Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.672
Cevap
147
Favori
274.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. Sayfayı yenilesen yine aynısı. Herzleri değiştirdim olmadı. Geliştiriciden donanımla ilgili bi şeyler yaptım o da kar etmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ckr2424 C kullanıcısına yanıt
    Yazı tipi ve boyutundanda yapabilir ordan bir kurcala derim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • macotti kullanıcısına yanıt

Oradaki tüm kombinasyonları da denedim az önce. Sonuçsuz...

Aynı sorun bende de mevcut, mediatek-chromium yazılımsal uyumsuzluğu falandır diye düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 18 Mart 2024; 13:11:1 >
  • Youngman17 kullanıcısına yanıt

Direkt benim de aklıma o gelmişti, ama kapalı o ayar ya. Yani dediğim gibi normal gezinmelerde yanlış dokunma olayını çok yaşamıyorum. Ama klavyeyi iki baş parmağımla kullanırken aşırı hassas davranmak zorunda kalıyorum. İki parmak aynı anda farklı tuşlara yakınsa, patır patır yazıyor:) Bi de bazen çift basıyor bundan mütevellit.

Kusura bakmayın tüm forumu da sorunlarımla boğdum:) Ama sevdiğim bir telefon idi, iade etmemek için elimden geleni yapmak istiyorum.

• girizgah kullanıcısına yanıt

Format ve temiz bir kurulum denediniz mi ? Hiç bir uygulama yüklemeden format sonrası klavyeyi ve kalan tüm sorunlarınızı deneyin derim net karar vermeden. Belki de bir uygulama sorunlu

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]support.google.com
    Why are Web Pages Not Loading Properly? - Google Chrome Community
    https://support.google.com/chrome/thread/116309552/why-are-web-pages-not-loading-properly?hl=en

chrome güncel ise ve masaüstü site iste gibi seçenekler seçili değilse, cache temizleme, bakım, kaldırıp yeniden yükleme işe yaramamışsa, güvenli modda açmayı deneyin. o şekilde chrome da sorun var mı bakın. var ise sonradan kurulan bi uygulama vs yol açıyor olabilir. son kurduğunuzdan geriye doğru kaldırın.

ek yine olmazsa bi donanım testi de yapın.

masasüstünde donanımsal hızlandırma bazen bu soruna yol açar. telde de benzer gpu ile ilgili bi sorun olabilir.

verdiğim linkte son mesajda yeni bi konuya yönlendiriyor orda birisi şu şekilde çözüm bulmuş;

Can you please try another way to try fix it? Follow these steps below:

• Access chrome://flags/#enable-gpu-rasterization;
    • Set to Disabled;
    • Restart Chrome and check if the issue still happens or not.

2-3 senelik konular ama bazen böyle sorunlar olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 18 Mart 2024; 15:45:2 >

• Sadece ayarlardan "telefonu sıfırla" yapsam yeterli mi? Yoksa recovery falan moduyla daha temiz bir format mı yapmalıyım? Teşekkürler.

Deneyeceğim derhal @büdünün kaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 18 Mart 2024; 15:52:4 >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Gpu rasterization benim durumu çözdü. Teşekkürler. Diğer tarayıcıda bu ayara nasıl erişebilirim. Erişebilir miyim onu da bilmiyorum

Telefon tuş kombinasyonu ile hard format atın

A34 hard format nasıl atılır diye aratın bulursunuz youtube'da

Emin olamadım ben şimdi yoldayım bakamıyorum. Ama telefonu kapadıktan sonra güç tuşu ile birlikte aynı anda ses açma mı kapama mı unuttum valla yalan olmasın ama açılan menüde önce wipe cache sonra wipe data yapın en temiz haliyle format bu tam bi fabrika çıkış halini alacak tertemiz olcak.

diğer tarayıcı derken samsungun kendi tarayıcısında da internet://flags yazarak ayarlara girebilirsiniz.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/SAMSUNG-INTERNET-FLAGS/m-p/8169060#M335062

https://r2.community.samsung.com/t5/Tech-Talk/Hidden-features-of-Samsung-Internet/td-p/10254075

"internet://debug" ta liste olarak çıkıyor. orda gpu içinde ayarları gösteriyor. donanım testi de yapın ama bence.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Samsung'un kendi tarayıcısında sorun olmamıştı hiç. Avg secure browser kullanıyorum diğer tarayıcı olarak ama onda bulamadım. Secure://flags denilmiş bazı yerlerde ama olmadı maalesef. Bilgi sahibi olursanır söylerseniz sevinirim. İlginiz için sağolun

• Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak

Telefon sesli moddayken bildirimlerden titreşim almak istemiyorum. Ayarlardan titreşimi kapatınca bu sefer titreşim modunda da titreşim gelmiyor. Bunu ayarlama şansımız var mı? En azından whastapp için bile yapabilsek çok yardımcı olur

Beze iki cam sil sıkıp ekranı silerek sonra tekrar baksana üstat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

Malesef olmuyor. *#2663# koduyla Touch Screen firmware güncellenebiliyormuş. Denedim ama hiçbir şey fark etmedi. Akşam format deneyeceğim. Garip bir şey fark ettim: Telefon şarja takılıyken klavyem daha isabetli çalışıyor sanki:) İlginç.

• Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Modül sonrası kamera Modül öncesi

@Youngman17 @büdünün kaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fersah98 -- 19 Mart 2024; 14:28:17 >

Vallahi çift bastıracağım diye yapmadığım kalmadı Benimki basmıyor. Normal çalışıyor yani. O nasıl cihazmış ki öyle. Çok enteresan

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

Ya işte hızlı yazarkene eski telefonlarima gore bariz hatali yaziyorum, cift harfler türüyor. İade kodu aldim 7 günüm kaldı, telefonu deneyecem biraz daha, format vs:) Maalesef bana biraz sorunlu bi ürün gelmiş sanirim.

Yabancı bi yerde de birisi yazmış: Touch sensitivity seems to be a bif off. Sonetimes scrolling lags.

Belki benzer bi seydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 19 Mart 2024; 15:36:10 >
    2663 ile ne firmware güncellemesi yahu , gprs ya da 4g restart işlemi bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon neden karaborsa gibi olmuş arkadaşlar?

En güvenli sıfır alabileceğim bir satıcı var mı? Cihaz hediye olacak rezil olmayayım.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.