Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
304.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesadüf denk gelmiş. Cihaz değişimi bile yapabilirler. Apple'da da oluyor öyle şeyler. Bi arkadaşım daha ilk çıktığı zamanlar iPhone 4S almıştı telefonun kasmasından dogru düzgün kullanamadı iade edip Samsung aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Peki Screen Mirroring var mı? Deneyebildiniz mi

• tamirci14 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu telefonda Screen Mirroring yokmuş.

Ayarlarda böyle bir seçenek var. Uygulama yüklenirse olur bence.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★
  • Arkadaşlar aranızda snapchat kullanan varsa bir sey isteyebilir miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QueenOfPopLadyGaga

Arkadaşlar aranızda snapchat kullanan varsa bir sey isteyebilir miyim ?

Up
  • İyice ssçmalamışlar. 700 TL'lik telefonlarda bile olan bişey bunda yok. Ayıp Samsung ayıp.

Bence cokta onemli degil yav ne olcam screen mirroring olmasa zaten su akilli cihazlarin sarji ne kadar gidiyorki max 3 gun o da az kullanirsan .bence cok takilma 1 aydir yaklasik kullaniyorum iki gun gunceleme geldi telefon gayet kullanisli sik guzel hizli herhangi bir akma kokma gormedim .cok memnunum her seyi tam olan telefonda yok hem cok kafaya takadan almak lazim bi tane

• Benim en sık kullandığım özellik. Sırf o yüzden zamanında cihaz bile almıştım. MHL koymuyorsun, Screen Mirroring koymuyorsun. Ne diye 1600 TL Fiyat etiketi koyıyosun

• Gerçekten 1600 tl fiyat çok olmuş misal bildirim ışığını bile çok görmüşler. Babama bubu telefonu almayı düşünüyodum ama f/p oranı düşük bir de ilk defa akıllı telfn kullanacak eski a5 ile yenisinin kamerası arasında çok fark varm mıdır, eskiyi mi alsam sizce yada hangi samsung onerirsiniz? oyun vs oynanmiyacak kamera iyi olsun yeter bize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedemen -- 22 Şubat 2016; 21:37:59 >
  • kedemen K kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandığım telefonda da Screen Mirroring var bir kere bile kullanmadım. İhtiyacını da görmedim.

• A5 İÇİN ÇOK GÜZEL BİR KAMERA İNCELEMESİ GECE VE GÜNDÜZ ÇEKİMLERİ HEM VİDEO HEM RESİM KALİTESİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM GENÇLER.

El camionero geekyoutube
    Cámara Samsung Galaxy A5 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=29tj0LDqvQg

• Screen Mirroring yok TV ye aktarma benim işime çok yarayan durum.
    Telefonu aldım 1 haftadır. Ama geri satarım sanırım.
    Biraz hevesi alayım. Şık ve güzel telefon fakat bana uymadı.
  • Dün itibariye ben de A5 2016 beyaz almış bulunmaktayım. Telefon mükemmel herhangi bir kasma yok. Şarj konusunda çok iyi. Birkaç oyun oynadım onlarda da kasma olmadı. Yüzde 25 şarj ile 1 buçuk saat ekran süresi aldım. Parmak izi tarayıcı da çok hızlı. Tek seferde algılıyor. Samsung'un kendi tarayıcısını kullanarak sitelere bir kere şifre ile giriş yaptıktan sonra bir daha şifre girmeye gerek yok parmak iziyle giriş yapıyorum. Bir tek anlayamadığım,Samsung browser için yapılmış Ad Block uygulaması var bu telefonda çalışır mı ?

• Merhaba arkadaşlar, 3 yıl önce s4 almıştım telefon 1 aydır bozuk niyetim s7 almaktı ancak avrupa da ön satış başlamasına rağmen bizde daha net bi tarih yok samsung a sordum 11 mart gibi ön sipariş açılacak fiyat belli değil diyorlar. Avrupa da ön siparişler başladı 8 martta telefon elinizde deniyor. Şimdi çok kararsızım, a5 2016 hepsiburada da 1380 lira civarında var türkiye garantili, 100 lira axess puan veriyor, 1280 gibi bi rakama gelmiş olacak. S6 1700 e geliyor puanı düşünce. Telefonda tek oyunum clash of clans onun için uçan kaçan bi grafik işlemci gerekmiyor, s4 de şarj olayı beni öldürdü 2 saat falan ekran süresi var. Şimdi 1280 e a5 mi 1700 e s6 mı yoksa fiyatı ve tarihi belli omayan s7 mi diye düşünüp duruyorum. s7 2500 civarı çıkacağını ve 11 martta elime geçeceğini bilsem bekleyeceğim ama net birşey yok. a5 çok hoşuma gitti batarya özellikle mest etti beni, içine düştüğüm çıkmazda özellikle a5 kullanan arkadaşların önerileri varsa memnun olurum.

• drwhoo kullanıcısına yanıt
    1380 e samsung tr garantili bulmanız zor, o fiyat ithalatçı garantilidir. İyi araştırın bence...
  • kedemen K kullanıcısına yanıt
    Hocam sayfanın görüntüleri bunlar ama hepsiburada ya yazayım bi de dediğiniz gibi garantilemek için
    https://store.donanimhaber.com/3a/a2/d1/3aa2d148debb472e75410ff64f5b3e6b.png
    https://store.donanimhaber.com/ed/f0/88/edf088c7122746c2753be6cf07c026ba.png
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

• Fiyat nedir?
  • ruzgar_ert R kullanıcısına yanıt
    1379 tl 100 lira da axess puan veriyor

• drwhoo kullanıcısına yanıt
    Bence o bilgiler kendi sattığı ürün için, zaten diğer fiyatları tıklayıp özelliklerini zar zor görüyorsunuz, bilmeyen de alıyor. O işi biraz da bilerek muallakta bırakmışlar benim görüşüm, dikkatli olmakta fayda var.

edit: şimdi baktım resmi dist. garantili yazıyor büyük ihtimal ithalatçı demek bu ibare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedemen -- 25 Şubat 2016; 16:56:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.