Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
304.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliofage

Arkadaşlar telefonunda tuş problemi olan var mı bunun gibi.
    Siyah renk serinin hepsinde mi bu problem var ??
    Telefonu satın alan arkadaşlar kontrol edebilirmi rengiyle beraber cevaplarsa belirlemiş oluruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Mji3nDJ5jEo

Merhaba, Ben de altın renk olanı satın almıştım. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Benim tlefonumda da ana ekran tuşundan çat çat sesler geliyor. Burada bu forumda sormuştum. Ama arkadaşlar parmak izi olan tüm telefonlarda o sesin olduğunu, normal olduğunu söylediler. Ben de normal bir durum diye üstelemedim. Ama şimdi sen de farklı söyledin. Ben de servis başvurusunda bulunayım bakayım. Birşey çıkacağını hiç zannetmiyorum. Tüketici haklarına başvuruda bulundunuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinds

quote:

Telefonu satın alan arkadaşlar kontrol edebilirmi rengiyle beraber cevaplarsa belirlemiş oluruz.

Merhaba, Ben de altın renk olanı satın almıştım. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Benim tlefonumda da ana ekran tuşundan çat çat sesler geliyor. Burada bu forumda sormuştum. Ama arkadaşlar parmak izi olan tüm telefonlarda o sesin olduğunu, normal olduğunu söylediler. Ben de normal bir durum diye üstelemedim. Ama şimdi sen de farklı söyledin. Ben de servis başvurusunda bulunayım bakayım. Birşey çıkacağını hiç zannetmiyorum. Tüketici haklarına başvuruda bulundunuz mu?

A5 2016 siyah kullanıyorum benim telefonun tuşu maaşallah çok sağlam ses falan yapmıyor baya bir denedim belli başlı cihazlarda var sanırım bu durum tuşun gevşekliğinden yapıyor olabilir bende bir sıkıntı yok şans işi gerçi böyle bir durumla karşı karşıya kalmak

• quote:

quote:

Öncelikle video bana ait değil denk geldi araştırırken bu telefonu almayı düşünüyorum. Böyle bir durum nokia 5800 da başıma gelmişti zamanla geçti ses. Bence servisi bir kez dene açıklayıcı bir not da yazıp ver teslim ederken yaparlarsa ne ala yapmazlarsa takacak bir durum değil. yada o arada tüketici haklarına başvur sonucunu bekle. Bu tür şeyleri çok takmamak gerekiyor siz görevinizi yapın yeter. Olsun da hayattaki derdiniz tel tuş sesi olsun bundan güzel dert olur mu

• Telefonu servise vereyim de en az 3-4 hafta telefonsuz kalmak zor geliyor :) Bu arada bugün teşhir telefonlarda deniyim dedim. A3'de ses yoktu. A5'te aynı ses geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu kılıfsız kullanmaya niyetliyim de arka cam kısım kolay çizilir diye korkuyorum kılıfsız kullanan var mı? Arka cam yüzey kolay çiziliyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle video bana ait değil denk geldi araştırırken bu telefonu almayı düşünüyorum. Böyle bir durum nokia 5800 da başıma gelmişti zamanla geçti ses. Bence servisi bir kez dene açıklayıcı bir not da yazıp ver teslim ederken yaparlarsa ne ala yapmazlarsa takacak bir durum değil. yada o arada tüketici haklarına başvur sonucunu bekle. Bu tür şeyleri çok takmamak gerekiyor siz görevinizi yapın yeter. Olsun da hayattaki derdiniz tel tuş sesi olsun bundan güzel dert olur mu

hocam benim telefonda bazen klavye takılı kalıyor çok seri yazarken birden donuyor 2-3 saniye bekleyip sonra yazıyor sizde de böyle bir durum var mı?

• Bende eşime aldım gold rengini taş gibi çıktı bi sıkıntı yok şimdilik biz çok memnunuz hatta ondan çok benim elimde telefon parmak izi olsun hızı akiciligi olsun gayet tatminkar özellikle malzeme kalitesi çok iyi

• Teknosadan aldığım siyah a5 2016 yı sattım sorun şu telefon 3g de iken görüşme esnasında karşı tarafın sesi anlaşılmayacak kadar kötüleşiyor -boğuk gelmeye başlıyor ne dediği anlaşılmıyor ,hattım vodafone ne yaptım ne ettimse bu sorun çözülmedi hatta yeni 4g uyumlu nano sim dahi aldım telefona format attım fakat sorun çözülmedi tip olarak hoşuma gitmişti fakat İphone 6 aldım 3g de ses sorunu yok Sorun kesinlikle donanımsal , exynos çip ile ilgili , ayrıca 3g-2g geçişleri çok yavaştı a5 te sizlerde bu sorun var mı ? belki de bana denk geldi......
  • evet 15 gün kılıfsız kullandım arka taraf çizik içinde kaldı , arka cam gorilla değil sanki hiçbir yere de koymadım çok dikkat etmiştim yine de çizilmiş satarken adam gösterdi ..
  • Teknosadan almıştım ben de 20 gün kılıfsız kullandım çizilme falan olmadı. Bir kez alçaktan düşürmüştüm hatta..

Klavye donma yapmıyor bende.. Ana ekran tuşu da ses falan yapmıyor. beyaz renk ama benimki. Siyahlar sorunluysa bilmiyorum ama öyle saçma şey olmaz heralde.
    sizin telefonlarda sorun olabilir bi gösterin servise isterseniz..

Telefonla konuşurken ahizeden gelen ses boğuk değil tam tersine bende biraz fazla ince çıkıyor gibi geliyor bazen.. bana mı öyle geliyor bilmiyorum.. hattan mı telefondan mı onu da bilmiyorum.. neden bazen güzel bazen ince çıkıyor onu da bilmiyom..avea ya geçtim ondan nı bazen böyle onu da bilmiyorum :D çok rahatsız edici değil ama anlaşılıyor neticede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 15 Şubat 2016; 23:59:54 >
  • hayır bende öyle bir sorun yok
  • uko netsret U kullanıcısına yanıt
    yok maalesef ama parmak izi okuyucumuz var :D
  • Sultan Yavuzz kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun . ama zaten kamera çıkıntılı iphonelar gibi ois nedeniyle.... sırf o yüzden bile kılıfla kullanılmalı bence yanlış yapmışsınız
  • Arkadaşlar A5 Aldım 5 gündür elimde.. Bir oyun vide vs.. gibi bir uygulama açıkken arama geldiğinde uygulama açık kalıyor ve konuşurken oyunun sesi aynen konuşmanın içinde duyuyorum.. KArşıya gitmiyor sanırım.. Ama deli etti beni.. Önceki Telim GM 2 di şu ana kadar yazılımsal olarak 10 basar buna galiba.. Ama Dizayn Ekran ve özellikle Parmak izi şahane.. Bu sorunu herkes yaşıyor mu ? bi çözümünü bilen varmı acaba ?
  • Beyler whatsapp kendini guncellemek iztiyor uygulama icinden .brn istemiyorum .google playden de uyg .guncelemeleri kapali ne yapabilirim lutfen yardim
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

• hikocan kullanıcısına yanıt
    Ben sony z3 kullanıyorum Android 5.1 yüklü şu an senin dediğin gibi oyun oynarken çağrı gelirse ana ekrana dönemiyorum. Cevapladığımda da oyun sesini ben duyuyorum karşı tarafa ses gitmiyor. Samsung A 2016 serisi ana konuda da size cevap yazdım görmediniz sanırım telefonunuzla ilgili bir sorun yok bence iyi forumlar

• hikocan kullanıcısına yanıt
    LOlipop ile ilgili o sanırım
  • Arkadaşlar bu telefonu babam için almayı düşünüyorum ve uzun süre kullanacak inşallah, önerir misiniz sizce herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Bir Tr garantili almak isterim nerden almam mı önerirsiniz? Babam tcell den faturaya ek 12 taksitle alalım der ama ben çok faiz koyacağı için netten alma taraftarıyım, siz hangi siteyi önerirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
  • kedemen K kullanıcısına yanıt
    En iyisi Teknosa, Vatan ve Gold gibi teknoloji marketlerden almak. Teknoloji marketler dışında internet dahil başka hiçbir yerden telefon almam.

• kedemen K kullanıcısına yanıt
    ben n11 den aldım. Hem 200 lira uygun hemde tr garantili sende o şekil yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.