi, kamera dahil.

Bi de 6 ay önce üretilmiş bir telefonun bataryası eskimiş midir ya biri beni rahatlatsın:D Mesela %59la çıktı kutudan. Bunlar %100le mi şarj edilip konuyor kutuya acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 6 Mart 2024; 11:38:57 >

• girizgah kullanıcısına yanıt

Wifi sorunu hiç yaşamadım. Çekim gücü olarak elimdeki poco x3 nfc ile aynı s9 plus ile aynı.

5ghz ve 2.4 ghz sorunu da yaşamadım kılıflı olmasına rağmen. 5ghz ve 2.4 ghz arasındaki geçiş zaten normal olanı uzaklaştıkça daha verimli olan ağa bağlanır. Wifi ayarlarında var onun ayarı. Ama uzaklaştıkça 2.4 e geçmesi daha olumlu olur veri hızı anlamında 5ghz uzakta verimsiz oluyor haliyle.

Batarya kutudan 55-61 arasında bir değerle çıkar doğru değerle çıkmış sizinki. 6 ay beklemesini sorun etmeyin sıfır cihaz gelmiş işte ne güzel buna sevinin hiç bir şey olmaz piline.

Android 13 durum aynı bende de senin gibi kamera tam tarif ettiğin gibi hatta

• Anroid 13 teyim. Adb kodu ile güncellemeyi tamamen kapadım. Ve bu telefonu android 13 te kullanacağım. Bunları söylemiştim.

5 aydır android 13 deneyimim.

Şarj 3 gün bir kaç saat gösteriyor düzenli bir biçimde. Ama ben yüzde 15 gibi şarja koyuyorum. Toplamda genelde 48-52 saat kullanım. Ekran sürem 10-11 saat arası. Sanırım 13 saati zorlayabilirim ekranda.

Adb kodu ile gereksiz tüm samsung servisleri kapalı.

Ram kullanımım; güvenli klasör ile boşta ram 4.8-5.1 gb arası. Güvenli klasör içinde yedek bir telefon daha oluşturduğu için google hizmetleri telefonda 2 şer tane çalışıyor en büyük fark bundan.

Ram kullanımım; güvenli klasör olmadan boşta ram 5.1-5.3 gb arası. Temizle ile bazen 5.4 gb görülüyor.

Isınma yok bazen zorluyorum ılınma oluyor

Ara yüz konusu malum sıfır sıkıntı. Arada bir telefon geç başkıyor one ui optimize ediliyor diyor ve geç açılıyor. Sorun etmiyorum bunu.

Android 14 olan a34 ile kıyaslama şansım olmadı hız konusunu birşey diyemem.

%15 ile %100 arası şarj yapıyorum hep. Note 3 telefonun 5w değerinde adaptörünü kullanıyorum şarj sürem bu aralıkta 2 saat 35 dk civarı. Zaman sorunum yok yavaş şarj ile ılınma bile olmadan sağlıklı şarj yapıyorum belki batarya sürelerim ondan çok iyi. Yada bana göre çok iyi diyim.

Android 13 benim için candır ilk defa telefonu çıktığı sürüm ile kullanacağım bunu bir kaç sene deneyeceğim sonra s26 gibi amiral gemisine geçiş yapacağım. Sıfır eskime ile kullanacağım telefonu yeni hiç bir özelliğe ihtiyacım yok zaten kamerası işlemcisi belli bir telefon ekstra bir şey olmazsa memnun olurum :)

Bir çok samsung amiral gemisi kullandım ama güncellemeler sonrası nedense hiç ilk tadı alamadım ne şarj olarak ne işlem hızı olarak. Birde böyle deneyeyim bakalım :)

• @karakteristik61 hocam haklısın kamera berbat.. Diğer özelliklerine birşey demiyorum..

ilk foto son zoom da çekildi, selfi de durum belli, son fotoda da dahil hepsinde vaziyet içler acısı.

Her fotoda mutlaka kumlanma bozulma olur ama a34 de renkler pastel boya gibi dağılıyor tabi bu düşünce bana göre, epey ve youtube incelemelerine yorumlarına bakarsanız millet öve öve bitiremiyor telefonun kamerasını foto çekmeyi sadece instagram, facebook vs. zannedenlerin yorumlarına kimse aldanmasın özellikle fotoğraf kalitesi beklentisi varsa bu tel o tel değil, fotoğraf çekmeyi çok severim 20 yıldır kendi çapımda doğa fotoğrafları çekerim son telefonum sony xperia x müthiş fotoğraflar çekerdi a34 kamera anlamında büyük 1 fiyasko olmuş samsung kalitesi diye çokda araştırmamıştım ama büyük şok yaşadım umarım güncellemelerle kamerayı düzeltirler..

Maalesef... Özellikle ön kamera 5 yıl önceki orta seviye tellerin ön kameralarından bile kötü bence. Tamam A34 fiyatına göre işlemci, ram, batarya yönünden orta seviyenin az biraz altında olabilir ama kamera konusuda girişin bir tık üstü bile değil bu durumda.Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

• brkbskc kullanıcısına yanıt
    Adb kodu ile nasil kapatabilirim samsung uygulamalarini

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Evet nasıl

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.