< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (152. sayfa)
-
-
Bir sürü teknoloji marketi var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam.
Bir de genel bir soru sorayım 10k-15k fiyat bandında alternatif cihaz olarak ne tavsiye edersiniz?
Honor 90 tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam.
Aşırı temiz bir formattan sonra yine geldim. Maalesef chrome'da sayfalarin birbirine girme sorunu daha da kotulesti. Gpur rasterization kapatmak sanirim çözüyor ama neden bizim boyle bir ayarı kapamamiz lazim anlamadim.
Ekranın asırı hassasiyeti dolayisiyla isabetsiz yazma sorunum da devam ediyor. Yazma hızım bariz düştü bu telefonda. Üzdü:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Benzer bir problem bendede var. Tamda onu yazayim derken sizin mesajiniza denk geldim. Sayfa icleri nedense birbirine giriyor. Telefonlami acaba chromlami alakali. Bi sonuca vardinizmi siz? Ben emin olamadim.
Bir kac mesaj oncesindeki chrome://flags/#enable-gpu-rasterization komutu benim isimi çözdü. Simdilik problem yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 20 Mart 2024; 13:23:46 >
Chrome yerine farklı bir tarayıcı deneseniz durum nedir ? Opera'da hiç sorun yok
-
telefon güncel mi play store ve galaxy storedaki tüm güncellemeler yapıldı mı? özellikle android system webview mesela?
ek:
play.google.comAndroid System WebView - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.webview&hl=en_USdigital uncodedGoogle Chrome flickering on Android? Top 5 solutionshttps://digitaluncoded.com/google-chrome-flickering-android
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 20 Mart 2024; 13:39:11 >
-
Honor 90 10 binden başlıyor evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş 15 bin liraya kadar tavsiye istemiş. Halihazırda indirime girmişken honor 90 o fiyat bandında alınabilecek en iyi cihazlardan biri bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fersah hocam vakit ayırıp çekim yaptığınız için teşekkürler, eskisine göre biraz daha iyi duruyor (sadece renklendirme ve gölgelendirmede) yinede a34de modüllü modülsüz fotoğrafı yaklaştırınca bozulmalar oluşuyor ve foto sulu boyaya dönmeye devam ediyor..
Arkadaşımda a04s modeli var onunla çekim yapıyoruz gece ve gündüz çekimlerinde bile şoka uğradım görüntüler yaklaştırılınca sulu boya tarzına dönmüyor şok oldum..
Direkt olarak kamera yazılımına yönelik güncelleme gelmediği sürece de asla düzelmeyecek belli oldu, uygulama yükleyip fotolarım düzeldi diyen arkadaşlar fotolara ai teknolojisi ile efektten başka hiç bir şey yapmıyor böyle 1000 lerce düzenleme uygulaması zaten mevcut..
-
Rica ederim. A04s'i bilmiyorum hiç, bu benim ilk Samsung telefonum. Ama Android 17'ye kadar güncelleme alacağız. Yani tonla hata düzeltmesi ve yeni özellik açılacaktır ileride. Yeni versiyonlarda planlı eskitme devreye girmez ve yeni özellikler modülün getirdiği özelliklere göre ağır basarsa ben de yüklerim belki ileride. :)
-
Arkadaşlar son 1 haftadır yaşadığım sorun var telefon oyuna girerken bazende kendiliğinden sürekli kendine reset atıyor 5-6 resetten sonra kendine geliyor bazende wipe data recovery yönlendiriyor . Ama özelikle oyuna girerken yaşıyorum bu sorunu . Fabrika ayarlarına geri döndüm çözüm olmadı yarın servise vereceğim sizce sorun ne olabilir?
Anakartla ilgili bir sorun olabilir. Mikro olarak bakarsak ram sorunu olabilir anakart değişimi olacaktır. Bu hataları aldığınız anı kameraya kayda alın elinizde bulunsun kanıt olarak. Servise yakınsanız oradaki teknisyene de izletin durumu. Şimdi yazılım güncelledik düzelttik demesinler klasik çözüm.
-
Benim cihazda da 14 güncellemesi sonrası 120hz de olmasına rağmen ve tasarruf modu açık olmamasına rağmen edge tarayıcıda ve amazon uygulamasında sayfayı aşağı yukarı doğru çekerken bazen hafif takılmalar (sanki fps düşüşü gibi ) oluyor. Sanki o an ekran hızı 60 hz lere filan düşüyormuş gibi. Takıla takıla inip çıkıyor sayfalar geçerken. Android 13 de farketmedim sanki böyle bir şey.
Şuradaki gibi;Adan (@durreadan01) on XtwitterAdan (@durreadan01) on Xhttps://twitter.com/durreadan01/status/1752734900715978940?s=61&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 22 Mart 2024; 0:5:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı sorun A54 kullanırken benim cihazımda da vardı one ui animasyon sorunu bir çok modelde olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 22 Mart 2024; 8:32:27 > -
Android 13 te yok evet.
-
Bende samsung tab 8+ ve samsung a34 var bu kumlanma olayı her iki cihazımda da mevcut.
-
Bluetooth ile bağlantı olunca (müzik seti , saat vb.) benim wifi iptal. 1 megabit hız gösteriyor hız testi. Aşırı yavaşlıyor. Başına gelen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X