Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.672
Cevap
147
Favori
274.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu klavyemdeki harflerin çift basma sorununu biraz anlayabiliyorum gibi. Telefonun dokunmatigi parmağım daha tam temas etmemisken algılıyor maalesef. Harflere iki parmağımı aynı anda yakın tutarsam maalesef pat pat yazıyor. Bu acaba benim telefoona mı özgü yoksa herkeste var mı öğrenmem lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girizgah kullanıcısına yanıt
    Bende yok öyle bir şey. dokunmadan basmıyor, dokunmam da bir karınca ağırlığı kadar olunca bile algılayabiliyor sorun yok yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kadar sorunun üst üste olması normal degil, belli ki arizali bir ürün benimkisi. Kimsede bendeki kadar sıkıntı yok. Iade sürem dolmadan iade edeyim en iyisi.

• Kameranın (özellikle ön kamera) bulanıklık sorunu için Galaxy Store dan Galaxy Enchange-X uygulamasını yükledim ve çekilen fotoğraflarda yapay zeka ile çok acayip iyileşme sağladığını farkettim. Bulanıklık giderme, netleştirme gibi özellikleri uyguladıktan sonra fotolar nerdeyse çağ atlıyor. Cihaz ile çekilen fotoların kalitelerinden memnun olmayanlara şiddetle tavsiye ederim uygulamayı.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Donanımdan çok bir yazılım yetiyor işte. Zaten donanımda nereye gidecek ki daha ? Yazılımı isteseler ne kadar iyi yapacaklar işte.

En iyisi o olacak içine sinmeyecek yoksa

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Aynı cihazı mı kullanıyoruz acaba? Ben indirdiğimde "Cihazınız desteklenmemektedir" yazısı çıktı karşıma. Yoksa ben Samsung mağazasını sildiğim için Apk-pure'dan indirmek zorunda kaldım, ondan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fersah98 -- 17 Mart 2024; 10:29:36 >
  • Ram plus 8gb ayarlasam daha hizlanir mi tel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Sanmam.

galaxystore.samsung.com
    Game Booster Plus - Galaxy Store Uygulamaları
    https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.game.gameboosterplus?langCd=tr

Şunu indirip oynadığınız oyun için MAX FPS'i seçmeyi deneyebilirsiniz.

• Fersah98 F kullanıcısına yanıt
    Telefonun icinde boyle bir oyun uygulamasi vardi sarj yemesin diye devre disi birakmksdim aciyim onu saol

Dediğiniz çift parmak olayını denedim bende de oluyor. İki baş parmağımı da yan yana getirip klavyenin ortasına yaklaştırdığımda harflere basıyor. Ama çift basma sorunu hiç yaşamadım.

• En üsttte HD+ yazıyor ya o nedir neden çıkıyor

• Ganbarimasu G kullanıcısına yanıt

Hd kalitesinde telefon görüşmesi yapıyorsunuz. Ücret ekstrası yoktur. Aramaya yaptığınızda yada geldiğinde telefon 4.5 g ' den 3g ye düşmüyor 4.5 g de hd kalitesinde konuşuyorsunuz

• Telefon resetlendikten sonra hatırlayamadığım desen kilidini vs. soruyor mu yine kurulum aşamasında?

• Fersah98 F kullanıcısına yanıt

Samsung mağazasından indirdim ben hocam.

• hera09 kullanıcısına yanıt

Hayır sormaz desen kilidini..Fabrika ayatlarina geri donuyor cunku. ilk aldiginiz gunlus gibi oluyor.

Hocam sorunun çözümü bu şekilde oluyor sizin için kendim de deneyerek yaptım

(bende sorun yoktu) Ayarlar ➡ Ekran ➡ "Dokunma hassasiyeti" açıksa kapatın. Eğer açıksa dokunma aşırı hassaslık kazanıyor en ufak el titremeside yazılan metne çift vuruş olarak yansıyor..

• Merhabalar. Chrome'da ya da başka bir tarayıcıda gezerken ekranı aşağıya doğru kaydırırken yazılar üst üste biniyor ve titremeler oluyor ekranda. Sebebini çözümünü bilen var mıdır acaba?

• Opera kullanıyorum sorun yok

• ckr2424 C kullanıcısına yanıt
    Bendede sıkıntı yok..

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.