Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.672
Cevap
146
Favori
274.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PD 3 ve PPS özellikli herhangi bir markaya da yönelebilirsiniz. İlla orjinal almanıza gerek yok. Yeterki çakma ya da sahte alet olmasın. Ugreen, Anker ya da Belkin önerebileceğim markarlar. Ugreen ve Anker bizzat ben kullanıyorum, en çok memnun kaldığım Ugreen oldu.

• Oyun oynarken telefon kendiliğinden kendini yeniden başlattı açıldığında dosyaların bazıları ve çektiğim resimler komple silinmiş başına gelen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bu telefondan almayı düşünüyorum.

Koç pazarlamadan al, samsungdan al, mediamarktan al vs

ya da

ac ile başlayan seriyi alma ax ile başlayan seriyi al (salladım serileri)

gibi bir öneriniz var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• sui_cast S kullanıcısına yanıt

Samsung garantili olsun da en ucuz nerede bulursan oradan al. Geçen ay kampanya vardı, Buds 2 kulaklık hediye ediyorlardı. Samsungun kendi sitesindeydi galiba, devam ediyorsa onu al, harika kulaklık.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Isınma ne durumdaydı ? Çöp kutusuna baktınız mı resimler için ? Yüklenen bir uygulama mı neden oldu acaba ?

• brkbskc kullanıcısına yanıt

Yeniden başlatnca düzeldi hersey fakat wild rift tekrar açtığımda yine reset attı kendine sonra one ui optimize etti uygulamaları bakalım ne olacak

• Hiç debloat yaptınız mı telefona? Bir video görmüştüm, Game optimizer servisini bizim yaptığımız gibi adb komutlarıyla siliyorlar, ondan sonra oyuna girdiklerinde oyun içi FPS büyük oranda yükseliyordu ama telefonun ısınması ve çektiği güç de yükseliyordu. Sanırım o servis oyun oynarken pil ve işlemci sıcaklığını optimize etmeye yarıyor.

Golden Revieweryoutube
    #GOS #GenshinImpact #GalaxyS22Ultra In this video I teach you how to turn off GOS on Galaxy S22 and give you a quick comparison before and after the change! Should work on any Samsung Galaxy phones running OneUI 4.0 and above. In OneUI 4.0 devices simply disabling the GOS apps will not work, so you have to follow this tutorial step by step to fully disable GOS. WARNING: Disabling GOS potentially makes your phone heats up faster and hotter during gaming, it might degrade your battery or even damage your device if heat is not managed properly, so please be responsible for your own tweaks, I'm not responsible for anything caused by following this tutorial. Software Used: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.faircode.netguard Inspired by(Original Video in Korean): https://www.youtube.com/watch?v=xNZG1OYmL6o
    https://www.youtube.com/watch?v=3A19a8jpcDw&t=55s

4000 TL farkla A55 işin esprisi.

Samsung kallavi fark almadan A55 vermez bence.

A55'in Exynos'u nasıl olacak o da belli değil.

• Lg g7 den sonra kameralar hiç tatmin etmedi beni. Hele ki ön kamera çok yetersiz. Cihazı değiştirme ve model yükseltme konusunda kafam gidip geliyor. Acaba Samsung S21 FE (snapdragon modeli) alsam mı diyorum ? Ne dersiniz.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Kamera için neden olmasın ama s21fe kamerası için aman aman yorumlar yoktu diye hatırlıyorum.

Buna düzeltme bir cevap vermem gerek. Geceleyin tekrar kurcaladım. 60'tan 120'ye çekince dehşet artıyor kumlanma. Hatta 60'ta fark edilmiyor gibi bir şey. Siz de deneyebilirsiniz en düşük parlaklıkta geceleyin statü bar toggle'larından "güç tasarrufu"nu açıp kaparsanız düz alanların rengi bariz değişiyor. Bu s20fe'de de böyleymiş gece denedim. İlginç yani 120hz'de neyi başaramıyor bu alet düşüneyim biraz bulacam:)

• girizgah kullanıcısına yanıt

O yüzden 60 hz diye sormuştum :) Direkt panel kalitesiyle alakalı değil belki de.

60-120 farkını fark etmiştim karanlık ortamda daha önceden o yüzden 60 ı deneyin demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 11 Mart 2024; 15:49:7 >
  • girizgah kullanıcısına yanıt

Kılıf takılı mı

• Şarj iyileştirmeninin son çeyreğini doldurmayıp pilin ömrü için demesi %90 a kadar 1:30 saatte gelip, son %10 un 2 saatte dolması sebebiyle böyle denmiş ihtimaline ne dersiniz :) hızlı şarj özellikli netice de, hızlı doluyor olması lazım ya :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt

aynı şekilde 1 şubat güncellemesi gelmiş.

• Orijinal 25w sarj alet ile %30 dan %85 1 saat 30 dakikada %30 dan %100 2 saate çıkıyor . Telefonu sıfırlayınca düzeliyor 1 sefer sarjdan sonra tekrar yavas sarj oluyor. Benzer sorun yasayanlar var mı sizin cihazlarınız kac dakikada sarj oluyor?
    Not hızlı sarj acık adaptör orijinal Baska adaptör ve kabloyla denendi sorun devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merivacosmo -- 13 Mart 2024; 7:51:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Basit bir soru sorabilir miyim ?

A34 de pubg 60 fps sorunsuz harika oynuyorken A35 alıp daha fazla para verip 30 fps mi oynayacağım ? En son a54 ün işlemcisi olan ve a35 e koyulan bu işlemci pubg de 30 fps verebiliyordu en fazla ?

Çok garip olmaz mı hala durum böyleyse ?

A34 ü olan kişi en az s21fe almadıkça harcadığı her kuruşa yazık bence a55 dahil.

Mantıksız bir tercih işlemcinin şebeke performansı da kötü kasa ekran oranı artıyor daha kalas telefon samsung'u anlamak güç yakın zamanda bütün modellere exynos'u yayacak.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

O sebeple a34 ü olan biri telefon alacaksa en az s21 fe olmalı tercih. Ne a35 ne a55.

A35 ve a55 modellerini hiç anlamadım ben zaten hepsine kılıf alıyoruz metal olsa ne plastik olsa ne.

Şebeke konusu cabası dediğin gibi.

Adam a34ü verip a35 alacak pubg de 30 fps düşüş yaşayacak fazla para verip :) İnanılmaz bir seçim olur cidden. Ha belki düzelmiştir birşey diyemem pubg işi ama günlük kullanımda her hız karşılaştırmasında a34 işlemcisi a54 ü yeniyordu.

Şimdi o a54 işlemcisi a35 de kullanılacak. Bunu neresi ileriye gidiş ki ?

Samsung sanırım en son en iyi a30 küsürlü modeli a34 olacak. Fiyat,ram,işlemci olarak.

Belli ki seneye a36 a55 işlemcisi ile gelecek exynos ile devam edilecekse.

S24 gibi amiral gemisinde bile exynos ve snapdragon farklarına bakıyorum abd de yaşayanlar çok şanslı gerçekten. Şimdi imkanım var ama almam s24.

Samsung için s26 s27 civarını bekleyeceğim amiral gemisine geçişim öyle olur.

A34 den yeterince memnunum.

• Ayrıca a34 alanlar için harika oldu gelen a35. Kafa karışıklığına hiç yer bırakmadı samsung :) A34 hız,işlemci,fiyat olarak hala alınmaya devam edilebilir halde.

A34 cihazım hala çok güncel kaldı yeni çıkan a35 sayesinde.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.