Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
304.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben note 5 kullanicisiyim, nisamlima xperia m5 alacaktik ama forumda kullanan arkadaslarin yorumlarini okuyunca cihazdan sogudum acikcasi, a5 i bekliyorduk bide ona bakalim diye ama kafamda o kadar cok soru varki;
    -note 5 de bile arada takilmalar donmalar olurken a5 de bunlar daha fazla olur mu, xperia cok akici mesela, ama note 5 bazen daha tus kilidini acarkan kasiliyor, bunu sk sk yapmasada oluyor, kasilmalarini gozlemleyince ister istemez samsung alamadan iki kere dusunduruyor insani
    -2.700 e sattigi cihaz 2.5 ay sonra bimde ve cesitli yerlerde 2.000 liraya satisa sunuldu, simdi gidip 1.600 e almak ne kadar mantikli?
    -on kemarasini inceledim note5 ile ayni olmasi gerekiyordu ama arada fark var, netlik ve renklerde, sanirim note 5 in ekranindan kaynaklaniyor renkler de, netlik peki? Oda mi ekrandan kaynakli
    -birde kablosuz sarj ozelligi var mi?

Simdiden herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suaybcicek -- 20 Ocak 2016; 9:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suaybcicek kullanıcısına yanıt
    İki cihaz arasında dağlar kadar fark var nerdeyse. Bitanesi hem fiyatıyla hem özellikleriyle amiral gemi. Diğeri orta sınıf. Birebir kıyaslama yapmak a5 e de note 5 e de haksızlık olur. Diğer saydığın farkların olmasıda bu yüzden gayet normal zaten. Yarı fiyatına aynı özellikte 2 cihaz üretir mi hiç bir firma?
    Note 5 nasıl bilmiyorum ama fiyatına bakınca heralde daha iyidir diye tahmin etmek zor değil :D

Kablosuz şarj özelliği yok a5 de. Şu ana kadar donma takılma ısınma olmadı ama daha 3günlük telefon tabi.

• Boş ram miktarı şu anda 396 mb.
    Ram temizle tuşuna basınca 535 mb oldu.
    Gereksiz birsürü uygulama var yüklü geliyor. Onları devre dışı bırakınca daha da artar heralde. Zaten 3gün kullanmadığınız uygulamalar otomatik devredışı kalıyor ayarlardan öyle ayarladım.yarın birçok uygulama devredışı konuma gelecek. Etkinleştirebilirsiniz isterseniz tekrar uygulama yöneticisinden.

Şarjı dün saat 22:00 gibi doldurdum. Gece 2 saat falan kullandım. Sabahtan beri de 1saate yakın. şu an %72.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy2005

Boş ram miktarı şu anda 396 mb.
    Ram temizle tuşuna basınca 535 mb oldu.
    Gereksiz birsürü uygulama var yüklü geliyor. Onları devre dışı bırakınca daha da artar heralde. Zaten 3gün kullanmadığınız uygulamalar otomatik devredışı kalıyor ayarlardan öyle ayarladım.yarın birçok uygulama devredışı konuma gelecek. Etkinleştirebilirsiniz isterseniz tekrar uygulama yöneticisinden.

Şarjı dün saat 22:00 gibi doldurdum. Gece 2 saat falan kullandım. Sabahtan beri de 1saate yakın. şu an %72.

Teşekkürler hocam..

Ne kadar yoğun kullanırsınız bilemem ama amoled ekranın avantajını da hesaba katinca pili yeterli gibi görünüyor.. Kullanıcı sayısı arttıkça bunu net olarak görebiliriz inşaAllah :)

• @crazy2005, @EMREEYMN 

Oncelikle mesajima cevaplarinizdan dolayi tesekkur ederim, fakat ben cihazlari tabiki birebir karsilastirmadim, uretici bu sekilde uretmez tabiki, demek istegim 4gb ramli cihaz bile kasilirken 2gb ramli cihazin durumunu dusundugumde bunun daha sk olabilecegi konusunda ki suphelerimi dile getirdim, birde on kemaralari ayni firma ikisinede 5mp 1.9 diyaframli mercek ve sensor koymus fakat inceledigimde arada cok fark vardi bunu demek istedim, fiyattaki dususu merak ettim, buda 3 4 ayda 1000 liraya dusecekse bekleyelim demek istedim, yoksa bende biliyorum biri ara sinif digeri amiral gemi

• Menüde yeni klasör oluşturmayı bilen var mı.

Yeni olduğundan kasmıyordur belki bilmiyorum kardeşim. İlerde belki kasar bilemeyiz.

Fiyat 1000tl ye düşmesi mümkün değil. Eski model de olsa 1000 tl ye böyle veya buna yakın özelliklere ve tasarıma sahip samsung telefon yok çünkü piyasada. Eski dandik a5 a500f bile 1 yıl sonra fiyatı 1100 tl ye düştü, kaldı ki şu anda teknosa gibi sağlam yerlerde hala 1200-1300 tl. Bence bu telefon düşse düşse Maksimum 1200 tl ye düşer 1 yıl sonra. O bile çok zor.

• Yeni 2016 A serisi çok güzel olmuş.. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Yalnız gold rengin ön yüzü siyah sanırım niye böyle yapmışlar beğenmedim. Komple gold olsaydı keşke.

• crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    keşke a500f yi ezmeseydin dandik diyerek :)) 1 senedir kullanıyorum yinede kasma olmadı daha ilk günkü gibi akıcı. her zaman 800 900 mb ram boşta çalışıyor lolipop güncellemesinden sonra.. yeni a5 leri çok beğendim ama alırsam amiral gemisi alıcam artık 1 sende daha kullanayım s8 çıkmaya yakın s7 ucuzluğunda s7 alırım artık:))
  • Arkadaslar sifir a5 mi ikinci el s6 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: suaybcicek
    ister istemez samsung alamadan iki kere dusunduruyor insani
    -2.700 e sattigi cihaz 2.5 ay sonra bimde ve cesitli yerlerde 2.000 liraya satisa sunuldu, simdi gidip 1.600 e almak ne kadar mantikli?

Burada Note 5 denmi bahsediyorsunuz? Note 5 in BİM de ne işi olur? Cümlenize anlam veremedim.

S6 ikinci eli yerine tabii ki A5 (2016) almak daha mantıklı.

Arkadaşlar sizce SİYAH mı yoksa BEYAZ rengimi daha güzel ve şık duruyor ne dersiniz?
  • crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    Aslında telefon fiyatları model düşüklüğü nedeni ile düşüyor. Ama son bir yılda bu duruma paralel olarak dolar aşırı yükseldi. Yoksa eski A5 900 tl civarı olurdu

• bex0ve kullanıcısına yanıt
    Yok hocam note 5 den bahsetmiyorum A5 510 dan bahsediyorum da note 5 fiyat olarak bir örneğimdi sadece

Aynen bimde note 5 var hocam 2,000 liraya

Bu arada ben siyah ve gold derim hocam
    ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★
  • 1399 tl ye sıfır a5 2016 buldum ama gold rengi siyah rengi olsa düşünmeden alırdım
    Bu note 5 sadece Malatyada satış daymış, birde İthalatçı firmanın ne olduğunu öğrenmek lazım. KVK yada Genpa değilse sıkıntı. Ama tüm Türkiye de satış da olsaydı baya satabilirdi.

quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

1399 tl ye sıfır a5 2016 buldum ama gold rengi siyah rengi olsa düşünmeden alırdım

1.399 nerede gördünüz acaba bilgilendirebilirmisiniz? Neden beyaz düşünmüyorsunuz? Beyazdan nefret mi geldi samsung olunca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bex0ve

Bu note 5 sadece Malatyada satış daymış, birde İthalatçı firmanın ne olduğunu öğrenmek lazım. KVK yada Genpa değilse sıkıntı. Ama tüm Türkiye de satış da olsaydı baya satabilirdi.

quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

1399 tl ye sıfır a5 2016 buldum ama gold rengi siyah rengi olsa düşünmeden alırdım

1.399 nerede gördünüz acaba bilgilendirebilirmisiniz? Neden beyaz düşünmüyorsunuz? Beyazdan nefret mi geldi samsung olunca?

hocam şuan iphone 5c mavi kullanıyorum beyaz çabuk kirlenir diye düşünmedim hiç siyah ağır her kişiye gidecek bir renk bu yüzden siyah istiyorum bu telefonun gold rengi sanki bayanlara hitap ediyor gibi geldi

Bu arada 1399 tl fiyatı Ankara'da telefoncuda gördüm açılmamış tek kutu vardı sordum 1399 tl dedi.Bu haftasonu cihazı inceleyeceğim siyahını alabilirm her an

• Telefonu aldık hocam, şimdilik fena değil kullanım olarak, kullandıkça + ve - lerini paylaşırım, iyi forumlar dilerim herkese
  • Kardes kamera sarj iyimi bide donma kasma oluyomu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün biraz inceleme şansım oldu , fena makine değil ön kamerası 5mp ama s6 nın ön kamerasına göre daha kötü bariz belli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.