Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.672
Cevap
147
Favori
274.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S24 aldım ilk çıktığı hafta 1 ay sonunda şebeke sorunları yaşamaya başladım ondan öncede A54 vardı oda aynı terane telefon 3g'ye düşüyor iletişim kesiliyor 4g'ye de otomatik geçmiyor premium cihazda bu tarz saçmalıkların yaşanması kabul edilemez sonrasında maddi nedenle sattım samsung'a kızdığım için tekrar exynos işlemcili bir model almamak adına vivo V29 aldım belki işlemcisi biraz eski ancak cihaz beklediğimden daha iyi çıktı snapdragonlu cihazın gözünü seveyim alternatif olarak mediatek tercih edilebilir bundan sonra exynos'lu cihaz almam modem performansı düzelene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 13 Mart 2024; 10:6:40 >
  • Arkadaşlar aldığınız ekran sürelerini paylaşabilir misiniz? Pil konusunda durumlarınız neler?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

Exynos hangi cihazı alsam şebeke konusu beni yordu. Snapdragon candır.

A34 çok çok yetiyor zaten. Güncellemeleri de kapadım ömrü bitene kadar android 13 te kullanacağım. Kafam rahat böyle.

• Bar0n. kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Android 13

Adb koduyla guncellemem kapalı

Yine adb koduyla; samsung uygulamaları,game uygulamaları kapalı.

Arka planda genelde 4.8 - 5.1 gb boşta ram var.

Durum bu şekilde.

Bu sürenin tamamı 4.5 g kullanarak alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 13 Mart 2024; 12:37:41 >
  • brkbskc kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemelerini nasıl alıp yükleyeceksiniz peki bu haliyle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam telefonumda tek bilinmeyen yabancı uygulama yok benım ıcın en buyuk guvenlık bu. Güvenlik güncelleştirmesi eksik olsun lazım değil o yuzden.

Millet hala s5 s6 s7 kullanıyor bankacılıktan her uygulamaya kadar hiç aksaklık yaşamadılar güvenlik anlamında. Hatta note 3 note 4 kullanan bir dolu kişi var bir gün bile güvenlik konusunda sıkıntı duymadım. Sonuçta yıllardır bu telefonlara ne yazılım nede güvenlik güncelleştirmesi var. O telaşla hareket edecek olursak bu telefonlar çöp ve korumasız.

Güvenlik güncelleştirmesi alacağım diye telefonun çöp olmasını istemiyorum.

En basit örnek android 14 ile birlikte gelen ui 6 da ekran yanmasını engelleyen özellik eksik diye söylentiler vardı. O sebeple firmanın deneme tahtası olamam. 6.1 sürümüyle geri geleceği söyleniyor tekrardan. Doğru yanlış bilemem ama ne yeni android sürümüleri nede güvenlik güncelleştirmeleri beni çekmiyor.

İleride s26 27 ne alırsam alayım aynı şekilde kullanacağım.

• A34 e isterse 10 sene yazılım garantisi versin.

Bir dolu telefonum oldu bugüne kadar bir tane bile ilk sürümü aratmayan olmadı.

Pocodan,xiaomiye,samsunga,one plusa hatta i phone'da hepsi nerdeee o ilk yazılımı ilk çıktığı günleri dedirtti yazılım anlamında.

Bir kez de olsun böyle deneyeyim bakalım nasıl olacak :)

Telefonun içine şu kadar program doldurmasalar işte ne kadar uzun ekran süreleri verecek görünüyor. Bir çoğunu kullanmıyoruz bile. Adb komutlarıyla fark ortada

Bu şekilde ramden ve pilden yaptığım tasarruf ortada.

A34 gittiği kadar ilk gün ki yazılımıyla aynı hızıyla gitmeye devam etsin tek amacım ve testim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 13 Mart 2024; 13:52:40 >

Hocam tekrar selam.

Şurada, XDA'da ve diğer birçok kaynakta user kelimesinin önünde çift (iki tane) dash (tire) sembolü görünüyor:

https://gist.github.com/jackblk/27ae042363c9ea543cd1f444a3068068

https://www.xda-developers.com/disable-system-app-bloatware-android

Sizi mesajda görünürde sanki user önünde tek tırnak (tire) sembolü var (disable-user -user şeklinde). Unix terminal ortamından yazınca kesin çift tırnak oluyor da Windows command prompt üzerinden de çift tırnak isteyebilir. O nokta dikkatimi çekti. Yazmak istedim.

Edit: Pardon, sanırım siz çift tırnaklı yazmışsınız ama forum mesaj editörü tırnakları birleştip öyle görüntülüyor. Tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Mart 2024; 14:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anladım hocam. Aynı duygu ve düşünceyi Windows ortamında benimsiyorum bende ama hainler kolay kolay güncellemeleri durdurmayı veya iptal etmeye olanak vermiyorlar. One UI 6.1 çıkınca yükseltirsiniz belki. Ben şahsen One UI 6 bildirimi ile kullanmaktan çok da yüksünmem ama Adb ile bu bildirimi uçurmak da bir tercih tabi. Pil bilgileri ekranının içine etmeselerdi One UI 6 sorun değildi. Bir de dediğiniz Oled yanığı konusu gündeme geldi bir ara ama son durum nedir bilemiyorum, 6.1 gelene kadar ara güncelleme şart bu hususta.

Cevap için teşekkürler. Benimde aktif kullanımda 5 saat 45 dakika - 6 saat 30 dakika arasında değişiyor. Ama ben %15-20 %85 döngüsünde şarj ediyorum. Pil korumam açık.

Ekranım 120 Hz de. Ve arka plan uygulamalarına hiç ellemedim. Boşta ram 2,5 gb oluyor genellikle. Bende çoğunlukla 4.5g kullanırım ama tabi wifide de uzun kalabiliyor.

Güncelleme bende yapmak istemiyorum. Ne olduğu belirsiz çünkü. Şuan ki stabiliteyi bozamam. Gereksiz arka plan uygulamaları baya sömürüyor pili sanırım, olmazsa bende kapatabilirim. Ama hiç bir ayar yapmama rağmen süreden memnunum günü çıkarıyor.

• Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]xda forums
    [CLOSED][OneUI 6.0] OneUI Enhancer [EOL] [Archived]
    https://xdaforums.com/t/closed-oneui-6-0-oneui-enhancer-eol-archived.4644437

A34 için yayımlanan bu modülü deneyen var mı aramızda?

Galaxy S23FE'den port yapılmış galiba. S23FE'deki Gelişmiş Fotoğraf Kalitesi ve Görüntü İşleme algoritmasını ekliyor A34'e.

Ayrıca geniş açıda 4K video kaydı, arka ve ön kamerada HDR10+ video kaydı gibi Amiral gemisinde bulunan özellikleri getirmesi çok cezbedici geldi bana.

Kamerayı adam edebilmek için uzun zamandır uyumlu bir GCam arıyordum ama hiçbir versiyonu A34'te çalışmadı. Kameradan iyi verim alabilmek için yapılabilecek tek yöntem bu sanırım. Samsung'un satış politikası olarak kameradan yazılım yoluyla fazla kıstığını düşünüyorum. Yoksa A54 almak için hiçbir sebep kalmazdı muhtemelen.

Modülü sorunsuz olarak deneyen varsa ben de yükleyeceğim.

• Arkadaşlar şu an a30 kullanıyorum ama bataryası ölü a34 mu alsam a35 mi 35 biraz daha pahalı çıkacak galiba hangisini tavsiye edersiniz kullanan arkadaşlar teşekkürler

• Fersah98 F kullanıcısına yanıt
    iyi güzel de bunu kurmak icin sifirlama lazim, yeniden herşeyi kur giris yap.Baya masraflı ve zaman isteyen bir şey olacak gibi duruyor.

• Ya dostlar bir de benim bu telefonda yazı yazarken bazı harfleri çift basma olayı başıma çok geliyor. Basta dert etmedim ama niye olduğunu cozemedim bir türlü. Var mıdır bu tarz bir sorun yaşayan? Benden başka kimsede duymadım yıllardır böyle bir sorun:) özellikle a harfini çoğu zaman çift bbasabiliyor.

Hocam adb kodundan kastınız nedir? Hangi samsung uygulamalarını kapattınız?

• girizgah kullanıcısına yanıt

Vücudunuzda biriken statik elektrikle ilgili olabilir. Biryerlerde görmüştüm sizin duruma benzer bir olayı. Bir ihtimal sizde de böyle birşey olabilir belki.

• Klavye küçük olduğundan olabilir Benim parmaklarıma bile bu klavye küçük geliyor. Yazalımsal satırların arası Bence fazla geniş.

• Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Bosda olan rame burdan mi bakiyoruz .Az degil mi bu

• Kameranın yetersiz olması sebebiyle S21 Fe almaya niyetlenmiştim. Bugün Vatan da S21 Fe nin kamerasını inceledim fakat öyle çok ahım şahım bir fark edemedim sanki. Tamam bizimkinden çok daha iyi ama öyle üzerine 8-10 lira koyup da alınacak bir cihaz gibi gelmedi bana. Ön kamera da sadece bizim cihazın selfie netlemesi değişik. Bir kaç metre arkasını çamurluyor biraz. Ama S22 epey farklı bir cihaz; tasarımı, kamerası ve hissiyatı itibariyle. Özellikle kameraları Fe modellerinden çok daha iyi göründü bana.

• Arkadaşlar, desen kilidini unuttum. Parmak izi de ilk açılışta çıkmıyor. Hard reset atmadan sadece kilidi nasıl çözebilirim?

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.