r2.community.samsung.com Ekran Kilidini Unuttum https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Ekran-Kilidini-Unuttum/td-p/11349877 |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (149. sayfa)
-
-
Ben selfiesinden gayet memnunum Sonuçta kendimi ilk defa yakışıklı gördüm. Dolayısıyla olumsuz eleştirilere katılmıyorum. Manken gibi çıkıyorum gayet :) beni bile böyle çıkaran kamera nasıl kötü olabilir ? Arka kamera zaten süper bence. Iki şeye üzülüyorum, Biri Şubat'ın son haftası dolares, diğeri de bu telefondan bir tane daha almadığıma..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 14 Mart 2024; 19:25:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung ai gelirse efsane olur gelme ihtimali varmı bu hurdaya?
-
Gelmez sanırım. Çünkü yeni S serisindeki işlemcilerde yapay zeka için özel çekirdekler var. Eski nesil S serisine gelebileceği söylendi ama onlarda bile bütün özelliklerin hızlı bir şekilde çalışabileceği ihtimialini vermediler.
A serisi çok zor bence. A5* serisinden sonra belki gelebilir o da işlemciye o bölümler eklenirse.
-
ai gelse de hepsi çalışmayabilir. donanım isteyen kısımları olacak yoksa tamamen yazılım bazlı mı çalışacak okumadım güncel durumu ama en son teknoyeyirde LP ai özelliklerin 2-3 sene sonra ücretli olarak ayrılacağını söylemişti. temel özellik verirler kalanı paralı olabilir ilerde ve samsung kendi donanım bazlı hızlandırma için çip ekleyebilir tellere bunun için. adamlar yatırdıkları parayı bedava vermez diyorlar.
-
Evet sıfırlama lazım. Ben yine de yaptım. Merak eden varsa söyleyim, paylaştığım modül başlığında bahsi geçen bütün özellikler çalışıyor.
Hatta birkaç ekran görüntüsü atayım.
Super-stabilization 60FPS
4K Ultra-Wide HDR10+ Geniş açı
RAW Fotoğraf Çıktısı
HEIF çıktılar JPEG'den daha kaliteliymiş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fersah98 -- 15 Mart 2024; 12:24:36 >
-
Ya ekran koruyucusuz kullandığım için mi bilmiyorum ama bu bazen harfleri çift basma sorunu çok sıkıntı olmaya başladı maalesef. S20FE'de böyle sorunum yoktu, nasıl çözerim bilemedim. Hem gboard hem de samsung klavyede var sorun.
-
Hocam swiftkey klavye deneyebilir misiniz? yıllardır her telime ilk bunu yüklerim..
-
Merhaba, video değil sadece merak ettiğim resim kalitesinde herhangi bir değişiklik oldu mu bunun için eski çektiğiniz resimler ile bir kıyaslama yapmak gerek, rica etsek 3-5 foto yükler misiniz buraya eğer ciddi iyileşme oluyorsa bende ve kamera konusundan şikayetçi 1 çok kişi yüklemeyi yapacaktır..
-
Turk telekom kullananlar 5G yazıp 5555 e atınca gelen sms de ne yazıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-Modülün getirdiği yeniliklerde Samsung Galaxy S23FE'nin Fotoğraf işleme algoritmasını eklendiği yazıyordu, yani muhtemelen fotoğraf kalitesi daha iyi ama adil bir karşılaştırma olması için dışarı çıkıp aynı yerlere gidip aynı ışıkta fotoğrafları çekmek lazım ki bu da çok zor.
-Fotoğrafları HEIF modunda kaydedebiliyor. JPEG'e göre daha düşük yer kaplayıp daha çok ayrıntı sağlıyormuş.
-En önemlisi de modülü yükledikten sonra PRO modunda RAW çıktı alabiliyorsunuz. Normalde sadece Samsung'un S serisinde RAW çıktı alabiliyorsunuz. Tabi tek bir fotoğraf 100mb olduğundan burada paylaşmak imkansız.
Daha detaylı anlamanız için şöyle bir alıntı kopyalayayım buraya:
"RAW dosyaları kayıpsız, işlenmemiş ve sıkıştırılmamış olduğu için orijinal yüksek kalitelerini korur ve yeniden boyutlandırıldığında çözünürlükte herhangi bir düşüş yaşamaz. Fotoğraf makineniz bir RAW dosyasını JPEG görüntüsüne sıkıştırdığında, kayıplı sıkıştırma işleminden geçer."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fersah98 -- 15 Mart 2024; 18:12:40 >
-
bu olayı bootloader da açıp magisk ile flaşlıyoruz değil mi yalnızca? teli resetlemek lazım ama knox sayacı artmıyor ya da rootlamıyoruz değil mi?
heif hali hazırda vardı zaten. ancak foto kalitesinde çok fark varsa dikkate alınabilir. çektiğiniz foto varsa paylaşırmısınız. çok foto ile işim olmuyor ama fark ediyor mu merak ettim. modül sayfasında EOL diyor sanırım geliştirmeye kapatılmış.
-
Fotoğrafları HEIF modunda kaydetme seçeneği 14 sürümünde de var ve sıkıştırmadan başka bir iyileştirme yapmıyor, RAW seçeneği de profesyonel ve yarı profesyonel fotoğrafçılık ile ya da hobi filtreler vs. uğraşanların tercih ettiği bir durum istedikleri gibi oynayabiliyorlar foto üstünde.
Aslında benim üst postlarda yaptığım gibi müsait olursanız 1 kaç foto çekebilirseniz ben olayın hangi boyutta olduğunu anlayacağım..
-
Bootloader açınca garanti kalkıyor zaten direk. Rootlayarak yaptım ben SuperSU ile
Modül EOL ancak telefonunuz OneUI 6.0 ve en sonki şubat güncellemesi yüklüyse destekliyor.
Şu an evde olduğum için fotoğraf atmam mümkün değil, belki haftasonu bir bisiklet turu yaparsam bol bol fotoğraf çekerim.
Bu arada stock A34'te böyle bir şey aktif miydi bakar mısınız? Ayarlarda Cihaz bakımında en altta "İşlem Hızı" olarak geçiyor. Galiba bu da modül ile A34'e eklenmiş amiral gemisi özelliklerinden birisi. İşe yarıyor mu gerçi orası ayrı konu.
GeekBench 6 indirip CPU ve GPU benchmark testi de atarsanız süper olur. Modülü yükledikten sonra performans kazancı veya kaybımız oluyor mu öğrenmiş oluruz. (GPU Benchmark testini Vulkan API ile yapmanız gerekiyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fersah98 -- 15 Mart 2024; 19:9:49 >
-
bende işleme hızı gözükmüyor dediğiniz yerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 15 Mart 2024; 20:4:14 > -
Hocam cihaz 5gyi desteklemiyor diyor nasıl olur bu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de samsung telefonum m34 onda da sim karta aktif ettik ama cihazınız desteklemiyor gibisinden mesaj geldi. Turkcelldeyken oda aynı smsi atıyordu. Anlaşmalı cihazlara destek veriyor galiba operatörler. İstanbul ve Ankara da bazı noktalarda varmış denemek isterdim. Yarın tamamen gelince de unutmazlar inş.
-
hdr + varmı telefonda
-
Henüz altyapı yok ondandir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim tel baya kasdi fut24 ut uygulamasinda islem yaparken sanal ramplusi 8gb mi ayarlasam acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X