< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 15 Mayıs 2019; 4:17:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 15 Mayıs 2019; 4:17:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paylaş millete faydan dokunsun yok paylaşmayıp kendine saklayacaksanda gelip burada caka satma.
|
Galaxy S6 telefonumu 6.0.1 ile kulllanıyorum.Ayarlarda güncelleme kapalı olduğu halde 1.5 senedir güncelleme bildirimini hala alıyorum.İnatla güncellemiyorum.Telefonum ilk gün nasılsa hala o performasta çalışıyor.Güncellemeden devam et.Hiç kafanı takma bunu kapatmanın bir yolu yok.Bende refleks oldu artık.Alıştım.Eğer uzun süre telefonunu kullanmayı düşünüyorsan bu şekilde ekranın boş kısmına bas geç.
|
Arkadaşlar merhaba, a5 2016 telefonumun kilit tuşuna basıp kitledikten sonra tekrardan açmak istediğimde telefonum açılmıyor ekran siyah ekranda kaliyor ya da her kilit tusuna bastığımda beyaz ışık yanıp sönüyor. Bu sorunu garantiye gönderdiğimde iletmiştim ama aynı sorun hala devam ediyor. Garanti süresi şuan doldu. Sizce tekrardan samsung servisine mi yollayım yoksa telefon tamircisine mi vereyim?
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 4 Mart 2016; 22:06:09 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner23 -- 19 Ocak 2016; 17:59:58 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|