Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
304.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çizik olmadı henüz gorilla var biliyosun kılıf bulaamadım aramaya da vaktim olmadı fakat telefonu ilk gördüğümde aşık oldım şu ana kadar 2 telefon süper şık 1-A5 2016 2-NOTE 5
    Eline alan baya inceliyo siyahı süper-sd kart ve radyo avantaj ayrıca şarjı bana 2 gün gidiyor 2900 mah batarya var
  • ayrıca görüşme sesi s6 dan çok daha iyi --s6 kullanmıştım milletin sesi az geliyordu
  • Arkadaşlar can alıcı soruyu sormamışsınız. Bu telefona Android 6.0 gelirmi sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun Karaköy samsung shoptan slım cover(şeffaf renk) kılıf buldum çok şık oldu..fiyat 29 tl eldende kaymıyor..ekran koruyucu arayipta bulamayanlar S6'nın ekran koruyucusunu uygulayabilirler neredeyse tam oturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrull84 -- 3 Şubat 2016; 23:06:00 >
  • Bu telefoonu gorene kada lenovo s1 dusunuyordum simdi ise kararsizim
    Samsung a5 2016 - 1600
    Lenovo vibe s1 - 1300
    Cok kararsiz kaldim aradaki 300 tl lik fark vermeye degermi acaba benim icin selfie kamerasi da cok onemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coucc C kullanıcısına yanıt
    Aradaki 300 TL farkı vermene gerek yok. Çünkü yukarıda bir arkadaşında yazdığı gibi, sahibinden.com üzerinden 1.300 TL gibi fiyatlara kapalı kutu Tr garantili satanlar oluyor. Bu kişilerden elden satın alabilirsin. Tabi tüm tedbirleri almak kaydıyla.
  • Sultan Yavuzz kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de de 50Mb'lik bir güncelleme çıktı diye biliyorum. Sammobile'da vardı.

• Bu telefondan almayı düşünüyorum. Sizce Beyaz mı Altın mı ? Bir de önceden biraz araştırıyım dedim birkaç telefoncuya kılıf sordum hiçbirinde yok. Bir de parmak izi tarayıcı iyi çalışıyor mu ? Hızı iPhone 6 gibi mi ? Telefonun herhangi bir kronik sorunu var mı ?

• A5 2016 nın kutusunu açtım daha hat takmadım telefonu açıp baktım malzeme kalitesi on numara beş yıldız telefona kurulumu yapmak istedim ama mail adresim ile şifresini doğru girmeme rağmen kabul etmiyor sanırım hat takılmadan kurulum yapılmıyor....Yarın güzel bir kılıf ve ekran jelatini alıp hattımı takarım telefonu ele tam oturuyor artı duruşu çok güzel yarın kılıf ve jelatin alıp kullanmaya başlarım kullandıkça da izlenimlerimi yazarım bana 1300 tl ye geldi bu fiyata bu cihaz çok iyi diyebilirim A5 2016 yı tavsiye ederim arkadaşlar bu sefer malzemeden çalmamış samsung
  • arkadaşlar telefonun sol üst köşesinde çok çok az kasa ile ekran arasında açıklık var telefonun kutusunu ben açtım bu açıklık normal midir sizce ? başka kullanan varsa bakabilir mi bilerek mi bu açıklığı bırakıyorlar
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    2 hafta oldu alali telefonun sorunu yok kardesimde ip6+var hiz konusunda hemen hemen aynilar .kilif jelatin yeni oldugu icin yok dedi telefoncu .kronik sorun yok aramiza hosgeldin.hissiyati cok sevdim ayrica

• bildirim ışığı olmaması şaka gibi. olsa hemen alırdım çok hoş cihaz.
  • bildirim ışığı pek ihtiyacım olmadı ama a5'e nexustan geçtiğim için telefonu elime alınca siyah beyaz bildirim ekranı olmasını arıyorum hala. Yazılımla yapılabilecek şey halbuki. Amoled ekran nimetlerinden faydalansa keşke samsung. Hareket ayarlarında bildirim varsa titre diye bir ayar var gerçi. Onu açmadım. Açıklamasına bakacak olursak sadece cevapsız çağrı ve sms bildirimleri için işe yarıyor. Denemek lazım :)

Kılıf konusunda orjinal aksesuar kullanma takıntım yüzünden samsung orjinal kılıf çıkaran kadar çıplak kullanıyorum. Telefonları genelde çıplak kullanıyorum gerçi.

Fotoğraf bekleyen arkadaşlar vardı. Hem mobilden hem de normal sürümden resim eklemeyi bir türlü beceremedim maalsef.
  • seckinds kullanıcısına yanıt
    Theme Store'dan siyah-beyaz tema indirebilirsiniz. Simple Black diye siyah bir tema vardı galiba. Samsung'un sitesinde de 3 farklı kılıf var bu telefon için. Bir de adını şuan hatırlayamadığım bir uygulama vardı ekranı bildirim ışığı kullanmak için. Sadece nokta şeklinde istediğiniz renkte yanıp sönüyor ekran. Ekran AMOLED olduğu için sadece yanıp sönen küçük bir kısım çalışıyor bu sayede de çok fazla şarj harcamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 5 Şubat 2016; 9:52:19 >
  • Bnce I phone hariç tüm telefonların beyazı çok güzel:) i phone için siyah veya uzay grisi güzel. Beyaz basitleştiriyor.

A5 kılıf bulunabiliyor artık çok yere gelmeye başladı. Eminönü toptancılarda her kılıf 5 tl. Cam ekran 10 tl :) ama ekran kavisli olduğundan cam ekran tam oturmuyor. Bu yüzden almadım. Şeffaf kılıf on numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 5 Şubat 2016; 16:49:37 >
  • crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    10 TL'ye satılan cam ekran filmlerinden kullanmamanızı öneririm. Hem dokunma hissi plastik gibi oluyor hem de ekranı korumuyor. Cam film olduğu halde ekran kırılabiliyor.

• Spigen, Galaxy A5 (2016) için kılıf çıkarmış. Gördünüz mü ? Şeffaf olan güzel duruyor. Bir de Spigen marka şeffaf kılıf diğerleri gibi sararır mı kullandıkça ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

arkadaşlar telefonun sol üst köşesinde çok çok az kasa ile ekran arasında açıklık var telefonun kutusunu ben açtım bu açıklık normal midir sizce ? başka kullanan varsa bakabilir mi bilerek mi bu açıklığı bırakıyorlar

Benimkinde herhangi bir açıklık falan yok. Zaten ekran ve gövde farklı değil aynı cam ile sarmalanmış. Aynı camın bir kısmı ekran bir kısmı gövde yani. sanki mümkün değil öyle bir şey olması. Nereden kaç tl ye aldınız telefonu. defolu yada Çin çakması olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 5 Şubat 2016; 16:48:09 >
  • A5 2016 alınır mı arkadaşlar?Kız arkadaşıma almayı düşünüyorum.J7 ve bunun arasında kaldım hangini önerirsiniz?Bu arada 1600 TL'ye yakın bir ücreti var mağazalarda siz nereden 1300'e aldınız?
  • crazy2005 C kullanıcısına yanıt
    hocam samsung türkiye garantili orjinal cihaz çakma değil :) o çok az olan açıklık zaten farkedilmiyor sol köşeye çok çok dikkatli bakmak gerekiyor metal olduğu için esneme payı bırakılmış sanırım.açıklık dediğim çok az metalin içi gözüküyor ama ekran ile arası açık değil cihaz on numara Allah var...

birde kişilerde bende ekli kişiler 2 tane gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim.birisi whatsapp diğeri normal telefon numarası gözüküyor...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.