Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
304.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    iPhone 5S ama iPhone 6 da kullanmışlığım var epey bir süre.
    Bu arada kimse A5'ten bir iPhone 6 performansı beklemesin tabii ki, iki cihazın amaçları ve kulvarları farklı.
    Şu an için iPhone 6 dan aşağı kalır bir yanını görmedim tabii ki (ön kamere biraz gerisinde iPhone'un o hariç) ancak android olduğu için Zaman'la ufak tefek takılmalar yapacagını düşünüyorum. Aslında klasik bir ön yargı :)

Not: A5'te Selfie çekerken gülümse veya peynir deyince otomatik çekim yapıyor. Diğer telefonlar da var mı bilmiyorum ama sevimli bir özellik :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s le a5 arasinda baya bi dusunup a5 aldim, bugun kargolanicakmis hayirlisi bakalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle Samsung galaxy a5 2016 modelini 1299 tl ye almış bulunmaktayım

• nasıl ve nerden aldın dostum ? bende alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tukulemun

nasıl ve nerden aldın dostum ? bende alacağım

hocasm sahibinden de buldum arkadaşta 2 adet vardı birisini satmış diğerini de ben aldım faturalı açılmamış kutu samsung türkiye garantili sahibindene düşüyor böyle fırsat cihazlar biraz takip ederseniz sizde denk getirebilirsiniz ben elden aldım ama kutusunu daha açmadım
    Hayırlı olsun bence doğru karar ü, ben de 2. Gün deneyimlerimi paylaşayım o Zaman :)

*Sadece SnapChat kullanırken nadir de olsa kasma yapıyor.
    *Sabahtan beri cihazı normal bir biçimde kullanıyorum. (Oyun oynamak değil de Sosyal Medya, Whatsap, Mail vs) %100 den %30a düştü. 12 saatlik kullanım.
    *Shealth'dan şimdi bildirim geldi bugün iyi adım attın diye. Meğer ben farkında olmadan adımlarmış sayıyormuş hedef 6000 imiş ve ben 13000 bin adım atmışım :) bu ara da baya baya stabil sayıyor odada yürürken falan. Ayrıca Shealth dengeli beslenme listesi falan da oluşturuyormuş veri girmek zor gelmese kesin kullanırdım.

Hocam bu ara ana ekranda en sol sayfaya gelince haberler açılıyor, ben onu Nasıl kapatacağımı bulamadım, cihazı kurcalarken bir yolunu bulup haber verirsen sevinirim :)

• Ana ekrandayken parmagini basili tut baskan altta cikan ana ekran ayarlarina tiklayip flipboard brifing mi ne onu kapatman yeterli. Hepimize hayirli olsun :)

Sonunda be :) sağolasın hocam

• bex0ve kullanıcısına yanıt
    işlemciye nasıl eski diyorlar anlamadım:)) tamam bir sd820 veya exynos 8890 değil ama samsungun yeni orta seviye işlemcilerinden biri..eski diyenler bana bu işlemciyi kullanan başka bir telefon göstersinler bakalım:)
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    o oyunları çok rahat akıcı şekilde oynarsın mali t720 ile. ben adreno 306 yla rahat bir şekilde oynuyorum.. tabiki 1600 tl lik bir telefona hiç yoktan mali t760 koyulabilirdi
    He Galaxy J5 ve Note 5 hiç ayırt edilmiyodu zaten.

• EMREEYMN - bunicktamyirmidörtharfli - Whiskeyislife ve diğer kullanıcılar hangi RENK aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bex0ve

EMREEYMN - bunicktamyirmidörtharfli - Whiskeyislife ve diğer kullanıcılar hangi RENK aldınız ?

Siyah renk aldım hocam

• bex0ve kullanıcısına yanıt
    Siyah

Sonunda aldin demek hayirli olsun.yalniz cam ektan koruyucu yanlardan bosluk kaliyo kavis oldugu icin yani cover ile temper cam arasinda ve hic hos durmuyor ona ne yapicaz ya.

• zubanda860 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın :) ip6 dan alışkınım o görüntüye kardeş zamanla alışır gözlerin bişey olmaz. Benim tel kargoda hala bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMREEYMN -- 3 Şubat 2016; 12:38:16 >
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    O bir sıkıntı değil. 3000 TL'lik iPhone 6s'te olmaması daha büyük sıkıntı .

• A5 2016 Siyah kullanıcısıyım , dış ses biraz az geldi sammobile a baktım türkiye hariç güncelleme gelmiş Hollanda romunu yükledim son versiyon ve ses arttı bir kaç hafta sonra Türkiye de bu güncellemeyi alacaktır , bu arada Hollanda romunda türkçe dil var ve tlf bariz hızlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Yavuzz

A5 2016 Siyah kullanıcısıyım , dış ses biraz az geldi sammobile a baktım türkiye hariç güncelleme gelmiş Hollanda romunu yükledim son versiyon ve ses arttı bir kaç hafta sonra Türkiye de bu güncellemeyi alacaktır , bu arada Hollanda romunda türkçe dil var ve tlf bariz hızlandı

hocam telefonun arka kısmı cam çabuk çizilecek gibi mi duruyor gorilla glass 4 ile kaplı ama Spigen kılıf şart sanırım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.