Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.672
Cevap
146
Favori
274.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pil kullanımı kısmında, pili tüketen uygulamaların pil kullanımını toplayınca %15 ediyor ama şuan şarjım %75 nasıl oluyor kayıp %10luk kısım sizce nerde, şarjım %100dü başta yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girizgah kullanıcısına yanıt

Bizim panelde çok olasıdır kalitesi ne kadar yüksek olacak ki panelin. 60 hz yapıp dener misiniz aynı mı ?

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt

Önce bilgisayara samsung android usb driver kuruyoruz (SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones)

Daha sonra bilgisayara platform-tools-latest-windows için indiriyoruz ve bunu rardan çıkarıp c diskine kopyalıyoruz

Daha sonra telefonda geliştirici seçenekleri açıyoruz usb hata ayıklamaya tıklıyoruz açıyoruz

Telefonu bilgisayara bağlıyoruz

Platform-tools-latest-windows klasörüne girip shitf tuşuna basılı halde sağ fare tuşuna basıp oradan komut pencerisini açıyoruz

Daha sonra gelen yere adb devices diyoruz telefona bir uyarı gelecek kabul ediyoruz

Daha sonra komut penceresine adb shell yazıyoruz

Şimdi

Kullandığım komut devre dışı bırakmak için olan komut ben tamamen uninstall komutu ile iş yapmadım şimdiye kadar ihtiyaç olursa enable komutu için rahatça açmak için. Bu sebeple disable komutu iyidir bana sorarsanız.

pm disable-user –user 0 

Örnek olarak; pm disable-user –user 0 com.samsung.android.bixby şeklinde biz yazıyoruz 0 dan sonrasını.

Peki bu 0 dan sonraki kodları nereden bulacağız derseniz. Google playden "package name viewer" indiriyorunuz kolayca isimlerini buluyorsunuz devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamaların com ile başlayan hallerini.

Sonra enter diyorsunuz her komutu yazdıktan sonra. Altta yeni durumunun disable olduğunu yazacak sistem. Zaten telefonun içinde uygulamalar bölümünde de sağ tarafında devre dışı yazacak hale geliyor.

• brkbskc kullanıcısına yanıt

60hz'de de aynı maalesef ya. Yani herkeste az çok var mı yoksa kusurlu bir ürün mü emin olsam dert etmeyeceğim de. S24'lerdeki olayın aynısı. Adamın teki 5 kere değişim yapmış sonuç aynı.

Sim kart taktığım için iadede sorun yaşıyor muyum bilen var mıdır? Satıcı trendyol.

• Sim kart iade konusunda fikrim yok. Ama iade edenler vardı sanırım. Bence bende de var hafif şekilde karanlık ortamda belli oluyor. S24 ultraya 75.000 versem benimde ciğerim yanardı ama ekranı görünce

Diğer a34 kullanıcılarında durum nasıl acaba? Ben hiç takmıyorum dikkatimi hiç çekmiyor bile. İlk aldığımda hafif karıncalı gibi gelmişti zaten dikkati çekecek bir şey değil.

Şimdi kullanıcı kullanıcı değişen bir algı bu. Servise versen birşey yok der geçerler buna. Diğer arkadaşlarda görüşlerini belirtsin ona göre davranırsınız bence çokta takılmayın ben sıfır telefon geldiğine şükrediyorum bazen o kadar fazla iade, çift etiketli,tozlu parmak izli telefon denk geldi ki bana. Mağaza yada internet iki yerden de çokça denk geldi bu şekilde telefonlar.

Donanımsal sorun gibime geliyor en azından benim için öyle. Ama s24 lerde ki gibi yoğun değil bende durum

• Düzgün ölçüm yapımıyor sanırım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben göz rahatlığı açık olduğundan farketmedim..

Kesinlikle çok göreceli bir durum. Yani açıkçası dert edilecek bir şey değil, hele bu fiyat bandında. Ama hani gerçekten kusurlu bir ürünse iade zamanını geçirmeyeyim diye dedim. Gerçi iade etsem yemin ederim kafama yatan başka telefon kalmadı alabileceğim.

Bu arada bunu gördükten sonra S20FE'ye de baktım, yahu onda da çok az miktarda varmış fark edememişim şimdiye dek.

Bazılarınkinde diagonal çizgili böyle jean deseni varmış, bazılarındaysa noise gibi böyle kumlu yani.

Tab S9 da var bende, akşam ona da yakından bakacağım kesin onda da var:)

Çoğu insan bu sorunu fark etmiyor bile. İnternette bulduğum fotoğrafı koyuyorum, burda abartılı şekilde görünüyor. Kendi gözünüzle bu kadar olması imkansız. Yine de diğer arkadaşlardan bilgi alabilsek iyi olurdu. Dediğim gibi düşük parlaklıkta belli ediyor kendini iyice:

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Samsungun berbat panelleri işte ne beklersin ki, a04s de de ayni s24 plus da aynı ,pwm konusunda Samsung en dip firmadir.Ben bununla alakali oldugunu düşünüyorum.

Bende bir duvar kağıdı var hocam onu kullandığımdan beri kumlanma daha çok gözüme çarpıyor dediğiniz gibi

• Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

Durum bu şekilde android 13. Adb kodları ile samsung uygulamaları ve güncelleme devre dışı.

• Çok fazla kurcalamazdım ama baya baya elimden düşürmedim telefonu

Normalde 3 gün gidiyor telefon bana.

• Android 14 ile cihaz yöneticisinde şimdi temizle deyince RAM miktarını 4,9 GB'ye kadar gördüğüm oluyor. 1-2 sefer 5 ya da 5.1 GB görmüş de olabilirim. Adb ile uğraşmadım.

Şimdi temizleyince 4,6 GB oldu.

Ekranda kumlanma ben fark edemiyorum. Benim için sorun yok. Ama ekranı oynatınca rengin sarıya gitmesi bende de var.

• Ayarlar> telefon hakkında> yazılım bilgileri> Google Play sistem güncellemesi

Bir de böyle bir güncelleme var. Hatta yeniden başlatma bile istiyor.

• Multimetre kullanıcısına yanıt

Bu güncelleme ayda 1-2 sefer oluyor. Herbiri için yeniden başlatma gerekiyor. Malesef tüm cihazlarda manuel güncelleme gerekiyor. Otomatik güncellendiğini görmedim.

Baya başarılı android 14'te

Hiç yaşamadım

• Hızlı şarj adaptörü alacağım. Sizce 200 TL falan daha fazla verip orijinal Samsung apatör almaya değer mi?

Çok iyi

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.