Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
304.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iphone larda da var o ses . Parmak izi okuyucudan dolayi bro.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim beyler. içimi rahatlattınız :)

Kamera konusunda benim için birşey demek için biraz erken. daha 24 saat geçirmedim telefonda. çekim yapmadım öyle elimi ayağımı çekmekten başka.
  • seckinds kullanıcısına yanıt
    Sana zahmet bi kac ornek resim atsanda baksak netligine falan su kameranin yav. Herkes aldim diyo daha bi tane kamera ornegi goremedik koca forumda :)

• EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Vallaha haklisiniz hocam.is guc olmasa bende aticamda unutuyorum hep.telefonla cok zamanda gecirmiyorum.arada internete bakiyorum 3 gun gidiyor sarji bu arada.ama az kullaniyorum

• Gece isik altinda fotograf cekiminde ip6+ dan daha iyi fotograf cekiyor.otomatik modda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubanda860 -- 29 Ocak 2016; 19:32:26 >
  • zubanda860 kullanıcısına yanıt
    Ciddenmi kardes? Ya bi resim ativerin suraya be :)

• Yeni a5 in gpu su mali-t720 degilmi ya dikkatli bakin

• crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    Keşke adreno 405 olsa ama mali t720 gsmarena na haric diğer butun siteler mali diyor

• Şimdi sıralama şöye, Mali-400 - Mali-T604 - Mali-T720 - Mali-T760 şimdi bunların daha iyilerini sayacak varmı? T760 dan sonra kaç tane üst model Grafik İşlemci çıktı?
  • Bugun vatan da inceleme firsatim oldu tasarim konusunda gercekten samsungun yaptigi en tadinda telefon olmus Sirf tasarimi icin bile alinir

• EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Kardesimde ip6+ var (bak plus diyorum onun da ois i var ) geceleyin actik lambayi cektik karsilastiriyoruz . Ip6+ bariz kumlanma vardi a5 2016 cok daha iyi kumsuz puruzsuz cekti.ama yine tercih senin 5s de iyi telefon .d

• A5 in her şeyi eleştirilebilir ama kamerası ve bataryasına kimse laf edemez.. ;)
    pahalı fotoğraf makineleri kadar değil elbette ama şu an için bu segmentte bir telefondan daha iyisini beklemek marjinalliktir. Lakin Lg g4, sony z5 gibi amiral gemilerinin 16mp, 21 mp kameraları kadar da iyi değil elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 31 Ocak 2016; 23:27:10 >
  • telefonu bugün incedim teknosada samsung bu sefer öok sağlam iş çıkartmış on numara duruyor bir ara alasım geldi 1599 tl fiyatı vardı gerçi ben 1399 tl ye buldum ama karar veremedim iphone 5s mi alsam samsung A5 2016 mı ikilemde kaldım bu arada kamerası s6 edge göre biraz kötü diyebilirim s6 edge in kamerası çok güzel tabiki fiyatı da
  • Ayni ikilemdeyim, smdi teknosada ikisinede baktim, 5s ekrani a5 in yaninda oyuncak telefon gibi geldi.
    Hizlar ayni gibi, ios 10 la 5s zaten nallari diker. Kameralari soylemeye bile gerek yok. Geriye kaliyo ya kucuk telefon ya buyuk telefon secimi. Ben a5 alicam gibi bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

Ayni ikilemdeyim, smdi teknosada ikisinede baktim, 5s ekrani a5 in yaninda oyuncak telefon gibi geldi.
    Hizlar ayni gibi, ios 10 la 5s zaten nallari diker. Kameralari soylemeye bile gerek yok. Geriye kaliyo ya kucuk telefon ya buyuk telefon secimi. Ben a5 alicam gibi bakalim.

ben 1399 tl ye sıfır siyah A5 buldum hocam ama bekliyorum belki haftaya s6 edge de alabilirim bilmiyorum para sıkıntım yok s6 edge ile arasında kaldım ama tasarımı sağlamlığı on numara olmuş özellikleri dekim ne desin iyi bakalım bakarsın yarın gider A5 i alırım beklemeden
  • Arkadaşlar A5 A7 arasındaki fark A5 kamera olarak A7 ise batarya olarak önde ama bu sefer de ekran boyutu aynı değil yanlız dün teknosada A5 ve A7 karşılaştırması yaptım görsellik karizma tip olarak A7 manyak olmuş. Bende A5 alacaktım vazgeçtim hem fiyatları da aynı N11 den kupon kampanyası olursa alırım.

• Pazartesi gunu n11 den 175 lira kuponla 1320 ye gecicem siparisi nasip olursa. Hayirlisi bakalim :)

• quote:

Pazartesi gunu n11 den 175 lira kuponla 1320 ye gecicem siparisi nasip olursa. Hayirlisi bakalim :)

ben elden 1399 tl ye buldum hocam görerek bakarak alırım kılıf ve ekran jelatini kafamı kurcalıyor aksesuar bulmada sıkıntı çekmeyiz inşallah
  • Satan kisi niye satiyo acaba bu kadar erkenden? Yakinda butun telefonculara gelir, a dan z ye butun modellere bulunuyo bunada bulunur elbet Allah in izniyle :)

• quote:

Satan kisi niye satiyo acaba bu kadar erkenden? Yakinda butun telefonculara gelir, a dan z ye butun modellere bulunuyo bunada bulunur elbet Allah in izniyle :)

çoğu nakite çevirmek için satıyor hocam ben telefoncuda buldum 1399 tl fiyata siyah renk telefonun tasarımı kalitesi cidden çok hoşuma gitti elinize aldığnızda sağlam bir his veriyor günlük her türlü ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak bir cihaz ben iphone 5s de düşünmüştüm vazgeçtim 3 yıllık telefon artık miadını doldurduğu için fiyatı düştü zaten...belli olmaz yarın bir siyah A5 2016 alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.