Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
304.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    'Sonra'ya tıklamak zor geliyorsa güncellemek zorundasın. uygulama içi güncelleme isteğini kapatamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Evet bana da bu daha mantıklı geliyor zaten. peki n11 hangi mağazadan aldınız acaba, kutu üzerinde samsung tr dışında ayrıyeten kvk/genpa vb. logosu varmıydı?
  • kedemen K kullanıcısına yanıt
    koycebine diye bi mağazadan aldım. kutu üstünde samsung tr stickeri vardı sadece. kvk genpa görmedim ama anlaşmalı olduğu için zaten onlarda bakar heralde. bakmasa bile farketmez samsung servisleri dolu her taraf.
  • arkadaşlar bende yeni aldım a5 2016 mı 14.şubat 2016 da teknosaadan aldım 1595 tl. 9 taksit ingbankdan kredi kullandırıyorlar anında 0 faiz ve telefonu özetlemek gerekirse bundan önce 2 yıl not 3 kullandım. note 3 den öncede 1 yıl iphone 4s kullanmıştım. bu kullandığım 2 cihazdan da çok iyi bir cihaz. şarjına bayıldım. beni tam 3 gün götürüyor. ben oyun fazla oynamam, 5 dk. fifa 16 oynadım nedemek için, 1 saate yakın konuşma, face, instagram, mail, watsapp filan wifi sürekli açıktı hiç kapatmadım. Bu telefonun bataryada tek rakibi bence lenovo p1 5000 amper. artı kamerasınıda beğendim benim note 3den iyi çekiyor. telefonun beyaz ayarıda çok iyi olmuş ekranda beyazı tam beyaz gösteriyor. note3 de hafif sarımtıraktı beyazlar. tasarımına aşık oldum. 2.5 kıvrımlı ekran kenarları mütiş olmuş. sürekli elimde tutasım geliyor. Ve toucviz çok akıcı çalışıyor. aynı iphone gibi, parmak izi sensörü mükemmel çalışoyor. 14. şubattan beri kullanıyorum. bir eksiğini görmedim. kasma, donma gibi bişeyle karşılaşmadım. fifa 16 yı yükledim. 10 dk. oynadım hafif ısınma oldu. benim note 3 fifa 16 da maça başladığım anda cayır cayır yanıyordu ve oyunda kasma çok oluyordu. Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar Ve herkese gönül rahatlığıyla almalarını tavsiye ederim. Pişman olmazlar.

• HERKES FOTO ÖRNEĞİ İSTEMİŞ AMA KİMSE KOYMAMIŞ BEN KOYAYIM BARİ DEDİM. KAPALI FLORASAN IŞIKLI BİR ORTAMDA ÇEKİLDİ. OTOMOTİK MODDA VE FLAŞSIZ ÇEKİM.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★
  • A5 manzara cekimi (hafif puslu (kirli) camın arkasından sisli havada çektim)

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMREEYMN -- 19 Şubat 2016; 11:32:27 >
  • adrianisenyoutube
    Samsung Galaxy A5 2016 Wood Floor - Drop Test!
    https://www.youtube.com/watch?v=O0I2n73OM2A

BUDA A5 2016 İÇİN DROP TEST DÜŞME TESTİ AMA EV İÇİNDE LAMİNAT PARKEYE DÜŞTÜĞÜNDE HİÇ KORKMAYIN BİŞEY OLMUYOR VİDEOYU İZLEYİN.

• Makro ve normal cekim. Dusuk isik, otomatik ayar.

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMREEYMN -- 19 Şubat 2016; 11:41:41 >

• EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    KAMERASI GAYET GÜZEL BENCE HOCAM SEN NEDERSİN. BEN ÖZELLİKLE PİLİNE, TASARIMINA VE HIZINA BAYILDIM.
  • volcano8108 V kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar masasının orda peçete var seni gidi seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volcano8108 V kullanıcısına yanıt
    kardeş aynen kamera ip 6 dan bile daha kıyak çekiyor birebir kendim test ettim. ama anlamadığım nokta, suratları flu yapıyor. ip6 ile çektik benimki yazıları falan daha net çekerken ip 6 da dikkatimi çeken insanların yüzü daha netti. nası bi saçma durum anlamadım gitti.

Sabahtan beri düşünüyorum 10 günlük sıfır 5s le takas isteyen tanıdık var. takaslasammı diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMREEYMN -- 19 Şubat 2016; 15:36:50 >
  • Yok benmki net çekiyor valla bence 5s den on gömlek üstün 5s i günde 2 sefer şarja takarsın hiç gerek yok

• arkadaşlar ram yetiyor mu? samsunglar zaten çok ram yiyor bir de 2gb olunca kafam karıştı
  • RAM konusunda touchwiz beni de düşündürmüştü. Ortalama %80 kullanim oluyor. %20 her zaman boş. Ne kadar dolu RAM, o kadar akıcı telefon.

• crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    Dostlar Merhaba.
    Az önce white modelini alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Şu an telefon masada, hattı filan takmadan önce yapmam gereken birşey var mı ( güncelleme vs filan gibi )

Bu arada inanılmaz şık
  • Arkadaşlar SD Kart yuvasında ikinci sim deneyenler oldu mu. Teknoblog sitesinde çift simi desteklediği yazıyor. Ama başka bir yerde yok Eğer varsa bende alacağım.

• ironman kullanıcısına yanıt
    Screen mirroring yok mu gerçekten. Öğrenebildiniz mi? O zaman Digiturk Play bi işe yaramaz.

• Bugün samsungun kenedi mağazasından 1500 TL'ye aldım. İlk eksiklik olarak ana ekrana uygulama yöneticisi widgeti ekleyemiyorum. Önceki modellerde widget kısmında ayarlar diye bir widget olurdu ordan ekleniyordu bunda göremedim.

• arkadaşlar donma takılma gibi şikayeti olan varmı telefonu aldım ertesi gün servise verdim donma takılma yüzünden, telefon bi reset atıyo bi parmak okuyucusu çalışmıyo bi videosu çalışmıyo nasıl bir şanstır hala bekliyorum servis sonucunu pişman oldum aldığıma. Telefonda en iyi firma applemış anladım.
  • tamirci14 kullanıcısına yanıt
    Sd kart yuvasına ikinci sim takılamıyor. Denedim sığmıyor. Zaten yazılımsal olarak da 2. Simi desteklemiyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.