< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (145. sayfa)
-
-
ayarlarda edge panelleri olarak aratın
-
Ayarlardan ekrana girip edge yazan kısmın sağındaki tuşu komple kapalı yapınca bulut gibi kaydı gitti :D kurtuldum nihayet. Tarayıcı da sayfayı aşağı sürüklerken elim değiyordu bazen. Teşekürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ayarlarında sağa sola taşıma, büyüklük konumu vs bi çok seçenek var aslında.
-
Daha önceki Lg G7 cihazımda şöyle kullanışlı bir özellik vardı;
Cihazınızın ekran kilidi, sizin izin verdiğiniz bir Bluetooth cihaza bağlandığında ( oto teyp, kulaklık gibi), telefon bana bu cihazın bağlı olduğu müddetçe ekran kilidini kalldırayım mı diye sorardı. En çok bisiklete binerken kulaklık ile müzik dinlemekte veya araçta iken cihazı aracın teybine bağlayıp müzik vs. dinlerken ile yarıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 günde ilk şarj döngüm bitti, %94 şarj düşüşüne 9 saat 48 dakika ekran süresi almışım:
-Son sürümdeyim.
-Full koyu tema, siyah wallpaper. Chrome sayfalar dark modda, en çok chrome'da gezindim bu arada.
-Günboyu mobil data, akşamlar wifi.
-Ekran parlaklığı hep bina içi kullandığım için düşüktü.
-Ekran 120 hz aktif, sadece youtube girince otomatik 60 hz düşüyor (Bu önemli, bunu ayarlamalı herkes)
-Ramplus kapalı.
-Bluetooth kulaklıkla çok müzik dinledim, ekran süresine bu dahil değil.
S20 FE (sd865) ile kıyaslayabilirim anca: muazzam iyi bir süre, onda aynı kullanım senaryosuyla 7-8 saati görüyor muydum bilmem.
Telefon tam beklediğim gibi, oyun oynamayan biri 10700 TLye daha iyi bir telefon bulamaz. AMOLED yerine biraz daha az enerji tüketen Super AMOLED'e sahip ve TSMC üretimi ısınmayan düzgün bir işlemciye sahip daha iyi bir cihaz zaten hiç yok gibi bir şey, amiraller dışında. Ama dediğim gibi çok kalın geldi bana, bir ihtimal akrabalardan birine devredip s20FE ile devam edebilirim:(
-
Trendyol tekrar satışa başlar mi acaba en uygunu oydu
En uygun n11 satmıştı aslında bi ara. Trendyol da ucuzlattı bi ara ama bana gelen ürün 6 aydan fazla rafta beklemiş bir ürün çıktı o yüzden trendyol tercih etmek istemeyebilirsin. Ben takıyorum böyle şeyleri:)
-
aramaya güvenilir aracılar yazıp "extended unlock" seçeneğini aktif edip, kilit ekranına giderseniz orda extended unlock seçeneği çıkıyor. google smart locku o şekilde değiştirmişler. oradan güvenilen yerler, üzerinde algıılama vs gibi seçenekler çıkıyor.
-
Aga rafta beklesin ne olacak önemli olan açılmamış sıfır gelmesi. Hatta rafta bekleyen daha iyi android 13 te kalmak isteyen uğraşmaz :) Pile bişey olmaz. Güvenilir iyi bir satıcı olsun yeter ki.
-
Önce bilgisayara samsung android usb driver kuruyoruz (SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones)
Daha sonra bilgisayara platform-tools-latest-windows için indiriyoruz ve bunu rardan çıkarıp c diskine kopyalıyoruz
Daha sonra telefonda geliştirici seçenekleri açıyoruz usb hata ayıklamaya tıklıyoruz açıyoruz
Telefonu bilgisayara bağlıyoruz
Platform-tools-latest-windows klasörüne girip shitf tuşuna basılı halde sağ fare tuşuna basıp oradan komut pencerisini açıyoruz
Daha sonra gelen yere adb devices diyoruz telefona bir uyarı gelecek kabul ediyoruz
Daha sonra komut penceresine adb shell yazıyoruz
Şimdi
Kullandığım komut devre dışı bırakmak için olan komut ben tamamen uninstall komutu ile iş yapmadım şimdiye kadar ihtiyaç olursa enable komutu için rahatça açmak için. Bu sebeple disable komutu iyidir bana sorarsanız.
pm disable-user –user 0
Örnek olarak; pm disable-user –user 0 com.samsung.android.bixby şeklinde biz yazıyoruz 0 dan sonrasını.
Peki bu 0 dan sonraki kodları nereden bulacağız derseniz. Google playden "package name viewer" indiriyorunuz kolayca isimlerini buluyorsunuz devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamaların com ile başlayan hallerini.
Sonra enter diyorsunuz her komutu yazdıktan sonra. Altta yeni durumunun disable olduğunu yazacak sistem. Zaten telefonun içinde uygulamalar bölümünde de sağ tarafında devre dışı yazacak hale geliyor.
-
Cevapladım detaylı bir biçimde.
-
Şu ekstra ram olayı bir işe yarıyor mu acaba gerçekten ? Açıkken hızlanma yada yavaşlama hisseden var mı telefonda ?
-
Telefonu yeni alanlar garanti sorgulama için buraya bakabilirsiniz. Fatura konusunu takmaya gerek yok zaten imei den görüyor servis her şeyi.
-
bir daha cevapla hocam bulamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A34 5G anneme hediye olarak aldım.
Telefon bugün geldi.
Hafif kurcaladım gayet seri ve akıcı duruyor.
Xiaomi mi note 3 kullanıyordu. 64GB arttırılabilir hafıza olmadığı için telefon dolmuştu. 5.5" gözleri görmesi zorlaşıyordu.
Bu telefon ilaç gibi gelecek.
-
Ramplus açıkken uygulamalar arası geçişte bazen takılmalar oluyor, kesinlikle eminim yaşadım bunu. Şarj tuketimini de olumsuz etkileyebilir. 8 GB ram yeterli bence günlük kullanım için. Telefonun flash hafızasının ram ile benzer performans vermesi mümkün mü ya bıraksınlar o işi. Zaten androidin swap desteği çalışıyor ayrıca, aşırı lazım olursa.
Teşekkürler hocam. Bisiklet sürerken çok faydalı olacak benim için👍
Google Play'den uygulamalarda güncelleme olduğuna dair bildirim geldiğinde, güncelleme bekleyen program sayısını hep bir fazla gösteriyor. Örneğin 3 uygulama güncellemesi var dediğinde Google play'e girdiğimde güncelleme bekleyen 2 uygulama oluyor. Önbelleği sildim ama değişen bir şey olmadı.
-
Yahu gece fark ettim, düşük parlaklıkta düz renklerde ekranda kumlanma var. S24'lerde çıkmıştı "grainy/sandy" şeklinde olan şey. En düşük parlaklıkta falan belli oluyor. A34'te kimse bahsetmemiş. Bu sadece bendekinde mi var acaba? Bildiğin mat kaplama gibi bir görüntü oluyor düşük parlaklıkta.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X